Προγνωστικά Serie A

Προγνωστικά Serie A
Συνολικά στατιστικά Σεζόν: 2022-2023
ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΟ

ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜ.

25

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ

16

ΧΑΜΕΝΑ

9

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

0

ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ

0

ΤΑΜΕΙΟ

0

Τρέχοντα στοιχήματα

Δεν υπάρχουν τρέχοντα προγνωστικά.

Προηγούμενες προτάσεις

ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
28.05.2023 16:00
IT ΙΤΑ1
ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΝΑΠΟΛΙ
Over 2,5 2-2 0.00
1.95 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
27.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΙΝΤΕΡ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ
1 3-2 0.00
1.84 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
27.05.2023 19:00
IT ΙΤΑ1
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΡΟΜΑ
G/G 2-1 0.00
1.90 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
ΛΑΤΣΙΟ
2 0-1 0.00
2.02 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.05.2023 19:00
IT ΙΤΑ1
ΝΑΠΟΛΙ
ΙΝΤΕΡ
G/G 3-1 0.00
1.75 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
19.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΣΑΣΟΥΟΛΟ
ΜΟΝΤΖΑ
Χ2 1-2 0.00
1.70 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
14.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ
1+Under 3,5 2-0 0.00
1.92 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
14.05.2023 16:00
IT ΙΤΑ1
ΜΟΝΤΖΑ
ΝΑΠΟΛΙ
G/G 2-0 0.00
1.78 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
13.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΙΝΤΕΡ
ΣΑΣΟΥΟΛΟ
1+Under 4,5 4-2 0.00
1.78 Pamestoixima.gr
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
12.05.2023 21:45
IT ΙΤΑ1
ΛΑΤΣΙΟ
ΛΕΤΣΕ
1 2-2 0.00
1.75 Pamestoixima.gr
1 από 3

Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Προγνωστικά Serie A: Πληροφορίες και τι θα διαβάσετε στην Kingbet

Για τους άνω των 40 ετών, το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν αυτό με το οποίο μεγάλωσαν και είχε την πιο λαμπερή εικόνα. Οι κορυφαίοι του κόσμου, με πρώτο και καλύτερο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αγωνίζονταν στο Καμπιονάτο όπως το αποκαλούσαν τότε. Πλέον έχουμε την ιταλική Σέριε Α και από τη δεκαετία του 80 και του 90 έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια.

Κάποια στιγμή η Σέριε Α γνώρισε μεγάλη κάμψη και απαξίωση με το σκάνδαλο με τα στημένα ματς. Η μεγάλη Γιουβέντους υποβιβάστηκε. Επέστρεψε όμως κι έκανε ένα μεγάλο σερί πρωταθλημάτων. Τα τελευταία 15 χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα έχει βρει ξανά ένα μέρος από τη χαμένη του αίγλη. Και τα Προγνωστικά Serie A στην ιστοσελίδα μας έχουν κυρίαρχο μέρος και την προσοχή που τους αξίζουν.

Προγνωστικά Ιταλίας σε ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Νάπολι, Αταλάντα και όχι μόνο αυτές, παίζουν δυνατά ακόμη και για τον τίτλο. Οι μικρομεσαίες ομάδες παίζουν πολύ κλειστά και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις. Οι εκπλήξεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και γενικότερα πριν δώσουμε προγνωστικα σεριε α προσέχουμε πάρα πολύ. Και δεν είναι τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχουμε ως τιπστερ τον κορυφαίο «Ιταλό» που μπορείτε να βρείτε για στοιχημα σεριε α στην Ελλάδα.

Σέριε Α Προγνωστικα Ιταλία: Η κάβα (πίνακας) και τα Blogs

Το αποτέλεσμα που υπάρχει στα προγνωστικα σέριε α, όπως και σε κάθε πρωτάθλημα που αναλύεται διεξοδικά και υπεύθυνα στην ιστοσελίδα μας, αποτυπώνεται στην κάβα. Ένας πίνακας-καθρέφτης για την πορεία του τίπστερ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Εκεί θα δείτε τη φωτογραφία του και τη σημαία της χώρας. Μετά θα δείτε τη διοργάνωση για την οποία διεξάγεται η αναμέτρηση πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει. Έπειτα έρχεται η ημερομηνία που θα γίνει το ματς και πιο συγκεκριμένα η ώρα της σέντρας ή του τζάμπολ. Το ζευγάρι του αγώνα είναι στη μέση του πίνακα, αφού είναι και το πιο βασικό στοιχείο μαζί με το σημείο που προτείνουμε. Δίπλα στην πρόταση είναι η απόδοση, βασικότατη αφού μιλάμε για στοίχημα, και δίπλα σε αυτά το ποντάρισμα που κάνει ο συντάκτης πάνω στην πρόταση του. Πλησιάζοντας προς το τέλος της γραμμής θα βρούμε το σκορ του αγώνα από το οποίο προκύπτει και η έκβαση της πρότασης που κάναμε. Μετά με πράσινα γράμματα έχουμε τα κερδισμένα stakes, με κόκκινα τα χαμένα και με κίτρινα γράμμάτα είναι τα στοιχήματα τα οποία διευθετούνται ως επιστροφή (void). Η γραμμή ολοκληρώνεται με τη στοιχηματική στην οποία έχουμε βρει την αγορά, το σημείο και φυσικά την απόδοση του σημείου το οποίο προτείνουμε.

Οι προτάσεις μας για στοίχημα στη Σέριε Α

Η παρουσίαση των προτάσεων για στοίχημα παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο διαβάζετε και καταλήγετε στο δικό σας συμπέρασμα. Έτσι λοιπόν έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις μας για στοιχημα σεριε α. Στο κέντρο θα δείτε τη φωτογραφία του αγώνα με το σημείο, τις αποδόσεις, και τον τίτλο της ανάλυσης, ο οποίος είναι αντιπροσωπευτικός (κάτι σαν ρεζουμέ) όλου του ρεπορτάζ. Σκρολάροντας προς τα κάτω θα δείτε εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες για το παιχνίδι. Ποιο είναι το γήπεδο στο οποίο γίνεται το ματς, τι χωρητικότητα έχει και πόσα χιλιόμετρα ταξίδεψε η φιλοξενούμενη για να βρεθεί στην έδρα της γηπεδούχου. Σημαντικός παράγοντας σε έναν αγώνα και φυσικά και στα προγνωστικα serie a είναι και ο καιρός την ώρα του αγώνα, αλλά και σε ποιο κανάλι μπορείτε να δείτε το ματς στην τηλεόραση.

Το πρώτο μέρος της ανάλυσης του αγώνα ολοκληρώνεται με έναν πολύ χρήσιμο πίνακα που έχει τελικό αποτέλεσμα, over/under από 1.5 ως 3.5 γκολ, η διπλή ευκαιρία, αλλά και το goal/no goal, καθώς και το σύνολο τερμάτων στα τέσσερα δημοφιλή όρια, από 0-1, 2-3, 4-6 ως 7+ γκολ.

Προγνωστικά Serie A

Κι εδώ παιρνάμε στο πιο κομβικό σημείο στο στοίχημα. Τα Προγνωστικά Ιταλίας λοιπόν είναι αυτά με βάση τα οποία θα κινηθεί και ο παίκτης εφόσον εμπιστευτεί την πρόταση του tipster. Έτσι λοιπόν το αίσθημα ευθύνης είναι τεράστιο. Ξεκινάμε την παρουσίαση για τα προγνωστικά με τα Facts του αγώνα, δηλαδή κάποιες highlights πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Ποιο ήταν το σκορ του πρώτου γύρου, εφόσον έχει υπάρξει, παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, φόρμα, μεγάλα σερί, είτε αρνητικά, είτε θετικά και κάποιες ιδιαίτερες πληροφορίες, όπως οι σχέσεις των δύο ομάδων ή η προσωπική παράδοση που μπορεί να έχει ένας παίκτης ή ένας προπονητής κόντρα σε μία ομάδα.

Στη συνέχεια έχουμε την ανάλυση για κάθε ομάδα, εκεί όπου ο tipster βάζει και το δικό του υποκειμενικό στοιχείο, τη δική του κρίση σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά φυσικά και τα αντικειμενικά στοιχεία, όπως είναι οι απουσίες, οι επιστροφές, οι τιμωρίες και οι βασικές ενδεκάδες. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία προκύπτει και η πρόταση για στοιχημα σεριε α. Έχοντας εξετάσει λοιπόν ότι περισσότερο γίνεται, αισθανόμαστε ότι προσφέρουμε στον αναγνώστη πολλές παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη πριν ποντάρει με το κεφάλαιο του.

Προγνωστικα Ιταλία: Πότε δημοσιεύονται;

Το έγκυρο στο στοίχημα και στην πληροφόρηση πάει πακέτο με το έγκαιρο. Διότι πρέπει να έχετε στην ώρα τους τα δεδομένα και τα προγνωστικα σεριε α, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε αναλόγως. Περίπου 15 ώρες το λιγότερο πριν το ματς, την προηγούμενη μέρα το βράδυ δηλαδή, θα δείτε ανεβασμένα στην ιστοσελίδα μας όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα έχετε τον χρόνο να διαβάσετε όπως πρέπει τα δεδομένα για να φτάσετε ενδεχομένως και στο δικό σας συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό. Έχοντας μία πρόταση ανεβασμένη αρκετές ώρες πριν τη σέντρα, ή το τζάμπολ, μπορείτε να δείτε μετά και πως κινούνται οι τάσεις στις αποδόσεις. Είναι κι αυτό ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο στοίχημα, ώστε να εξάγετε νέα συμπεράσματα για το που κινούνται τα πονταρίσματα, ή κάποιο έκτακτο γεγονός που έχει προκύψει. Και γι αυτό φυσικά γίνεται το κατάλληλο update στο ρεπορτάζ που έχετε μπροστά σας, ώστε να μην υπάρχει ελλιπής ή λανθασμένη πληροφόρηση.

Στοιχηματικές

STOIXIMAN 9.6 Παίξε νόμιμα
PAMESTOIXIMA.GR 9.4 Παίξε νόμιμα
WINMASTERS 9.2 Παίξε νόμιμα
INTERWETTEN 9.2 Παίξε νόμιμα
SPORTINGBET 9.1 Παίξε νόμιμα
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip