Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

Livescore

Δεν έχει καμία σημασία το άθλημα που επιλέγουμε για να ποντάρουμε. Το αμέσως σημαντικότερο πράγμα μετά από την αδιάκοπη μελέτη που έχουμε κάνει διαβάζοντας τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, είναι η ενημέρωση για το πως πάνε τα ματς.

Ναι, δεν είναι το ίδιο αποδοτικό με το να βλέπουμε την αναμέτρηση ζωντανά, αναμφίβολα. Όμως τα livescore αποτελούν το αμέσως καλύτερο εργαλείο για εμάς. Η παρακολούθηση της ζωντανής εξέλιξης των αναμετρήσεων αποτελεί την άμεση πηγή ενημέρωσης. Παράλληλα, μπορούμε να βρούμε τα ζωντανά αποτελέσματα παντού πλέον, κάτι που 20 χρόνια νωρίτερα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live 

Πλέον, όχι μόνο πρόκειται για μια εξαιρετικά άμεση υπηρεσία, αλλά έχει γίνει και απόλυτα αναλυτική, με αποτέλεσμα τα λαιβ σκορ να είναι χρήσιμα ακόμα και για στοιχηματισμό σε επίπεδο για stoixima live. Στο κείμενο που ακολουθεί θα μάθετε περισσότερα για τη σημασία του, πως θα το χρησιμοποιήσετε, αλλά και τους bookmakers που το προσφέρουν.

Livescore στο ποδόσφαιρο: Ποιοι bookmakers το προσφέρουν

Μπορεί πλέον τα live scores να είναι στο μυαλό μας μια δεδομένη υπηρεσία, όμως δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για τους παίκτες στην Ελλάδα. Μέχρι και πριν από μια δεκαετία δεν ήταν πολλοί οι operators που έδιναν απλόχερα αυτή την πληροφορία.

Δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση στα τελικά αποτελέσματα, αλλά και στην εξέλιξη των αναμετρήσεων που δεν προσφέρονταν για ζωντανό στοιχηματισμό.

Πλέον, αρκεί ένα πέρασμα από τις στοιχηματικές εταιρίες, για να βρούμε εκείνη που μας ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, όλες πλέον έχουν ειδικό χώρο για live score στο στοίχημα, σε όλα τα αθλήματα.

Οπότε αυτό που μένει, είναι το να “τσεκάρουμε” τα review και τις βαθμολογίες για την καθεμία ξεχωριστά και να διαλέξουμε την “κατάλληλη”. Αυτή με τις υψηλότερες αποδόσεις, τις περισσσότερες αναμετρήσεις, ή τις έξτρα λειτουργίες που ο καθένας μας κρίνει ως πιο σημαντικές.

Είναι πραγματικά σημαντικά τα ζωντανά αποτελέσματα αγώνων στο στοίχημα;

Η αλήθεια είναι ότι πλέον, όπου και να γυρίσουμε το βλέμμα μας, θα βρούμε την υπηρεσία των livescores. Τη χρειαζόμαστε τελικά; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα «ναι», μιας και στην ουσία μπορούμε να γνωρίζουμε και να ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του στοιχήματός μας.

Εν τέλει, αυτή η πληροφορία μπορεί να μας οδηγήσει στο να αλλάξουμε στρατηγική. Το πώς, θα το αναλύσουμε λίγο παρακάτω…

Όμως, όπως στα πάντα όμως στη ζωή, έτσι και εδώ, τα στοιχεία της ποιότητας, της πληρότητας και (φυσικά) της στοιχηματικότητας, είναι αυτά τα οποία αλλάζουν τις ισορροπίες. Και κάπου εκεί μπαίνει ο παράγοντας Kingbet, ο οποίος “εισβάλλει” στη ζωή του παίκτη, με στόχο να την κάνει καλύτερη.

Ας το κάνουμε πιο απλό. Έχουμε ποντάρει, για παράδειγμα, στην Χ αναμέτρηση ποδοσφαίρου και θέλουμε πλήρη real time ενημέρωση κάθε στιγμή. Με τα ζωντανά αποτελέσματα αγώνων έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε σε πραγματικό χρόνο για το σκορ.

Παράλληλα όμως θα δούμε και τις αποδόσεις της ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας για τα πιο σημαντικά βασικά και ειδικά στοιχήματα. Over/ Under, Goal / No Goal, Στοιχήματα ημιχρόνου, εναλλακτικά σύνολα τερμάτων, είναι μερικές μόνο από τις αγορές που μπορούμε να κάνουμε focus.

Άμεσα θα γνωρίζουμε το τι συμβαίνει σε κάθε επίθεση. Κάθε βολή, δίποντο ή τρίποντο που σκοράρει κάθε ομάδα θα είναι εκεί. Η ανανέωση του σκορ είναι ακαριαία. Και βέβαια, παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τις pre-match αποδόσεις για κάθε γεγονός.

Πως θα χρησιμοποιήσουμε τα live scores προς όφελός μας;

Όπως είπαμε πιο πάνω, το να έχουμε άποψη για το τι συμβαίνει στις αναμετρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη. Από το κομμάτι της ενημέρωσης, ακόμα και ως προς το πώς θα κινηθούμε στοιχηματικά.

Προτού δούμε ωστόσο τα livescore, οφείλουμε να γνωρίζουμε πότε “παίζει” κάθε ματς και να αναγνωρίσουμε αν έχουμε τη δυνατότητα να το δούμε ζωντανά. Αφού βρεθούμε στη σελίδα με το πρόγραμμα TV τότε θα ξέρουμε το επόμενο βήμα μας.

Πάμε να δούμε όμως και τη στρατηγική σημασία του συγκεκριμένου εργαλείου.

  1. Με το βλέμμα στο cash out. Προφανώς και οι αλλαγές στο σκορ μπορούν να επηρεάσουν σε κάθε επίπεδο το δελτίο μας και εν τέλει την απόφαση αν θα πρέπει να κάνουμε cash out ή όχι. Αν το παιχνίδι βρίσκεται σε… τεντωμένο σχοινί, αλλά υπέρ μας, τότε με τη χρήση της ζωντανής εξέλιξης μπορούμε να “τραβήξουμε” το κέρδος μας πριν… στραβώσει το ματς. Και αντίστοιχα, αν ήδη έχει προλάβει να στραβώσει, να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να… συμμαζέψουμε την όποια ζημιά.
  2. Η λύση της κάλυψης. Έχουμε διαβάσει τις αναλύσεις της Kingbet και παίξαμε το παρολί ή το μονό pre match δελτίο μας. Ωστόσο, έχουν αλλάξει ενδιάμεσα οι αποδόσεις με βάση την εικόνα του ματς και τις αλλαγές στο σκορ. Τώρα είναι η ευκαιρία να καλύψουμε την επιλογή μας με ποντάρισμα στο live.
  3. Το ποντάρισμα ζωντανά. Έχοντας δει την εξέλιξη του σκορ, μπορούμε πολύ εύκολα να ανακαλύψουμε μια σπουδαία ανατροπή ή γενικά μια ευκαιρία για ποντάρισμα ζωντανά. Το livescore μας δίνει την πληροφορία, εν τέλει όμως είναι στο χέρι μας το πώς θα την αξιοποιήσουμε.
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip