Προγνωστικά Α Τουρκίας

Προγνωστικά Α Τουρκίας
Συνολικά στατιστικά Σεζόν: 2023 - 2024
ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΟ

ΣΥΝ. ΠΟΝΤΑΡ.

6

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ

2

ΧΑΜΕΝΑ

4

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

0

ΣΥΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ

69

ΤΑΜΕΙΟ

-18.8

Τρέχοντα στοιχήματα

Δεν υπάρχουν τρέχοντα προγνωστικά.

Προηγούμενες προτάσεις

ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
16.09.2023 20:00
TR ΤΟΥ1
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ
1+N/G 4-2 13
2.37
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
16.09.2023 17:00
TR ΤΟΥ1
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ
ΡΙΖΕΣΠΟΡ
1 1-2 10
1.90
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
02.09.2023 21:45
TR ΤΟΥ1
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
2+N/G 0-3 10
2.62
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
27.08.2023 19:15
TR ΤΟΥ1
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ
ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ
1 2-1 10
2.40
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
12.08.2023 21:45
TR ΤΟΥ1
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
2/2 0-0 11
2.37
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
12.08.2023 19:15
TR ΤΟΥ1
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ
ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ
1 1-1 15
1.72
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
03.06.2023 19:00
TR ΤΟΥ1
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ
1/1+Οver 1,5 4-1 / 5-1 -
2.32
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
30.05.2023 20:00
TR ΤΟΥ1
ΦΑΤΙΧ ΚΑΡΑΓΚΟΥΜΡΟΥΚ
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ
Over 1,5 και στα 2 ημ/να 2-0 -
3.20
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
30.05.2023 20:00
TR ΤΟΥ1
ΣΙΒΑΣΠΟΡ
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ
1 1-0 -
2.10
ΗΜ/ΩΡΑ ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΟΡ STAKE ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
30.05.2023 20:00
TR ΤΟΥ1
ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Χ 1-3 -
3.75
1 από 2

Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Προγνωστικά Τουρκίας: Πληροφορίες και τι θα διαβάσετε στην Kingbet

Είναι το πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας. Ο γείτονας εξ ανατολών λοιπόν. Μία χώρα με πολλές ιδιαιτερότητες. Με ένα πρωτάθλημα πολύ πλούσιο. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, οι Τούρκοι έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ.

Κι αυτό φυσικά φαίνεται και από τους παίκτες που είναι ικανοί να προσελκύσουν και όχι απαραίτητα παλαίμαχους και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους.

Οι έδρες είναι αρκετά σκληρές, ιδιαίτερα στα ενδότερα της χώρας, υπάρχει ομάδα που εκπροσωπεί τους Κούρδους και γενικότερα υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες με αρκετές προεκτάσεις, ενώ και ο πρόεδρος Ερντογάν έχει ιδρύσει ουσιαστικά μία δική του ομάδα.

Όλα αυτά φυσικά επηρεάζουν πάρα πολύ τα πράγματα και πρέπει να τα γνωρίζετε. Τα τελευταία χρόνια πάντως αρκετοί Έλληνες παίκτες έχουν βρει τη δική του Ιθάκη στην Τουρκία και διαπρέπουν, εκεί.

Στην kingbet.net δίνουμε τεράστια σημασία και στη Superlig, αφού τα προγνωστικά Τουρκίας έχουν περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα μας. Εδώ θα βρείτε λοιπόν τα πάντα για προγνωστικά Superlig.

Κι εδώ υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες, που είναι οι παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Κι αυτές είναι κατά σειρά κατακτήσεων πρωταθλημάτων οι Γαλατασαράι (22), Φενέρμπαχτσε (19) και Μπεσίκτας (14). Και οι τρεις είναι ομάδες από την Κωνσταντινούπολη. Η Τραμπζονσπόρ, από την Τραπεζούντα, έχει πάρει επτά πρωταθλήματα, το τελευταίο το 2022 και από ένα η Μπασακσεχίρ και η Μπούρσασπορ.

Όπως βλέπετε σπάνια το πρωτάθλημα φεύγει από τις τρεις ομάδες, αλλά μέσα στη δεκαετία που τρέχουμε ήδη Τραμπζονσπόρ και Μπασάκ έχουν κάνει το δικό τους θαύμα.

Προγνωστικα Τουρκία Superlig: Η κάβα (πίνακας) και τα Blogs

Για να μιλάμε –και να ασχολούμαστε- σοβαρά με προγνωστικά Τουρκία πρέπει ότι γράφουμε να μπορεί να αποτυπώνεται με νούμερα. Ο απολογισμός, η κάβα, είναι απαραίτητα για προγνωστικά στο στοίχημα. Κάθε αναγνώστης πρέπει να ξέρει ανά πάσα στιγμή… τι ψάρια πιάνει ο συντάκτης τον οποίο διαβάζει και ενημερώνεται από αυτόν για το που θα επενδύσει τα χρήματα του και σε ποια πονταρίσματα.

Η κάβα στην kingbet.net είναι γρήγορη, αλλά συνάμα υπέρ αναλυτική και έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχετε στη διάθεση σας.

Η αρχή γίνεται με μία φωτογραφία του τίπστερ που γράφει για τη λίγκα. Έπεται η σημαία της χώρας και η διοργάνωση (για παράδειγμα αν είναι πρωτάθλημα ή κύπελλο). Κι επειδή πρέπει να ξέρετε τη μέρα, αλλά φυσικά και την ώρα που γίνεται το ματς, αυτά τα δύο πάνε πακέτο αμέσως μετά.

Περνάμε μετά στο ζουμί. Έχουμε το ζευγάρι του αγώνα μαζί με την πρόταση και φυσικά δίπλα στη δεύτερη, είναι η απόδοση. Δεν γίνεται να μιλάμε για στοίχημα χωρίς απόδοση, αλλά και δίχως ύψος πονταρίσματος, γι αυτό και το βλέπουμε αυτό (το stake) πλάι στην τιμή του σημείου. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε και σε τι αποδόσεις παίζει ο tipster, αλλά και τι τακτική ακολουθεί στη διαχείριση κεφαλαίου με τα πονταρίσματα που κάνει.
Κατόπιν και αφού τελειώσει το ματς, γίνεται καταγραφή του σκορ. Με βάση αυτό διευθετείται το στοίχημα και μετά έχουμε τις μονάδες. Πράσινες αν είναι κερδισμένο το στοίχημα, κόκκινες αν έχει χαθεί, κίτρινες αν έχουμε περίπτωση void (σε draw no bet για παράδειγμα σε κάποιο από τα προγνωστικα τουρκια. Τέλος για να μην ψάχνετε ανάμεσα σε όλες τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα και με μόνιμη άδεια στη χώρα μας, υπάρχει και το logo της στοιχηματικής στην οποία μπορείτε να παίξετε το σημείο και την απόδοση που προτείνει ο tipster.

Οι προτάσεις μας για στοίχημα στη Süper Lig

H παρουσίαση του αγώνα γίνεται με κορυφαία τρόπο που διευκολύνει τον αναγνώστη. Υπάρχει μία φώτο από τον αγώνα. Σε αυτήν θα δούμε κυρίως τους κορυφαίους παίκτες από κάθε ομάδα, ή αυτούς που ο συντάκτης θεωρεί ότι θα έχουν κομβικό ρόλο στο ματς. Πάνω σε αυτήν είναι οι αποδόσεις στο 1Χ2, αλλά και ένας τίτλος που σχετίζεται (τις περισσότερες φορές) με την πρόταση που θα βρείτε στο τέλος.

Ακολουθεί το γήπεδο με τη χωρητικότητα του, τα χιλιόμετρα που απέχουν οι δύο έδρες (γηπεδούχοι – φιλοξενούμενοι), ο καιρός την ώρα που γίνεται το ματς, καθώς και που μπορείτε να το δείτε τηλεοπτικά, εκτός φυσικά από το ενδεχόμενο Live streaming που προσφέρει η νόμιμη στοιχηματική στην οποία έχετε κάνει εγγραφή.

Συνεχίζουμε με το τελικό αποτέλεσμα, το over / under από 1.5 γκολ ως και 3.5 τέρματα, το goal/no goal, δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ή όχι στο ματς, αλλά και η διπλή ευκαιρία, καθώς και τα τέσσερα πιο δημοφιλή σύνολα τερμάτων (0-1, 2-3, 4-6, +7).

Προγνωστικά Α Τουρκίας

Εδώ θέλει μεγάλη προσοχή. Τα προγνωστικά Α Τουρκίας κατευθύνουν (με την καλή έννοια) το παιχνίδι των αναγνωστών. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας, έχουμε επιλέξει τους κορυφαίες τίπστερ. Το ίδιο έχουμε κάνει και στα προγνωστικά.

Οι προτάσεις δεν βγαίνουν ανερμάτιστα, ούτε πρόχειρα. Οι tipster, αλλά και οι blogger μας, διαβάζουν αρκετά. Αγωνιστικά νέα, στατιστικά, τιμωρίες, τραυματισμοί, σχέσεις ομάδων, τι κρίνεται στο ματς. Όλα παίζουν τον δικό τους ρόλο.

Κάνουμε εκκίνηση με τα facts του αγώνα. Είναι τα highlights του αγώνα. Δηλαδή κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, όπως για παράδειγμα αν ένας προπονητής δεν έχει χάσει πότε από την ομάδα που αντιμετωπίζει ή από τον άλλον προπονητή, από όποιον πάγκο και αν ήταν αντίπαλοι.

Υπάρχει μετά ένα αναλυτικό ρεπορτάζ και για τις δύο ομάδες, πρώτα για τους γηπεδούχους, μετά για τους φιλοξενούμενους και τέλος έχουμε την πρόταση, η οποία δεν δίνεται ως… ξερό σημείο, αλλά μέσα από μία παράγραφο, στην οποία ο συντάκτης συνοψίζει τις τελικές του σκέψεις με βάση τα όσα διάβασε και κατέγραψε.

Προγνωστικά Τουρκία: Πότε δημοσιεύονται;

Θέλουμε, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι απαραίτητο να έχουμε, τόσο έγκυρα, αλλά και έγκαιρα προγνωστικα τουρκια. Διότι όσο κι αν έχετε εμπιστοσύνη σε έναν συντάκτη, σε έναν tipster, σε έναν blogger, δεν πρέπει ποτέ να δέχεστε τα σημεία του άκριτα. Είναι λάθος αυτό. Διότι κι αυτός που γράφει άνθρωπος είναι που κάνει τη δουλειά του και τα λάθη στη δουλειά είναι ανθρώπινα.

Κι όχι μόνο αυτό. Μπορεί να υπάρχει και διαφορετική οπτική σε ένα ματς, μία διάσταση άποψης ανάμεσα στον συντάκτη και τον αναγνώστη. Κι αυτό θεμιτό και υγιές είναι. Οπότε γιατί τα λέμε αυτά; Μα φυσικά διότι πρέπει να υπάρχει έγκυρη δημοσίευση στα προγνωστικά Τουρκία, ώστε να υπάρχει χρόνος για μελέτη από την πλευρά του παίκτη.

Παίρνετε το σημείο, την απόδοση και αρχίζετε να τα συγκρίνετε με το δικό σας διάβασμα, βλέπετε τι άλλο παίζει στο διαδίκτυο και καταλήγετε στα δικά σας συμπεράσματα με μία ολιστική και σφαιρική προσέγγιση.

Ως εκ τούτου χρειάζεστε χρόνο. Και η kingbet.net σας τον δίνει με άπλετο τρόπο. Την προηγούμενη μέρα του αγώνα, αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ έχετε μπροστά σας όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν.

Κάπως έτσι έχετε από 14 ως και 20 ώρες, πολλές φορές και μία μέρα ολόκληρη, ώστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις.

Εννοείται ότι αν χρειάζεται κάποιο update, αυτό γίνεται από τον συντάκτη ακόμη και τη μέρα του αγώνα, εφόσον αυτό που προκύπτει αλλάζει τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Στοιχηματικές

STOIXIMAN 9.6 Παίξε νόμιμα
PAMESTOIXIMA.GR 9.4 Παίξε νόμιμα
INTERWETTEN 9.2 Παίξε νόμιμα
WINMASTERS 9.2 Παίξε νόμιμα
SPORTINGBET 9.1 Παίξε νόμιμα
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip