Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.06.23

Kingbet Kingbet

Ασιατικό Χάντικαπ: Τι είναι, πως παίζεται, πίνακες & παραδείγματα

ασιατικό-χάντικαπ-τι-είναι-πως-παίζετ-172087

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε παίκτης του στοιχήματος και να μην έχετε ακούσει κάποια στιγμή για το ασιατικο χαντικαπ. Δεν είναι όμως και απόλυτα βέβαιο, ότι η πληθώρα των παικτών (ιδιαίτερα των περιστασιακών) γνωρίζει τι είναι, πως λειτουργεί και γιατί θεωρείται από τις πιο fair ως ελκυστικές επιλογές.

Τα asian handicap, ούτως ή άλλως, είναι μία αγορά η οποία προτιμάται ιδιαίτερα από τους πλέον μυημένους στο στοίχημα, τόσο στο Prelive όσο και live betting. Αυτό φυσικά γίνεται για πολλούς λόγoυς τους οποίους θα εξηγήσουμε σε αυτόν τον οδηγό, αφού όμως πρώτα δούμε τα πλέον δημοφιλή όρια και πως παίζεται το ασιατικό χάντικαπ.

Μετά από αυτά θα καταλήξουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και στους λόγους που καθιστούν την ασιατική αγορά (ή τα ασιατικά χάντικαπ αν προτιμάτε), ίσως τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε το online στοίχημα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, όπως είναι η Novibet, o stoiximan, η bwin, η interwetten, αλλά και πολλές άλλες.

Ασιατικό Χάντικαπ 0

Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», ή αλλιώς το draw no bet, το οποίο διαθέτουν πλέον όλες οι στοιχηματικές, όπως και το Pamestoixima.gr. Επιλέγετε το σημείο που θέλετε, είτε είναι άσος είτε νίκη των φιλοξενούμενων. Αν επαληθευτεί το σημείο σας κερδίζετε, αν έρθει ισοπαλία παίρνετε τα χρήματά σας πίσω, αν χάσει η ομάδα πάνω στην οποία ποντάρατε, τότε χάνετε το κεφάλαιό σας. Ο λόγος που αξίζει να το προτιμήσετε από το draw no bet, είναι ότι λόγω του ότι πρόκειται για ασιατικό στοίχημα συνήθως (σχεδόν πάντα) προσφέρεται σε χαμηλότερη γκανιότα, άρα τα σημεία έχουν ελαφρώς υψηλότερη απόδοση.

Ασιατικό Χάντικαπ +0.5/-0.5

Θα σας είναι ίσως το πιο οικείο χάντικαπ. Κι αυτό διότι όσοι παίζουν online στοίχημα μπάσκετ, προτιμούν αυτή την αγορά κατά κόρον όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ναι, αυτό που παίζετε στο μπάσκετ, είναι ασιατικό χάντικαπ! Οσον αφορά το ποδόσφαιρο μοιάζει πάρα πολύ με τη διπλή ευκαιρία, ειδικά το +0.5.

Δηλαδή επιλέγετε καθαρό αποτέλεσμα. Αν, για παράδειγμα, έχετε παίξει +0.5 στους γηπεδούχους το ματς ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάει από το 0.5-0. Αν λοιπόν οι γηπεδούχοι κερδίσουν ή το παιχνίδι έρθει ισοπαλία (ας πούμε 1-1) τότε το αποτέλεσμα είναι 1.5-1 και εσείς έχετε κερδίσει. Αν όμως οι γηπεδούχοι χάσουν έστω και με ένα γκολ, το ποντάρισμα έχει χαθεί. Και εδώ ο λόγος για να το προτιμήσετε από τη διπλή ευκαιρία είναι η χαμηλότερη γκανιοτα, άρα οι υψηλότερες αποδόσεις.

Σε περίπτωση που επιλέξετε μια ομάδα στο asian handicap -0.5, ψάχνετε μόνο νίκη. Αν η ομάδας σας φέρει ισοπαλία η χάσει, χάνετε το στοιχημα.

Ασιατικό Χάντικαπ +1/-1, +2/-2 κ.ο.κ.

Είναι το όριο στο οποίο το ασιατικό συναντά κατά βάση το ευρωπαϊκό χάντικαπ με μία βασική διαφορά, την οποία θα δούμε παρακάτω. Εδώ λοιπόν έχουμε ακέραιο όριο. Ας πάρουμε για παράδειγμα το -1, αν παίζετε ασιατικό σε κάποιο φαβορί που πιστεύετε ότι θα κερδίσει σχετικά εύκολα.

Το παιχνίδι λοιπόν ξεκινά με 0-1 κατά των γηπεδούχων που έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη με βάση τις αποδόσεις.

Αν η ομάδα πάνω στην οποία ποντάρατε κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά (π.χ. 3-0), τότε το τελικό σκορ είναι 3-1 και ο άσος που επιλέξατε σας δίνει κέρδος. Αν όμως δεν κερδίσει ή χάσει, τότε το σημείο είναι το διπλό κι εσείς χάνετε.

Η διαφορά με το ευρωπαϊκό χάντικαπ ότι δεν υπάρχει αγορά τριπλής επιλογής (δηλαδή απουσιάζει το Χ). Σε αυτήν την περίπτωση αν υπάρχει νίκη με ένα γκολ διαφοράς της ομάδας την οποία εμπιστευτήκατε (π.χ. 2-1), τότε το τελικό σκορ είναι το 2-2 και αυτό σημαίνει ότι όπως και στο Ασιατικό 0, υπάρχει επιστροφή του πονταρίσματός σας.

Υπενθυμίζουμε ότι αν επιλέξετε ευρωπαϊκό χάντικαπ -1 και η ομάδας σας νικήσει με 1 γκολ διαφορά, δεν παίρνετε πίσω το ποντάρισμά σας, καθώς χάνετε το στοίχημα.

Πιο ειδικές καταστάσεις στα δεκαδικά όρια

Κι εδώ ερχόμαστε στο σημείο που κάποιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν και αποφεύγουν να ποντάρουν στην ασιατική αγορά. Μην κάνετε αυτό το λάθος, δεν χρειάζεται να φοβάστε, είναι κάτι απλό και μάλιστα μπορεί να αποδειχτεί και ιδιαίτερα κερδοφόρο. Ας δούμε λοιπόν μαζί τα πλέον εξειδικευμένα δεκαδικά όρια στο 0.25 και στο 0.75. Φυσικά ανεβαίνουν κατά αύξοντα αριθμό, στο 1.75, 2.75, 3.75 κ.ο.κ. ανάλογα με το ζευγάρι και τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Ασιατικό Χάντικαπ +0.25/-0.25, +1.25/-0.25 κ.ο.κ.

Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση λοιπόν και ας υποθέσουμε ότι θέλετε να παίξετε στο φαβορί. Οπότε επιλέγετε -0,25. Ουσιαστικά τοποθετούνται δύο στοιχήματα, ή αν προτιμάτε με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί το συγκεκριμένο asian handicap.

Να δώσουμε δύο παραδείγματα:

Παράδειγμα 1:

 • Παίζετε τους γηπεδούχους στο -0.25 με 50€ και απόδοση στον διπλασιασμό (2.00).
 • Αν η ομάδα στην οποία ποντάρατε κερδίσει θα πληρωθείτε όλο το ποντάρισμα, δηλαδή 50€x2.00=100€.
 • Αν έρθει διπλό χάνετε όλο το ποντάρισμα.
 • Αν υπάρξει ισοπαλία, τότε χάνετε το μισό σας ποντάρισμα, δηλαδή τα 25€ και τα άλλα μισά σας επιστρέφονται.

Παράδειγμα 2:

 • Παίζετε τους φιλοξενούμενους στο +0.25 με 50€ και απόδοση στον διπλασιασμό (2.00).
 • Αν η ομάδα στην οποία ποντάρατε κερδίσει θα πληρωθείτε όλο το ποντάρισμα, δηλαδή 50€x2.00=100€.
 • Αν έρθει άσος χάνετε όλο το ποντάρισμα.
 • Αν υπάρξει ισοπαλία, τότε κερδίζετε το μισό σας ποντάρισμα, δηλαδή τα 25€ σας επιστρέφονται και τα άλλα 25€ πολλαπλασιάζονται με 2.00 και προκύπτουν 50€ επιστροφή. Συνολικά παίρνετε πίσω 75€ με 50€ ποντάρισμα. Με απλά μαθηματικά αντί για το 2.00 πληρώνεστε στη μισή απόδοση, στο 1.50. Είναι όμως σημαντικό να καταλάβετε πως προκύπτει αυτό, ώστε να κατανοήσετε πλήρως τη λειτουργία των ασιατικών χάντικαπ.

Ασιατικό Χάντικαπ +0.75/-0.75, +1.75/-0.75 κ.ο.κ.

Ας πάρουμε λοιπόν κι εδώ την πρώτη περίπτωση και ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ποντάρετε στο φαβορί που είναι οι γηπεδούχοι. Παίζετε λοιπόν στοίχημα στο -0,75. Ουσιαστικά και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δύο στοιχήματα.

Να δώσουμε επίσης δύο παραδείγματα:

Παράδειγμα 1:

 • Παίζετε τους γηπεδούχους στο -0.75 με 50€ και απόδοση στον διπλασιασμό (2.00).
 • Αν η ομάδα στην οποία ποντάρατε κερδίσει με ένα γκολ θα πληρωθείτε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό είναι επιστροφή, δηλαδή 25€x2.00=50€+25€ επιστροφή=75€. Κι εδώ δηλαδή πληρώνεστε στη μισή απόδοση, στο 1.50.
 • Αν η ομάδα σας κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε πληρώνεστε όλη την απόδοση.
 • Αν έρθει διπλό ή ισοπαλία χάνετε όλο το ποντάρισμα.

Παράδειγμα 2:

 • Παίζετε τους φιλοξενούμενους στο +0.75 με 50€ και απόδοση στον διπλασιασμό (2.00).
 • Αν η ομάδα στην οποία ποντάρατε κερδίσει ή έρθει ισοπαλία θα πληρωθείτε όλο το ποντάρισμα, δηλαδή 50€x2.00=100€.
 • Αν έρθει άσος με δύο γκολ διαφορά χάνετε όλο το ποντάρισμα.
 • Αν έρθει άσσος με ένα γκολ διαφορά, τότε παίρνετε πίσω το μισό σας ποντάρισμα, δηλαδή έχει επιστροφή της τάξεως των 25€

Εναλλακτικές αγορές με ασιατικά χάντικαπ

Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης υπάρχει και εδώ φυσικά. Ετσι λοιπόν, τα ασιατικά χάντικαπ δεν έχουν μείνει πλέον μόνο στην αγορά των σημείων και των γκολ, αλλά έχει προχωρήσει. Θα βρείτε ασιατικά χάντικαπ σε κόρνερ, κάρτες, ριμπάουντ, ασίστ, games, set και ό,τι άλλο βάλει το μυαλό σας, ανάλογα και με το άθλημα που έχετε επιλέξει. Οι συγκεκριμένες αγορές με το σωστό διάβασμα και την κατάλληλη πληροφόρηση δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για κέρδη, φτάνει να χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο και φυσικά την ανάλογη ενίσχυση στις αποδόσεις, από τα ασιατικά χάντικαπ.

Πίνακας ασιατικού χάντικαπ

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικούς επεξηγηματικούς πίνακες στα ασιατικά χάντικαπ σε σημεία και under/over. Στην πρώτη στήλη βλέπετε τα αρνητικά χάντικαπ που μπροστά έχουν το μείον (-). Στη δεύτερη στήλη είναι η επεξήγησή τους. Ακολούθως υπάρχει το ασιατικό με θετικό πρόσημο (+) και η επέξηγησή του.

(-)
Εάν επιλέξετε την ομάδα με Αρνητικό (-) προβάδισμα
(+)
Εάν επιλέξετε την ομάδα με  Θετικό ( + ) προβάδισμα
    DNB      Or     Level
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
   DNB     Or    Level
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
-0, -0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+0, +0,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. 
(-0,25)
(+0,25)
-0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας.
+0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας.
-0,5, -1
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+0,5, +1
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-0,75)
(+0,75)
-1
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+1
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-1, -1,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+1, +1,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
(-1,25)
(+1,25)
-1,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων.
+1,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.
-1,5 -2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+1,5 +2
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-1,75)
(+1,75)
-2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+2
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-2, -2,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+2, +2,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
(-2,25)
(+2,25)
-2,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων.
+2,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων.
-2,5 -3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τεσσάρων ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+2,5 +3
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Εάν η ομάδα χάσει με τρία τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-2,75)
(+2,75)
-3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τεσσάρων ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών τερμάτων το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+3
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Εάν η ομάδα χάσει με τρία τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

 

Ασιατικό Under/Over

Εκτός από τα σημεία, ασιατικό χάντικαπ μπορούμε να παίξουμε και στα under, over. Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τις σημαντικότερες αγορές στα ασιατικά under/over και την επεξήγησή τους.

Πίνακας ασιατικού Under Over

Under / Over
    Under     2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Από 3 γκολ και πάνω χάνει.
    Over       2 
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνει.
 Under  2.25
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
   Over    2.25
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνετε όλο το ποντάρισμα.
    Under    2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ.
      Over      2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή λιγότερα γκολ.
 Under  2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.
   Over    2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στα 2 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
     Under       3  
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Στα 3 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα.  
    Over      3 
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Στα 3 γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Γιατί να παίξετε ασιατικά χάντικαπ

Έχοντας πλέον ξεδιαλύνει το τοπίο και ελπίζοντας να έχουν διευκρινιστεί επαρκώς όσα δεν γνωρίζατε γύρω από το ασιατικό χάντικαπ θα συνοψίσουμε αναφέροντας τους λόγους να τα προτιμήσετε:

 1. Χαμηλότερη γκανιότα, υψηλότερες αποδόσεις. Άρρηκτα συνδεδεμένη με το στοίχημα η λέξη απόδοση. Αυτή καθορίζει το κέρδος, αυτή κάνει το ρίσκο μας να έχει αξία ή όχι. Στα ασιατικά χάντικαπ, οι αποδόσεις είναι σχεδόν πάντα υψηλότερες από οτιδήποτε άλλο, με την γκανιότα πολλές φορές να μην ξεπερνά καν το 2%-3%.
 2. Παίζετε με ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας είτε το ακέραιο ως draw no bet, είτε το μισό ως διπλή ευκαιρία, είτε τα δεκαδικά για να έχετε δύο ενδεχόμενα ανοικτά, τα ασιατικά χάντικαπ μοιάζουν ο ιδανικός προορισμός για να παίζετε με μεγαλύτερη «ασφάλεια» (ή κάλυψη αν προτιμάτε), δίχως να πέφτει η απόδοση σε μη επιθυμητά επίπεδα, αφού η γκανιότα είναι σταθερά υψηλότερη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αγορά.
 3. Αυξάνετε τις αποδόσεις στα φαβορί. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα άχαστο στο στοίχημα, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ δυνατά φαβορί. Κάποια από αυτά που, όπως αποτυπώνεται στις αποδόσεις, θα είναι βόμβα μεγατόνων να μην κερδίσουν. Οι αποδόσεις όμως στη νίκη είναι πολύ χαμηλές. Αν όμως βλέπετε ότι η νίκη αυτή θα έρθει πολύ εύκολα, τότε με το ασιατικό χάντικαπ στο -2.5 γκολ, η τιμή ανεβαίνει πάρα πολύ.
 4. Κοντράρετε με κάλυψη. Το αντίθετο συμβαίνει αν πιστεύετε ότι το φαβορί θα γκελάρει, αλλά δεν θέλετε να πάτε ξεκάθαρα απέναντι. Με το χάντικαπ μπορείτε να αντέξετε και την ισοπαλία, ή αν παίξετε με +1,5 γκολ να έχετε κέρδος ακόμη και στην ήττα με 1 γκολ διαφορά.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
 • Livescore
 • Betslip