Kingbet Robot icon

Προγνωστικά NFL

Ανοιχτά στοιχήματα

Δεν υπάρχουν ανοιχτά στοιχήματα

Οι Tipster μας

Όλοι οι Tipsters

TIPSTER ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΟ
Άγγελος Αναστασόπουλος ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 16 6 10 0 240 -11.70

Διευθετημένα Στοιχήματα

ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ ΠΟΝΤ. ΑΠΟΔΟΣΗ +/- ΑΠΟΤ.
|
12.02
|
01:50
INT31 NFL
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ
ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ Χρώμα Υγρού που θα ρίξουν στο Προπονητή: Πορτοκαλί 25-22 (Μωβ) 5
5.00
bet365
- 5 win
|
12.02
|
01:50
INT31 NFL
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ
ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ OMG Πρώτο Τραγούδι στο Ημίχρονο 25-22 (ΟΧΙ) 5
6.00
novibet
- 5 win
|
12.02
|
01:50
INT31 NFL
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ
ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ Guest εμφάνιση Justin Bieber στο Ημίχρονο 25-22 (ΟΧΙ) 5
3.00
stoiximan
- 5 win
1 από 6
Δεν υπάρχουν διευθετημένα στοιχήματα

Τελευταία άρθρα

To NFL είναι μακράν το πιο αγαπημένο sport των Αμερικανών και πλέον η εξάπλωσή του είναι παγκόσμια. Η τηλεοπτική του κάλυψη και η ευρεία χρήση του ίντερνετ τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με το ότι έχει μπει πολύ δυνατά στις στοιχηματικές συνήθειες του κοινού, το έχει βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι – σύμφωνα με επίσημες πηγές – πάνω από 17.9 εκατομμύρια κόσμου παρακολουθούν τηλεοπτικά κάθε ματς της regular season στις ΗΠΑ, άλλα τόσα μόνο στη Γερμανία και ακόμα περισσότεροι στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και φυσικά στην Ελλάδα.

Όλη αυτή η δημοφιλία και η κάλυψη τεράστιων γεγονότων, όπως ο τελικός Super Bowl, προφανώς και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο hype και σε στοιχηματικό επίπεδο, με τις ευκαιρίες να είναι πολλές. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα άθλημα στο οποίο η εξειδίκευση είναι άκρως απαραίτητη για να έρθουν εν τέλει αποτελέσματα. Αν θέλετε να παίξετε με τα καλύτερα προγνωστικά για το NFL, με τις καλύτερες αποδόσεις και προσφορές και δεν ξέρετε πως να το κάνετε, συνεχίστε να διαβάζετε το κείμενο που έχει ετοιμάσει για εσάς η ομάδα της Kingbet.

Προγνωστικά NFL

Το να παίξει στοίχημα στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο κάποιος που δεν γνωρίζει το άθλημα, είναι σαν να ψάχνει για ψύλλους στα άχυρα. Ως εκ τούτου, ειδικά στο NFL, η εξειδίκευση και η γνώση των tipster αναφορικά με τις δυνατότητες της κάθε ομάδας, τα μεγάλα ατού της, τα καλύτερα plays τους ή οι αντιπαλότητες που υπάρχουν ανάμεσα στους οργανισμούς, είναι πράγματα τα οποία απαιτούν βαθιά γνώση.

Σε αυτά προσθέστε και το ρεπορτάζ που θα πρέπει να ολοκληρωθεί αναφορικά με τα τελευταία νέα, κάτι που επίσης δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει από τον μέσο χρήστη λόγω διαφοράς ώρας και κάπου εκεί η δουλειά των tipster της Kingbet και τα προγνωστικά τα οποία εκείνοι παράγουν, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξία.

Αποδόσεις για στοίχημα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο

Όπως σε κάθε άθλημα στο οποίο επιλέγει κάποιος να ποντάρει, έτσι και στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, το α και το ω είναι οι αποδόσεις. Αυτό που καλείται να κάνει ο κάθε tipster, είναι να κάνει σύγκριση των τιμών του κάθε σημείου, είτε αυτό αφορά τον τελικό νικητή, είτε τον τελικό νικητή με χάντικαπ, είτε το σύνολο του αγώνα, είναι να βρει τις καλύτερες αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες που έχει ο Έλληνας παίκτης στη διάθεσή του.

Για τον νικητή αγώνα μπορείτε να βρείτε σετ αποδόσεων με την γκανιότα να βρίσκεται στο εξαιρετικά χαμηλό το 3.5%, ενώ ο μέσος όρος κυμαίνεται κοντά στο 5%. Αντίστοιχα, στα επόμενα δύο βασικά στοιχήματα, το Over / under και το χάντικαπ νίκης, οι παίκτες μπορούν να βρουν ένα payout περί το 95% στην καλύτερη περίπτωση. Συνολικά ωστόσο ο μέσος όρος του ποσοστού αποπληρωμής για που κυκλοφορεί στις νόμιμες εταιρείες για αυτά τα δύο είδη πονταρίσματος, σταθεροποιείται μεταξύ 93% και 94%.

Πως βγαίνουν τα προγνωστικά NFL

Στην ουσία μπορεί πολλά από τα βήματα τα οποία θα ακολουθήσει ένας συντάκτης και κατ’ επέκταση ένας παίκτης, να είναι ίδια με εκείνα σε άλλα αθλήματα, εκείνο που αλλάζει ωστόσο είναι η γνώση επί του αντικειμένου. Η εξειδίκευση είναι εξαιρετικά σημαντική, ωστόσο αν αναρωτιέστε “πώς να παίξω στοίχημα στο NFL”, τα βήματα που ακολουθούν οι συντάκτες μας μπορούν να είναι και εκείνα που θα ακολουθήσετε και εσείς για να βγάλετε τα δικά σας προγνωστικά.

Ρεπορτάζ

Το ρεπορτάζ είναι το α και το ω. Οι συντάκτες της Kingbet “ξεψαχνίζουν” το τι συμβαίνει στην κάθε ομάδα, από τραυματισμούς, το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, ως και τα παρασκήνια. Όλα μαζί δημιουργούν το κλίμα ενόψει της κάθε αναμέτρησης και δείχνουν προς τα που θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον.

Φόρμα

Όπως σε κάθε άλλο άθλημα, πρέπει να δείτε πως τα πηγαίνει η ομάδα ή το ζευγάρι ενδιαφέροντος στα τελευταία παιχνίδια. Πόσο εύκολα σκοράρει, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι βασικότεροι παίκτες, αν κάτι επηρεάζει την απόδοση του τελευταίου διαστήματος.

Στατιστικά

Σε πολλές περιπτώσεις τα νούμερα μπορούν να μας πουν την αλήθεια, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Πόσο συχνά σκοράρει και δέχεται πόντους η κάθε ομάδα. Πόσα touchdown σημειώνει σε κάθε ματς; Σε ποια περίοδο έχει την καλύτερη απόδοση με βάση τους αριθμούς;

Αντιπαλότητες – Τρόπος παιχνιδιού – Κουλτούρα

Εν συνεχεία θα πρέπει να εντρυφήσετε, όπως άλλωστε και οι Tipster της Kingbet στην κουλτούρα του παιχνιδιού και της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες και συμμαχίες και πόσο μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα; Επίσης πρέπει να ξέρετε τα θετικά και τα αρνητικά στο στυλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας, έστω ορισμένα από τα βασικότερα Plays για να μπορέσετε να βγάλετε συμπέρασμα και φυσικά ποιοι είναι οι αστέρες του κάθε οργανισμού και πόσοι καταλυτικοί είναι στο παιχνίδι της ομάδας.

Αποδόσεις NFL

Στοίχημα ίσον αποδόσεις και δεν γίνεται να μη γίνει ανάλυση αναφορικά με το αν υπάρχει αξία στο κάθε σημείο. Για να φτάσει βέβαια ο συντάκτης και κατ επέκταση και εσείς στο συμπέρασμα του κατά πόσο θα πρέπει να αγοραστεί μια τιμή ή όχι, είναι σημαντικό να έχει γίνει όλη η πρότερη προεργασία.

Πότε και που θα βρείτε προγνωστικά για στοίχημα στο NFL

Μιας και πρόκειται για άθλημα το οποίο παίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αναμενόμενα, η διαφορά ώρας επηρεάζει τα πάντα, θα πρέπει να περιμένετε ότι θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά για τη National Football League τις πρώτες πρωινές ώρες της κάθε ημέρας. Οι συντάκτες και οι tipster μας αναλύουν τα δεδομένα από την κάθε αναμέτρηση και σας παρέχουν ως και ένα 16 ώρες πριν την έναρξη του ματς τα όσα έχουν διαδραματιστεί ως εκείνη τη στιγμή.

Η δουλειά όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς συνεχίζουν να ενημερώνουν το άρθρο μέχρι και λίγο πριν από την εκκίνηση του ματς, με στόχο να έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να κάνετε παιχνίδι στις αγαπημένες σας στοιχηματικές εταιρίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

NFL στοίχημα – Ειδικά στοιχήματα

Όρεξη να έχετε να ποντάρετε στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας και τα ειδικά στοιχήματα που θα βρείτε, ειδικά στα high profile match μπορούν να ξεπερνούν τα 30 σε pre match επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια σειρά από combo bets (Χ Ομάδα να κερδίσει και Over / Under, X Παίκτης Touchdowns και Νίκη της ομάδας του και άλλα), Να πάει το ματς στην παράταση, Περίοδος με τους περισσότερους πόντους, Ειδικά Παικτών, Πρώτη ομάδα να φτάσει στους Χ Πόντους και αρκετές ακόμα επιλογές.

Εδώ το ποσοστό αποπληρωμής μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 94%, με το χαμηλότερο να βρίσκεται ξεκάθαρα στα συνδυαστικά στοιχήματα, όπως ισχύει ωστόσο και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Στοίχημα NFL – Μακροχρόνιες προβλέψεις

Όπως σε κάθε άθλημα, έτσι και στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το ποντάρισμα ξεκινάει από πολύ νωρίτερα, από τα draft ακόμα. Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στα τελευταία, στον νικητή της κάθε περιφέρειας, στην ομάδα που θα θριαμβεύσει στη regular season και φυσικά, όχι μόνο στο νικητή του Super Bowl, αλλά και το ζευγάρι το οποίο θα αποτελέσει τον μεγάλο τελικό. Σε όλες τις περιπτώσεις η γκανιότα σε στα outright bets κυμαίνεται μεταξύ 7% και 9%, ανάλογα με την επιλογή.

Live στοιχημα στο αμερικανικο ποδοσφαιρο

Προφανώς και το ενδιαφέρον είναι ακόμα περισσότερο στραμμένο προς το live ποντάρισμα, το οποίο ειδικά στο NFL δείχνει ότι μπορεί να είναι ακόμα πιο κερδοφόρο για τον Έλληνα παίκτη, μιας και οι διακοπές είναι αρκετές, με αποτέλεσμα η αλλαγή σε αποδόσεις να μην είναι τόσο συχνή. Αυτό βοηθάει το κοινό να πάρει με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις αποφάσεις του σε σχέση με άλλα αθλήματα όπου ο ρυθμός είναι καταιγιστικός, όπως είναι για παράδειγμα το μπάσκετ.

Τι ακριβώς θα βρείτε στο κάθε ζωντανό ματς που καλύπτεται σε Live επίπεδο εκεί έξω; Αρχικά μπορείτε να βρείτε ματς τόσο από το NFL, όσο και από το κολεγιακό πρωτάθλημα το NCAAF, ενώ σε κάθε αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε τα χέρια σας σε πάνω από 30 διαφορετικά έξτρα στοιχήματα, μεταξύ των οποίων Επόμενη Ομάδα που θα Σκοράρει, Επόμενη Ομάδα που θα πετύχει Touchdown, Νικητής Υπόλοιπου Αγώνα και άλλα. Αναφορικά με τις αποδόσεις, εκείνες καθορίζονται σε μια γκανιότα περί το 6%.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν σημαντικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως είναι το live streaming, ώστε να ποντάρουν και να βλέπουν τα αγαπημένα τους ματς ζωντανά, το cashout, το bet builder, αλλά και το edit my bet μεταξύ άλλων.

Στοίχημα στο NFL – SuperBowl

Το Super Bowl είναι το γεγονός της χρονιάς, ο μεγάλος τελικός, το απόλυτο σόου και απόλυτα λογικά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σε αυτόν εκείνη την δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη. Φυσικά, η Kingbet και οι tipster της δεν θα μπορούσαν να απέχουν στοιχηματικά από ένα τέτοιο γεγονός, οπότε κάθε χρονιά αξίζει να είστε συντονισμένοι και να είστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά, τις κορυφαίες αποδόσεις και τα σημεία με την μεγαλύτερη αξία.

Παράλληλα, πριν από τον μεγάλο τελικό οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προετοιμάζουν το έδαφος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με κορυφαίες προσφορές στοιχήματος για το μεγάλο γεγονός, από ενισχυμένες αποδόσεις, μέχρι δωρεάν ανταμοιβές, με σκοπό να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα κάθε χρονιάς.

Στοιχηματικές

STOIXIMAN 9.6
Παίξε νόμιμα
NOVIBET 9.6
Παίξε νόμιμα
PAMESTOIXIMA.GR 9.5
Παίξε νόμιμα
BET365 9.5
Παίξε νόμιμα
INTERWETTEN 9.1
Παίξε νόμιμα
N1 CASINO 9.1
Παίξε νόμιμα
BETSSON 9.3
Παίξε νόμιμα
BETSHOP 9.1
Παίξε νόμιμα
NETBET 9.2
Παίξε νόμιμα
WINMASTERS 9.1
Παίξε νόμιμα
FONBET 9.1
Παίξε νόμιμα
BWIN 9.0
Παίξε νόμιμα
SPORTINGBET 9.0
Παίξε νόμιμα
VISTABET 9.0
Παίξε νόμιμα
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip