ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Betsson αξιολόγηση Αναζητώντας το όνομα Betsson φτάνουμε βαθιά πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Ήταν τότε και πιο συγκεκριμένα το 1963 όταν για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της στον στοιχηματικό χάρτη. Πολλά τα χρόνια που πέρασαν από τότε και φυσικά πολλές οι - και τεχνολογικές - εξελίξεις και στον συγκεκριμένο χώρο. Και σε αυτές τις εξελίξεις η Betsson ανήκε πάντα στους πρωτοπόρους. Και παρέμεινε εκεί και στη νέα ψηφιακή εποχή. Που της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει από τα στενά Σκανδιναβικά όρια και να γίνει μια παγκόσμια δύναμη. Και αν στη διαδρομή αυτή βρέθηκε απέναντι σε κολοσσιαία ονόματα του online betting δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Παρακάτω θα διαπιστώσετε γιατί η Betsson θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές στον κόσμο και γιατί αξίζει να παίξετε και εσείς 100% νόμιμα.   

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Αποδόσεις αθλήματα & αγορές Μας φάνηκε ως ιδιαίτερη η επιλογή της πλατφόρμας στις προσφορές* αλλά προχωρώντας λίγο παρακάτω δεν μπορούμε παρά να μην εκφράσουμε την απόλυτη ευχαρίστησή μας παρατηρώντας το sportsbook τους. Ξεκινάμε από το πλέον σημαντικό για τους παίκτες. Τις παρεχόμενες αποδόσεις. Με μια λέξη μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε εκπληκτικές! Και μόνο ότι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ή στις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις τόσο συλλογικές όσο και σε εθνικό επίπεδο η γκανιότα ξεπερνά το 96%. Και μόνο μια απλή σύγκριση με τον μπουκ σας ή τους υπόλοιπους που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα μπορεί να σας πείσει για το μέγεθος της προστιθέμενης αξίας που παρέχει η Betsson στο δελτίο σας.  Σε ότι αφορά την κάλυψη ας το κάνουμε και αυτό με μια λέξη. Απόλυτη. Προφανώς και όλα τα δημοφιλή αθλήματα και όλες οι λίγκες βρίσκονται εδώ και σας προσφέρονται για στοιχηματισμό. Και αν ανήκετε και σε αυτούς που αρέσκονται να στοιχηματίζουν σε κούρσες ή darts ή εν πάση περιπτώσει σε κάθε είδους άθλημα που δεν αποτελούν ακριβώς την προτίμηση της συντριπτικής πλειονότητας των παικτών τότε ναι εδώ είναι το μέρος που θα βρείτε ότι θέλετε και σε όποια τιμή το θέλετε.  Και τέλος και στα ενδότερα του sportsbook η εικόνα που μας δημιουργείται είναι στην ίδια ακριβώς λογική. Της ικανοποίησης. Με έναν μέσο όρο τις 300 – και σε κάποιες περιπτώσεις και πλέον – ειδικές αγορές σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάποιο είδους στοιχηματισμού που να θέλετε να κάνετε και να μην μπορείτε. Και η εγγραφή στην Betsson μπορεί να σας το κάνει αυτό μια αγαπημένη στοιχηματική καθημερινότητα.  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live betting & Live streaming Ας μας επιτραπεί στο σημείο αυτό να κάνουμε μια παρατήρηση στους Σκανδιναβούς της Betsson. Να δείξουν λίγο παραπάνω προσοχή σε ότι αφορά τον live στοιχιματισμό. Όχι γιατί δεν είναι ικανοποιητική η κάλυψη σε ότι αφορά τα γεγονότα και τα αθλήματα. Απλώς μας έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες και με βάση αυτές θα θέλαμε να δούμε να υπάρχουν περισσοτερες ειδικές αγορές. Και αυτό διότι αυτές που παρέχονται τώρα καλύπτουν απλώς τα βασικά και απαραίτητα. Ενώ ο ανταγωνισμός έχει ήδη προχωρήσει αρκετά βήματα μπροστά.  Αντίθετα κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και εντυπωσιακή είναι η live streaming κάλυψη της  Betsson. Ο Σκανδιναβός γίγαντας παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα Live παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου μπάσκετ τένις και πολλά ακόμα από τις πιο γνωστές εθνικές λίγκες αλλά και από διεθνείς διοργανώσεις. Εργαλεία στοιχηματισμού Φυσικά το απόλυτο εργαλείο στοιχηματισμού για τον παίκτη το cash-out παρέχεται από την Betsson. Και στο σημείο αυτό να κάνουμε μια απαραίτητη διευκρίνιση. Το cash-out μπορεί να παρέχεται από μια σειρά στοιχηματικών δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς το ίδιο από όλες. Για παράδειγμα πολλοί το “δίνουν” πιο χαμηλά εφαρμόζοντας μπορούμε να πούμε μια εξτρά γκανιότα ή ότι δεν παρέχεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Και στον οποίο έχετε στοιχηματίσει. Αυτό λοιπον δεν συμβαίνει στην Betsson καθώς το παρεχόμενο cash-out είναι στην μορφή που πρέπει και στο πλευρό του παίκτη.  Θα μπορούσαν να βελτιώσουν λίγο παραπάνω τα στατιστικά που προσφέρουν. Και εδώ ο ανταγωνισμός θα μπορέσει να τους δείξει πως θα εμπλουτιστεί το υπάρχον πλαίσιο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Betsson - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ /10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Πόσο ανταγωνιστικές αποδόσεις έχει

/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

Ποσοστό κέρδους της εταιρίας

/10

LIVE BETTING

Ταχύτητα και ποικιλία επιλογών

/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης

/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

/10

MOBILE

Ευκολία στην εύρεση και τοποθέτηση στοιχήματος από το κινητό σας

/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Betsson

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

/10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Πόσο ανταγωνιστικές αποδόσεις έχει

/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

Ποσοστό κέρδους της εταιρίας

/10

LIVE BETTING

Ταχύτητα και ποικιλία επιλογών

/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης

/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

/10

MOBILE

Ευκολία στην εύρεση και τοποθέτηση στοιχήματος από το κινητό σας

/10

Betsson ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Πως ανοίγω λογαριασμό στη Betsson Γρήγορη εύκολη και απλη είναι η διαδικασία εγγραφής στην Betsson. Από αυτή τη στιγμή μέχρι στο να τοποθετήσετε το πρώτο σας  στοίχημα σας χωρίζουν μόνο τέσσερις κινήσεις. Ας δούμε ποιές είναι αυτές:     •    Πατάτε το κουμπί ”Εγγραφή”  που βρίσκεται στο πάνω δεξιό σημείο της οθόνης •    Συμπληρώνετε τη φόρμα με στοιχεία σας  •    Κάνετε την πρώτη σας κατάθεση  •    Είστε πλέον έτοιμος να στοιχηματίσετε   Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κάνετε όσο πιο άμεσα γίνεται την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Σημαντικό γιατί έτσι θα ανοίξετε όλες τις λειτουργίες του και κυρίως θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Αυτό που θα σας ζητηθεί είναι να πιστοποιήσετε με επίσημα έγγραφα την ταυτότητά σας και τη διεύθυνση κατοικίας σας. Το πρώτο μπορεί να γίνει με την αστυνομική (ή όποια άλλη διαθέτετε) ταυτότητα ή το διαβατήριο. Σε ότι αφορά τη διεύθυνση αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε λογαριασμό ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι τέτοιο στο όνομά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έγγραφο από την εφορία ή μια βεβαίωση από το ΚΕΠ.  Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται συνήθως αυθημερόν εκτός σπάνιων περιπτώσεων όπως τα σαββατοκύριακα όπου ο φόρτος εργασίας δεν το επιτρέπει και ενημερώνεστε με σχετικό μήνυμα.

Mobile έκδοση & App Φυσικά και έχουν δώσει μεγάλη προσοχή για την άνετη και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες τους και από mobile συσκευές. Έτσι τόσο το mobile site όσο και το application που είναι διαθέσιμα σε λογισμικό iOS και Android είναι σχεδιασμένα ακριβώς στην ίδια πρακτική λογική που έχει δημιουργηθεί και η desktop version της πλατφόρμας. Γρήγορη πλοήγηση εύκολο και λειτουργικό μενού είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ευχάριστη on the go στοιχηματική εμπειρία. Και η Betsson φροντίζει να το παρέχει και αυτό.

Betsson LIVE STREAMING* KAI ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ CASHOUT*

Betsson ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Betsson ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ

Μεθοδοι καταθεσης και αναληψης  Η λογική με την οποία η Betsson έχει επιλέξει τις “συνεργασίες” της σε ότι αφορά τις συναλλαγές της είναι απόλυτα σύμφωνη με την κεντρική πολιτική της. Τη διευκόλυνση των πελατών της. Έτσι λοιπόν παρέχει όλες τις διαθέσιμες ανά χώρα συναλλακτικές μεθόδους. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις κάρτες VISA και MasterCard (πιστωτικές και χρεωστικές) ecoPayZ NETELLER PayPal Skrill Paysafecard Trustly και φυσικά τη δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Γενικότερα οποιαδήποτε συναλλακτική μέθοδο και αν χρησιμοποιείτε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καλύπτεται από την Betsson.  Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε και την ανάληψη η οποία διεκπαιρεώνεται συνήθως εντός 24ωρών και ολοκληρώνεται στον χρόνο που απαιτεί η μέθοδος που επιλέξατε ή η τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε.

Betsson ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Betsson ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνοψη Η Betsson αξίζει να είναι η επόμενη επιλογή σας. Όσο και αν δεν αρέσει η έλλειψη προσφορών* αν ανήκετε σε εκείνους τους παίκτες στοιχήματος που κάνουν λογαριασμό σε μια στοιχηματική για το μακροπρόθεσμο κέρδος των καλών αποδόσεων τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο. Και η μόνη ερώτηση που εκκρεμεί είναι – αν ανήκετε σε αυτούς – γιατί δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει τις υπηρεσίες της Betsson.

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

1. Επισκεφθείτε την στοιχηματική
μέσα από τα διαφημιστικά μας

2. Πατήστε εγγραφή και συμπληρώστε
τα απαραίτητα πεδία

3. Κάντε κατάθεση και επωφεληθείτε
των προσφορών *

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΖΕΝΙΤ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

19:00

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20:00

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΕΦΕΣ

20:45

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

21:05

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

21:30

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ - Λ.Α. ΛΕΪΚΕΡΣ

03:00

NBA

ΑΪΟΒΑ - ΑΪΟΒΑ ΣΤΕΪΤ

04:00

NCAA

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΝΑΠΟΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΛΥΩΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

19:45

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - ΡΟΜΑ

19:45

ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΠΑΟΚ - ΛΙΝΚΟΛΝ

22:00

ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

22:00

ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΡΕΝ

22:00

ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

22:00

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

22:00

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

22:00

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΕΤΙΣ

22:00

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Δες όλο το Πρόγραμμα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ