ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

ΟΥΑΝ ΚΟΛ ΣΤΑΝΤΙΟΥΜ (8.186)
150
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
Ρεπορτάζ

Επέστρεψε στις επιτυχίες (μετά από δύο σερί ήττες), επικρατώντας 1-0 της Φόρεστ Γκριν στο ντέρμπι ανόδου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης επιτεύχθηκε στο 69′, με τον πρώτο σκόρερ Γουόκερ να σκοράρει με κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Ενα τέρμα που εντέλει χρεώθηκε ως αυτογκόλ στο αμυντικό της Φόρεστ Γκριν, Μιλς που λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα προσπάθησε να διώξει την μπάλα δίχως βέβαια θετικό αποτέλεσμα. 

Δύσκολη επικράτηση, σε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, μέτρησε η εμπειρία και οι παραστάσεις των περισσοτέρων παικτών της, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στις θέσεις της απευθείας ανόδου. 

Ηταν η 4η διαδοχική νίκη της στο “Ουάν Κολ Στάντιουμ”, με τους “Σταγκς” να δέχονται γκολ μόλις ένα γκολ σ’ αυτήν την τετράδα αγώνων. Σημειωτέον ότι διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (μόλις 8 τέρματα παθητικό) και παράλληλα καλύτερη σε όλην την κατηγορία (26 τέρματα παθητικό).   

Αγωνιστικά Νέα

Σήμερα θα παραταχθεί δίχως 4 επιθετικούς. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Γουόκερ (32/16), μεγάλη απώλεια αν αναλογιστούμε πως παραμένει τραυματίας και ο 2ος σκόρερ της, Ρόουζ (28/4). Εκτός εδώ και καιρό οι Ντέιβις (φορ, 14/2) και Γκρέιχαμ (φορ, 8/0). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει στη διάθεσή της παίκτες που έχουν σκοράρει σχεδόν τα μισά της γκολ (22/49). Βέβαια, το βάθος του ρόστερ της (μετά τις προσθήκες του Γενάρη) είναι τέτοιο που υπάρχουν λύσεις, μένει να δούμε αν είναι τόσο αποτελεσματικές. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ Σουίνι (28/1), υπάρχουν και 2 μακροχρόνιοι απόντες. 

Ρεπορτάζ

Η δύναμη της έδρας της αποδεικνύεται καθοριστικός παράγοντας για την υπόθεση σωτηρία. Κόντρα στην Πορτ Βέιλ πέτυχε το “4Χ4” εντός κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με την ίδια (σωτηρία). 

Αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα του Νταφ και δίκαιη επικράτηση ενώ είχε καλές στιγμές για 2ο τέρμα, αν και στο 0-0 ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ για την Βέιλ, με τη φιλοξενούμενη να βγάζει ανακοίνωση για τις κόντρα αποφάσεις των τελευταίων αγώνων. 

Μπορεί εκτός έδρας να παρουσιάζεται αδύναμη (5 ήττες στα 8 τελευταία, 1-2-5) αλλά με τις 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες βρέθηκε στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Αγωνιστικά Νέα

Στην επιστροφή του από έναν μικροτραυματισμό που τον άφησε έξω σε έναν αγώνα, σκόραρε ο φορ Βάρνι (24/10, πρώτος σκόρερ). Δίχως νεότερα προβλήματα, εκτός οι γνωστοί Αντάι (φορ, 19/0) και Ατανιάνα (καλός μέσος, 26/2). 
 

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino