Προγνωστικά Conference League

Προγνωστικά Conference League
Συνολικά στατιστικά Σεζόν: 2023 - 2024
ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΟ

ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡ.

45

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ

21

ΧΑΜΕΝΑ

23

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

1

ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ

487

ΤΑΜΕΙΟ

-44.95

Τρέχοντα στοιχήματα

Δεν υπάρχουν τρέχοντα προγνωστικά.

Προηγούμενες προτάσεις

ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.09.2023 22:00
INT33 EUCL
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
ΜΠΑΛΚΑΝΙ
1+Over 2,5 1-0 10
1.90
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.09.2023 22:00
INT33 EUCL
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ
1+No Goal 3-2 10
1.90
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.09.2023 19:45
INT33 EUCL
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ
1+Over 2,5 3-1 15
1.75
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.09.2023 19:45
INT33 EUCL
ΕΛΣΙΝΚΙ
ΠΑΟΚ
2 2-3 10
2.02
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
21.09.2023 19:45
INT33 EUCL
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
G/G 4-0 10
1.83
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
31.08.2023 22:00
INT33 EUCL
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Over 2,5 1-1 15
1.68
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
31.08.2023 21:30
INT33 EUCL
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ
2 DNB 2-2 10
2.45
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
31.08.2023 21:00
INT33 EUCL
ΝΤΝΙΠΡΟ
1
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
Under 2,5 1-1 (1-2 παρ.) 15
1.77
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
31.08.2023 21:00
INT33 EUCL
ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ
ΑΣΤΑΝΑ
2 1-1 10
2.30
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
31.08.2023 20:30
INT33 EUCL
ΠΑΟΚ
ΧΑΡΤΣ
1+Under 3,5 4-0 10
2.20
1 από 8

Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ: Πληροφορίες και τι θα διαβάσετε στην Kingbet

Είναι η διοργάνωση η οποία έδωσε το δικαίωμα στον Μουρίνιο να γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει κατακτήσει όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρχει κάτι πιο εμπορικό για το Κόνφερενς Λιγκ.

Σίγουρα υπολείπεται ποιότητας και αίγλης, του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συναρπαστικό, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και για στοιχημα κόνφερενς λιγκ.

Το Conference League δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες, που δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το Europa, πολύ περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όταν αυτό έχει και τη λάμψη από το άγγιγμα του Ζοσέ Μουρίνιο, τότε το κίνητρο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Η Kingbet ακολουθεί κατά πόδας και αυτή τη διοργάνωση, όπως κάνει με όλες, ακόμη και λιγότερο σημαντικές. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έγκυρα και έγκαιρα προγνωστικά, τα οποία έχουν προκύψει μέσα από ενδελεχή έρευνα και προσεκτικό διάβασμα στην κάθε του λεπτομέρεια. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και στο τέλος της χρονιάς είναι αρκετά πιθανό να έχετε συνδυάσει διασκέδαση και ψυχαγωγία στο στοίχημα με επιτυχημένα Προγνωστικά Conference League.

Κόνφερενς Λιγκ Προγνωστικά: Η κάβα (πίνακας) και τα Blogs

Βέβαια, ο τρόπος με τον οποίο κρίνεται αν τα προγνωστικα κονφερενς λιγκ είναι επιτυχημένα ή όχι είναι κυρίως (ίσως και μόνο) ένας. Ο απολογισμός, το τελικό ταμειο, για να το πούμε στοιχηματικά, η κάβα. Σε αυτήν αποτυπώνονται ξεκάθαρα και με ευανάγνωστο τρόπο όλα τα τεκταινόμενα, τα προγνωστικά και τα πονταρίσματα που έχουν γίνει.

Η κάβα ξεκινά με τη φωτογραφία του τιπστερ, διότι πολύ απλά στην kingbet γράφουμε επώνυμα. Δίπλα στη φώτο του συντάκτη είναι η σημαία της χώρας και ακολουθεί η διοργάνωση για την οποία διεξάγεται το ματς. Συνέχεια γίνεται με την ημερομηνία και την ώρα του αγώνα, ενώ έπεται η πρόταση γι αυτόν. Δίπλα στην πρόταση έχουμε την απόδοση και μετά το ποντάρισμα, διότι πρέπει να ξέρετε που κινείται ο τίπστερ, τόσο από πλευράς εύρους αποδόσεων, όσο και από το ποντάρισμα που κάνει. Η έκβαση της πρότασης εξαρτάται από το σκορ. Αυτό λοιπόν θα το δείτε αμέσως μετά και φυσικά τι προκύπτει με βάση αυτό. Κερδίσατε, χάσατε ή το στοίχημα έγινε void; Στην πρώτη περίπτωση το χρώμα είναι πράσινο, στη δεύτερη κόκκινο και στην τρίτη το χρώμα κιτρινίζει. Στην τελευταία γραμμή της κάβας θα δείτε τη στοιχηματική εταιρία στην οποία ο tipster έχει βρει τόσο την αγορά, όσο και την απόδοση. Μία πλήρης αποτύπωση, ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχετε μπροστά σας ένα αναλυτικό ιστορικό δίχως κρυφά και πλάγια γράμματα.

Οι προτάσεις μας για στοίχημα στο Κόνφερενς Λιγκ

Με ευανάγνωστο τρόπο καταγράφονται οι προτάσεις μας, ώστε να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Η φωτογραφία του αγώνα δεσπόζει στην κορυφή της ανάλυσης. Δίπλα σε αυτήν θα δείτε το 12Χ και τις αποδόσεις του αγώνα. Κατόπιν υπάρχει ο τίτλος της αναμέτρησης και ακολουθούν πολύτιμα στατιστικά στοιχεία, όπως το γήπεδο του αγώνα, τα χιλιόμετρα που θα ταξιδέψει ο φιλοξενούμενος για να βρεθεί στην έδρα του γηπεδούχου, ο καιρός την ώρα του αγώνα και το κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα.

Επίσης σε έναν μικρό και εύχρηστο πίνακα θα δείτε κατά σειρά αποδόσεις σε τελικό αποτέλεσμα, over/under από 1.5 ως και 3.5 γκολ, goal/no goal, διπλή ευκαιρία και σύνολα τερμάτων.

Επιπροσθέτως υπάρχει και ένας πίνακας σύγκρισης ανάμεσα σε τέσσερις εταιρίες αναφορικά με τις αποδόσεις που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικά Conference League

Και εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Είναι τα προγνωστικά στοιχήματος για στοιχημα κόνφερενς λιγκ. Η ανάλυση που θα βρείτε σε κάθε ματς είναι πραγματικά έγκυρη και εξονυχιστική. Η αρχή γίνεται με τα πιο σπουδαία στοιχεία για τον αγώνα. Τι σερί υπάρχουν, είναι κάποια ομάδα σε ένα σερί οκτώ over 2.5 για παράδειγμα; Τι σημαίνει αυτό σε συσχετισμό με τον αντίπαλο; Τι άλλο στατιστικό υπάρχει που να μας δίνει κάτι με ουσία; Μήπως είναι μία πολύ σημαντική παράδοση; Ακόμη και παράδοση προπονητή ή παίκτη απέναντι σε κάποια άλλη ομάδα. Ποιο είναι το σκορ του πρώτου γύρου όταν βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων και ποιο του πρώτου αγώνα, όταν μπούμε στα διπλά νοκ άουτ; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν ποντάρετε.

Από εκεί και πέρα έπονται οι αναλύσεις των ομάδων. Για την κάθε μία ξεχωριστά. Τι έγινε στο τελευταίο της παιχνίδι, ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια, ποιες είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή. Κι άλλα ακόμη, όπως ποιοι είναι τραυματίες, ποιοι είναι τιμωρημένοι και ποιοι επιστρέφουν. Και φυσικά πόσο σημαντικοί είναι αυτοί για την ομάδα τους και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τέλος το ρεπορτάζ καταλήγει στην πιθανή ενδεκάδα μέσα από την οπτική του συντάκτη πριν φτάσει στην πρόταση του.

Προγνωστικα Κόνφερενς Λιγκ: Πότε δημοσιεύονται;

Τα προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ, όπως και όλα τα προγνωστικά στο στοίχημα, εκτός από έγκυρα, πρέπει να είναι και έγκυρα. Έτσι λοιπόν στην Kingbet θα βρείτε όλο το ρεπορτάζ, τα στατιστικά και γενικότερα όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν, στη σωστή ώρα.

Περίπου 15-20 ώρες πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης, τα προγνωστικα conference league αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας για την καλύτερη δική σας ενημέρωση.

Με αυτόν τον τρόπο προκύπτουν αρκετά θετικά στοιχεία για εσάς, δηλαδή για τους παίκτες. Καταρχάς έχετε όλον τον απαιτούμενο χρόνο για να διαβάσετε τις αναλύσεις και να κινηθείτε αναλόγως, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε με τον tipster. Επίσης, έχοντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα μπροστά σας μέχρι να γίνει η σέντρα, να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στις αποδόσεις, από τις οποίες προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα. Επιπροσθέτως σε αυτό το χρονικό σημείο που κλείνει το ρεπορτάζ έχουν συμπεριληφθεί όλα τα νέα, ακόμη και αυτά της τελευταίας προπόνησης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν προκύψει κάτι σημαντικό δεν θα επιληφθεί ο αρμόδιος συντάκτης για να κάνει ένα κομβικό update ακόμη και λίγα λεπτά ή λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Στοιχηματικές

STOIXIMAN 9.6 Παίξε νόμιμα
PAMESTOIXIMA.GR 9.4 Παίξε νόμιμα
INTERWETTEN 9.2 Παίξε νόμιμα
WINMASTERS 9.2 Παίξε νόμιμα
SPORTINGBET 9.1 Παίξε νόμιμα
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip