Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

Στατιστικά και Βαθμολογίες

Τα στατιστικά στο στοίχημα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό. Το στοίχημα είναι αποδόσεις, γκανιότα, τιμές, είναι μαθηματικά. Εξάλλου όλες οι προσπάθειες των ομάδων αποτυπώνονται σε νούμερα, σε βαθμολογίες, σε επιτεύγματα, είτε σε γκολ, ασίστ και σε πολλούς άλλους παράγοντες του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες που προσεγγίζουν το στοίχημα με σωστό και υπεύθυνο τρόπο, πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα στατιστικά. Κι εμείς από τη μεριά μας, ως ένα site προγνωστικών στοιχήματος (και όχι μόνο) που σέβεται απόλυτα τον παίκτη και τον αναγνώστη που μας εμπιστεύεται, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα στατιστικά στοιχήματος με πολλούς τρόπους.

Στατιστικά Πρωταθλημάτων

ΗΠΑ

ΗΠΑ

Ιρλανδία

Ιρλανδία

Φινλανδία

Φινλανδία

Αυστραλία

Αυστραλία

Αλβανία

Αλβανία

Βουλγαρία

Βουλγαρία

Σερβία

Σερβία

Ουκρανία

Ουκρανία

Κόστα Ρίκα

Κόστα Ρίκα

Β. Ιρλανδία

Β. Ιρλανδία

Ουρουγουάη

Ουρουγουάη

Περού

Περού

Βολιβία

Βολιβία

Πού θα βρείτε τα στατιστικά στοιχήματος;

Προφανώς και βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Στην κεντρική σελίδα, υπάρχει το tag με τη λέξη Στατιστικά. Πατώντας πάνω σε αυτό ο παίκτης μπαίνει σε μία ενότητα που όμοια με αυτή δύσκολα θα βρει αλλού. Έτσι λοιπόν με ένα απλό κλικ ανοίγεται μπροστά σας ένας παράδεισος αριθμών και στοιχείων, τα οποία, εφόσον τα διαβάσετε και τα μεταγράφετε σωστά, είναι δεδομένο ότι θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Στατιστικά στοιχήματος στην KINGBET

Η ποικιλία που θα βρείτε είναι τεράστια. Από τα πλέον βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε μέχρι και τα πλέον σύνθετα, τίποτα δεν λείπει. Η αρχή γίνεται επιλέγοντας χώρα. Συμπληρώνετε τη χώρα που θέλετε μέσα στο κουτί που βρίσκεται πάνω-πάνω και κατόπιν επιλέγετε θεσμό. Πριν κάνετε αυτό όμως, στη δεξιά κάθετη μπάρα βλέπετε «Τι παίζει σήμερα» και από κάτω υπάρχουν οι σημαίες των χωρών στις οποίες διεξάγονται ματς την τρέχουσα ημέρα.

Βαθμολογίες

Η αρχή γίνεται με το κεντρικό ζητούμενο. Με αυτό που κρίνει τους τίτλους. Και δεν είναι άλλο από τις βαθμολογίες. Φυσικά υπάρχει η ολική βαθμολογία, αλλά μπορείτε να την επιμερίσετε και βαθμολογία 1ου ημιχρόνου ή 2ου ημιχρόνου. Εννοείται ότι υπάρχει και ο επιμερισμός σε εντός και εκτός έδρας. Και τα δύο αυτά στοιχεία (ημίχρονο και έδρα) καταδεικνύουν σημαντικές αγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες του στοιχήματος σε μεγάλο βαθμό για να επιλέξουν ή να απορρίψουν ένα σημείο.

Γκολ

Είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου αλλά και του στοιχήματος. Στα γκολ η αναφορά που γίνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι εξονυχιστική. Κι εδώ υπάρχει ο επιμερισμός ανά ημίχρονο. Από εκεί και πέρα το Line ξεκινά από τα 0.5 γκολ και φτάνει μέχρι και τα 6.5. Ακολουθεί το goal/no goal, το οποίο μετά το Over/Under είναι το πλέον δημοφιλές ως αγορά, ενώ αυτά τα δύο «παντρεύονται» συχνά-πυκνά και σε combo bet. Το λέμε αυτό διότι συνδυαστικά μπορούν να έχουν πολλές και διαφορετικές αναγνώσεις. Στη συνέχεια θα βρείτε το ακριβές σύνολο γκολ, ενώ έπονται τα γκολ ημιχρόνου. Το combo σε Over/Under με ακριβές αποτέλεσμα έχει περίοπτη θέση και ανάλυσε σε αρκετά όρια, ενώ το ίδιο ισχύει και το goal/no goal. Για όσους το στοίχημα είναι περισσότερο ρουλέτα (λάθος κατά τη γνώμη μας, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι παίκτες), στα στατιστικά της Kingbet θα βρείτε και Μονά/Ζυγά.

Γκολ και χρόνος

Κάθε λεπτό μετράει στο στοίχημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο Live betting, αλλά όχι μόνο σε αυτό. Η αυξανόμενη ζήτηση από τους παίκτες έχει φέρει 100άδες αγορές στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τα γκολ με τον χρόνο να δίνουν πληθώρα επιλογών, αλλά και στατιστικών αναλύσεων. Μπορείτε να βρείτε στα στατιστικά λοιπόν, τι ισχύει ανά 10λεπτο, 15λεπτο, τόσο ανά ημίχρονο, όσο και ανά ομάδα και φυσικά συνολικά στην εικόνα του αγώνα.

Στατιστικά ημιχρόνου

Δεν είναι μόνο οι βαθμολογίες ημιχρόνου που έχουν ξεχωριστή θέση στα στατιστικά, είναι πολλά ακόμη που αφορούν, τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο μέρος. Ξεχωρίζει το αποτέλεσμα και μετά πάμε στο ημίχρονο/τελικό. Στη δεύτερη περίπτωση οι αποδόσεις ανεβαίνουν αισθητά, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ανατροπές. Σκεφτείτε όμως πόσα συμπεράσματα μπορείτε να εξάγετε βλέποντας ότι μία ομάδα αρέσκεται στις ανατροπές, ή όταν χάνει στο πρώτο μέρος δεν μπορεί να το γυρίσει ποτέ; Τα ποσοστά που μας δίνουν τα στατιστικά και εδώ είναι πολύτιμα εργαλεία στη μάχη του στοιχήματος και του πονταρίσματος.

Σκορ

Εδώ κι αν έχουμε μεγάλες αποδόσεις. Και είναι απολύτως λογικό. Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν παίκτη να πιάσει το ακριβές σκορ ενός αγώνα. Όσο συνηθισμένο κι αν είναι, όπως για παράδειγμα το 2-0, ή το 2-1, σπάνια θα δούμε ένα σκορ με υψηλό διψήφιο ποσοστό επαλήθευσης. Γι’ αυτό πρέπει να μην παρασύρεστε από τις μεγάλες αποδόσεις και να βλέπετε πάντα τις ρεαλιστικές πιθανότητες να σας πληρώσει το ποντάρισμα σας. Και στο ακριβές σκορ αυτές δεν είναι πολλές. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείτε να δείτε όλα τα ποσοστά και σε αυτήν την κατηγορία ανά ομάδα, εντός και εκτός έδρας. Πλήρης χάρτης για βοήθεια σε κυνήγι μεγάλων τιμών.

Σερί και Φόρμα

Τα σερί δείχνουν τη φόρμα όλα αυτά μαζί αποτυπώνονται στις βαθμολογίες. Πρέπει να γνωρίζετε σε τι σερί τρέχει κάθε ομάδα. Είναι αήττητη για 10 αγωνιστικές; Δεν έχει σταυρώσει νίκη το τελευταίο δίμηνο; Με τι στυλ αγωνίζεται και πώς αυτό αποτυπώνεται στατιστικά; Δηλαδή έχει 10 σερί Over 2.5 ή επτά σερί Under 2.5. Στα σερί μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει η ομάδα στα τελευταία της παιχνίδια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο στοίχημα.

Γιατί να βλέπω τα στατιστικά;

Διότι πολύ απλά είναι απαραίτητο να το κάνετε αφού μιλάμε για… μαθηματικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το στοίχημα είναι γεμάτο αριθμούς. Από τις αποδόσεις (που προκύπτουν μέσα από την γκανιότα) μέχρι τα σερί και τα ποσοστά. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό στο ευρύ κοινό. Δεν είναι και ότι πιο συνετό μπορείτε να κάνετε, κοντράροντας μία ομάδα που κερδίζει το 80% των παιχνιδιών στην έδρα της. Είναι ένα αρκετά χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβετε για ποιον λόγο πρέπει να βλέπετε τα στατιστικά και τις βαθμολογίες. Αν λοιπόν παίζει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας εκτός έδρας, με την ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, η πρώτη σκέψη σας ίσως και να πάει στο διπλό. Σε περίπτωση όμως που η γηπεδούχος εντός έδρας έχει χάσει μόνο μία φορά σε 13 ματς, μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν ποντάρετε στην καλύτερη ομάδα; Το ίδιο ισχύει και με μία παράδοση. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η φιλοξενούμενη είναι πολύ ανώτερη από τη γηπεδούχο, αλλά στη συγκεκριμένη έδρα δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι κάτι που πρέπει να το ξέρει ο παίκτης και να σταθμίσει σωστά. Δεν πάει λοιπόν το χέρι εύκολα στο διπλό, ούτε σε αυτήν την περίπτωση. Με λίγα λόγια τα νούμερα είναι νούμερα και τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια. Ακόμη όμως κι τα συγκεκριμένα δεδομένα στην παρούσα φάση δεν ταιριάζουν με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, τότε ενδεχομένως θα μπορούσαν ακόμη και να μας αποτρέψουν από το να ποντάρουμε σε μία αναμέτρηση. Κι αυτό ακόμη είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ώστε να μην παίρνουμε εξεζητημένα ρίσκα.

Εξειδικευμένα στατιστικά

Τα νούμερα δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Ως εκ τούτου δεν σταματούν ποτέ και οι πιθανοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με αυτά. Όσο πλήρη κι αν είναι τα στατιστικά στο kingbet.net ή όπου αλλού ψάξετε, είναι σίγουρο ότι πάντα μπορεί να υπάρχει και περισσότερη ανάλυση… και ακόμη περισσότερη ανάλυση. Κι εδώ ερχόμαστε στα εξειδικευμένα στατιστικά, τα οποία δεν είναι –μόνο- τόσο περίπλοκα, όσο φαντάζουν με την πρώτη σκέψη. Μπορούν να γίνουν, αλλά όχι πάντα. Οπότε, εκεί ο παίκτης μπορεί να βάλει και την προσωπική του πινελιά για να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Τι μπορεί να είναι εξειδικευμένο στατιστικό; Τι κάνει η Λίβερπουλ όταν δεν παίζει ο Σαλάχ; Ποιο είναι το ρεκόρ της; Κι αυτό φυσικά το πράττει όταν ο Σαλάχ θα λείπει από ένα παιχνίδι. Ή για παράδειγμα το ρεκόρ ενός παίκτη απέναντι σε μία ομάδα, κάτι που ναι είναι πραγματικά ξεχωριστό. Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ έχει περισσότερα από 1 γκολ ανά παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ σε σχεδόν 20 ματς απέναντί της. Είναι ένα νούμερο ασύλληπτο για ατομική επίδοση από έναν παίκτη κόντρα σε έναν και μόνο αντίπαλο. Είναι αδύνατον ή μάλλον είναι λάθος, όταν υπάρχουν τόσο έντονα στατιστικά, να τα αγνοήσουμε και να μην τα συνυπολογίσουμε στην επιλογή που θα κάνουμε.

Σωστή προσέγγιση/Ισορροπία

Τα νούμερα λοιπόν είναι νούμερα. Αλλά από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Όπως δεν είναι αρκετά από μόνα τους τα αγωνιστικά νέα και το ρεπορτάζ. Όπως είναι ευνόητο λοιπόν πρέπει να γίνει μία σωστή προσέγγιση από τον παίκτη. Δηλαδή, πριν επιλέξετε ένα σημείο πάνω στο οποίο θα ποντάρετε, θα πρέπει να έχετε διαβάσει τα πάντα. Απουσίες, κλίμα, σχέσεις ομάδων, διαιτητής, καιρικές συνθήκες, τι κρίνεται στο παιχνίδι, τιμωρίες. Όλα αυτά είναι κάτι περισσότερο από σημαντικά. Αλλά, θα πρέπει να τα βάλετε σε συσχετισμό με τα στατιστικά που έχετε στη διάθεση σας στη kingbet.net. Τα βάζετε μαζί, τα αξιολογείτε και καταλήγετε στα κατάλληλα συμπεράσματα.

Χρήσιμα tips για στοίχημα με στατιστικά

Συνοψίζοντας αυτό το εισαγωγικό κείμενο για τα στατιστικά στο στοίχημα στην kingbet, οφείλουμε να κάνουμε ένα κλείσιμο με πολύτιμα tips.

  • Στοίχημα δεν είναι μόνο τα στατιστικά. Είναι απαραίτητα, αλλά οι αριθμοί δεν αρκούν από μόνοι τους. Πάντα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και πολλούς άλλους παράγοντες, όπως οι απουσίες, οι τιμωρίες, οι ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι, οι καιρικές συνθήκες, ο διαιτητής και πολλά ακόμη. Μην το ξεχνάτε αυτό, διότι αλλιώς θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
  • Δεν αγνοούμε τα στατιστικά ποτέ. Το γεγονός ότι δεν βασιζόμαστε μόνο σε αυτά, δεν αναιρεί ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα εξετάσουμε διεξοδικά πριν αποφασίσουμε που θα ποντάρουμε. Όποια άποψη κι αν έχουμε για δύο ομάδες που παίζουν μεταξύ τους την παρούσα χρονική στιγμή, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ένα καλό ή κακό σερί που είναι σε εξέλιξη ή μία πολύ τρανταχτή παράδοση.
  • Συσχετισμός ρίσκου/απόδοσης. Μία ακόμη –και μάλιστα πολύ σημαντική – μετάφραση που μπορεί να έχει η στατιστική είναι οι πιθανότητες επαλήθευσης ενός σημείου. Αν για παράδειγμα πιστεύουμε ότι σε ένα ζευγάρι ομάδων που θα παίξουν 10 φορές μεταξύ τους, η μία από τις δύο θα κερδίσει 5 φορές, τότε για να έχει αξία το πονταρισμα μας, πρέπει να τη βρούμε σε απόδοση από 2.00 και πάνω. Αλλιώς στατιστικά βγαίνουμε χαμένοι. Αυτό βέβαια είναι ένα θέμα για τεράστια ανάλυση, το αναφέρουμε όμως περιεκτικά και εδώ, διότι και σε αυτό το σημείο η στατιστική μας βοηθά να καταλαβαίνουμε τις πιθανότητες, την γκανιότα και με ποιον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να βγούμε νικητές στη μάχη του στοιχήματος.
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip