Stoiximan

Κορυφαίο Live Στοίχημα!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Μηχανοκίνητα σπορ λοιπόν. Ναι, δεν είναι μόνο η Φόρμουλα 1, αν αυτό έχετε στο νου σας οι λιγότερο μυημένοι στο αντικείμενο. Είναι φυσικά και το Moto GP. Με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Το Γκραν Πρι των μοτοσυκλετών λοιπόν, το οποίο με μία πρώτη εισαγωγή μπορούμε να πούμε ότι είναι και πιο συναρπαστικό για ποντάρισμα σε σχέση με τη Φόρμουλα. Ας αφήσουμε όμως τις συγκρίσεις, τουλάχιστον προς το παρόν, και ας δούμε σε αυτόν τον οδηγό τι είναι το στοίχημα moto GP, τι ευκαιρίες κρύβει, που και πως μπορείτε να ποντάρετε. Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη αγορά. Θα βρείτε πολλές επιλογές, το θέμα είναι τι θα επιλέξετε και με ποιο κριτήριο.

Moto GP Στοίχημα

Η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη, οι αποδόσεις ελκυστικές. Μπορείτε να παίξετε τόσο πριν την έναρξη της κούρσας, όσο και σε live betting. Επίσης υπάρχουν και τα μακροχρόνια στοιχήματα, που όπως και στη Φόρμουλα 1, συγκεντρώνουν πάνω τους τεράστιους τζίρους.

Ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο

Είναι το πλέον δημοφιλές μακροχρόνιο στοίχημα και αφορά ποιος αναβάτης θα ανακηρυχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον Doctor, τον θρύλο Βαλεντίνο Ρόσι. Φυσικά και για τον Μαρκέθ, τον Ντοβιτσιόζο, τον Λορένθο, τον Πεδρόσα και πολλούς άλλους. Πώς όμως θα καταλήξετε για το που θα εμπιστευθείτε τα χρήματά σας; Ιδού το ερώτημα λοιπόν.

Πρέπει να γνωρίζετε καλά τι έκανε πέρσι ο κάθε οδηγός, σε ποια κατασκευάστρια εταιρεία ανήκει, πως τα πήγε στις χειμερινές δοκιμές. Το κάθε τι μετράει. Το στοίχημα moto GP απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση και γνώση. 


Live Streaming* / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 

Κατάκτηση νίκης ανά αγώνα

Εδώ πρέπει να βρείτε ποιος θα κερδίσει την κούρσα που γίνεται. Την Παρασκευή γίνονται οι ελεύθερες δοκιμές. Το Σάββατο οι κατατακτήριες που κρίνουν με ποια θέση εκκίνησης θα ξεκινήσει ο αγώνας. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να παρακολουθήσετε τι έχει γίνει αυτές τις δύο μέρες πριν ποντάρετε στον Κυριακάτικο αγώνα. 
Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας την παράδοση που έχει ο κάθε οδηγός στη συγκεκριμένη πίστα, τον καιρό που παίζει καθοριστικό ρόλο και τι κάνει σε κάθε αγώνα ανάλογα με τη θέση στην οποία ξεκινά. Είναι σημαντικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές του κάθε αναβάτη.

Κατατακτήριες κούρσες: Ποιος θα κερδίσει

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι οι κούρσες ξεκινούν από την Παρασκευή με τις ελεύθερες δοκιμές και συνεχίζονται το Σάββατο με τις κατατακτήριες. Στα περισσότερα νόμιμα online στοιχηματικά σάιτ μπορείτε να ποντάρετε ποιος θα είναι ο νικητής στα κατατακτήρια του Σαββάτου. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να στηθείτε στις οθόνες σας από την Παρασκευή.

Ταχύτερος γύρος στην κούρσα

Πρόκειται για ένα άκρως συναρπαστικό και άμεσο στοίχημα. Ένα ποντάρισμα που δεν σας αφήνει να ανασάνετε. Ποντάρετε λοιπόν ποιος οδηγός θα κάνει τον πιο γρήγορο γύρο στην κούρσα. Αυτό σημαίνει πως αυτός πως μπορεί να μην είναι ο νικητής του αγώνα. Επίσης είναι απίστευτα συναρπαστικό, διότι πολύ απλά, κάθε μα κάθε γύρος έχει τη δική του τεράστια σημασία.

Αναβάτης VS Αναβάτη

Κι εδώ υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι κόντρες και οι βεντέτες κάποιες φορές, ανάμεσα στους αναβάτες είναι μεγάλες. Γι' αυτό λοιπόν μπορείτε να ποντάρετε για παράδειγμα αν ο Ρόσι θα τερματίσει πάνω από τον Μάρκεθ, χωρίς να είναι απαραίτητο να κερδίσει την κούρσα. Δηλαδή μπορεί ο Ρόσι να είναι 3ος και ο Μάρκεθ 5ος. Τότε το στοίχημα εφόσον έχετε ποντάρει στον Doctor είναι κερδισμένο.


Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα / *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
 

Live Betting στο Moto GP

Υπάρχει μεγάλο έδαφος για ζωντανό ποντάρισμα στο Moto GP. Σίγουρα πολύ μεγαλύτερο σχέση με τη Φόρμουλα 1. Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος, αυτός είναι μάλλον προφανής. Οι προσπεράσεις εδώ είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο, σε σχέση με τα μονοθέσια. Η κατάταξη μπορεί να αλλάζει και σε κάθε γύρο και τα πάντα να κριθούν κυριολεκτικά στο νήμα. Γι' αυτό το ζωντανό στοίχημα στο Moto GP παίρνει τεράστιους τζίρους και έχει μεγάλες ευκαιρίες.


 

Σχετικά άρθρα

Τα νόμιμα στοιχηματικά σάιτ στην Ελλάδα

Το Online betting έχει μπει εδώ και δεκαετίες στη ζωή του Ελληνα παίκτη και οι επιλογές για στοίχημα στο διαδίκτυο είναι πλέον πάρα πολλές.

Στοίχημα Ιππόδρομος: Κανόνες, ορολογία, πονταρίσματα

Είναι ένα από τα πλέον κλασικά είδη στοιχήματος. Οι ιπποδρομίες λοιπόν, ή στοίχημα Ιππόδρομος, όπως και να το πείτε είναι ένα και το αυτό. 

Στοίχημα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

Στις Η.Π.Α., όταν αναφέρονται στο ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε από την… εδώ πλευρά του Ατλαντικού, μιλάνε για το soccer.

Στοίχημα Χόκεϊ: Κανόνες, ειδικά στοιχήματα, live betting

Μπορεί τα αμερικάνικα σπορ να έχουν κυρίως την τιμητική τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τα βρίσκουμε στις δικές μας στοιχηματικές πλατφόρμες.

Στοίχημα Βόλεϊ: κανόνες, αγορές, live betting, συμβουλές

Είναι μία αγορά ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα μας. Το στοίχημα Βόλεϊ μοιάζει σε πρώτη ματιά αρκετά με αυτό στο μπάσκετ σε έναν κομβικά βασικό παράγοντα.

Οσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα ενηλικιώθηκε.

Στοίχημα και e-wallets

Στην εποχή της τεχνολογίας, τα πάντα κινούνται με ολοένα και πιο γρήγορους ρυθμούς και όλοι αναζητάμε ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια στις συναλλαγές μας.

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα το online στοίχημα, αλλά και το στοίχημα γενικότερα, ρυθμίζεται βάσει νόμου, όπου μόνο αδειοδοτημένες στοιχηματικές μπορούν να παρέχουν νόμιμα υπηρεσίες στη χώρα μας και συγκεκριμένα απ

Φόρμουλα 1: Οδηγός για Στοίχημα

Φόρμουλα 1 λοιπόν. Στοίχημα Φόρμουλα 1 ή, αν προτιμάτε, μία αγορά που ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία «μηχανοκίνητος αθλητισμός». Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και το Moto GP.

Στοίχημα Τένις: Αγορές και συμβουλές για κέρδη

Το Τένις είναι το άθλημα που μετά το ποδόσφαιρο συγκεντρώνει πάνω του τους μεγαλύτερους τζίρους στο στοίχημα.

Bwin - Live the Action!
Bwin

Live the Action!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
NoviBet - Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!
NoviBet

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Stoiximan - Κορυφαίο Live Στοίχημα!
Stoiximan

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Pamestoixima.gr - Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!
Pamestoixima.gr

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Winmasters - Το PulseBet είναι εδώ!
Winmasters

Το PulseBet είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Interwetten - Betting is our sport!
Interwetten

Betting is our sport!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
SportingBet - Το παιχνίδι… ζωντανεύει!
SportingBet

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Betshop - Η Λίγκα του Πρωταθλητή!
Betshop

Η Λίγκα του Πρωταθλητή!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Netbet - Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!
Netbet

Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
VistaBet - Εδώ κάνεις παιχνίδι!
VistaBet

Εδώ κάνεις παιχνίδι!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Goalbet - Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!
Goalbet

Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Championsbet - Πρωταθλητές στις αποδόσεις!
Championsbet

Πρωταθλητές στις αποδόσεις!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Bet365 - Κορυφαίο live betting!
Bet365

Κορυφαίο live betting!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ