Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.05.21|09:54

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Μεγάλο φαβορί η Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League

μεγάλο-φαβορί-η-γιουνάιτεντ-στον-τελι-159679

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ θα διεκδικήσουν το Europa League στις 26 Μαΐου στο Γκντανσκ. Πράγμα που σημαίνει ότι για δέκατη χρονιά το τρόπαιο θα καταλήξει είτε σε ισπανικά είτε σε αγγλικά χέρια. Σε αυτό το διάστημα το τρόπαιο έχει κατακτήσει μία φορά η Γιουνάιτεντ, δύο η Ατλέτικο Μαδρίτης, δύο η Τσέλσι και τέσσερις η Σεβίλλη, τις τρεις έχοντας ως προπονητή τον σημερινό κόουτς της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι. Ωστόσο, αυτή που κουβαλάει το χαρακτηρισμό του φαβορί είναι η ομάδα του Μάντσεστερ, σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν ορίσει οι στοιχηματικές.

 

 

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου από τη στιγμή που κατέλαβε την τρίτη θέση του (πολύ δύσκολου) ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ και «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα. Πέταξε εκτός δύο ισπανικές (Ρεάλ Σοσιεδάδ και Γρανάδα) και δύο ιταλικές ομάδες (Μίλαν και Ρόμα) και πλέον ονειρεύεται τίτλο στην Πολωνία. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ ήταν πάντα ένα δυνατό αουτσάιντερ. Ζαλτσμπουργκ, Ντινάμο Κιέβου και Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν αποτέλεσαν μεγάλα εμπόδια, ώσπου στον ημιτελικό μπήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο ως η πιο αδύναμη (βάσει αποδόσεων) ομάδα. Πανάξια άφησε εκτός την Αρσεναλ και έσβησε τις μνήμες για εκείνο το χαμένο πέναλτι του Ρικέλμε πριν δεκαπέντε χρόνια.

Στον τελικό, το Κίτρινο Υποβρύχιο θα είναι για ακόμα μια φορά το αουτσάιντερ, αφού οι στοιχηματικές δίνουν απόδοση 1.45 στο να πάρει τον τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Αντίθετα, η Βιγιαρεάλ προσφέρεται στο 2.85 ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο στην παρθενική της παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό. Οσον αφορά το ενενηντάλεπτο, στο 1.97 η απόδοση των Αγγλων, στο 4.70 αυτή των Ισπανών, ενώ η ισοπαλία που θα οδηγήσει σε παράταση βρίσκεται στο 3.55.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα στα γκολ. Σε αντίθεση με το Τσάμπιονς Λιγκ, οι τελικοί του Γιουρόπα έχουν παραδοσιακά πολλά τέρματα. Σε επτά από τους τελευταίους δέκα τελικούς επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ οι δύο τελευταίοι είχαν από πέντε. Ωστόσο, οι στοιχηματικές περιμένουν μια πιο συντηρητική προσέγγιση από τους δύο αντιπάλους. Το over βρίσκεται στο 2.00, ενώ το under μόλις πάνω από το 1.80.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip