Επέστρεψε στις νίκες εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στη Μίλγουολ (1-0). Ηταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα πιο επικίνδυνη από την αντίπαλό της, καταφέρνοντας τελικά να βρει δίχτυα λίγο πριν από την ανάπαυλα (Μπάιερς 43’). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη και δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Ο Γκρέαμ Πότερ είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την έκβαση του παιχνιδιού και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται φέτος στο «Λίμπερτι»: «Ολη αυτή η διαδικασία, να χάνεις, να κερδίζεις, να κάνεις λάθη, βοηθούν τους παίκτες να γίνουν πιο ώριμοι. Γινόμαστε καλύτεροι, έστω κι αν πολλές φορές σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Τσάμπιονσιπ, αυτό δεν φαίνεται απόλυτα στα αποτελέσματα».
Η Σουόνσι είναι, όντως, βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα (5-3-1 σε όλες τις διοργανώσεις) και το νεανικό σύνολο που διαθέτει παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, όμως οι ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις φέρνουν απώλειες και την κρατούν στο -6 (με αγώνα περισσότερο) από τη ζώνη των πλέι οφ. Μετά το ματς στο «Ελαντ Ρόουντ», ακολουθεί αυτό στην Ουαλία απέναντι στην Μπρέντφορντ για το Κύπελλο (17/02).