Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.04.21|15:59

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Επαιξε τα τελευταία του 72 λεπτά, έπιασε 20/20 στο στοίχημα και έβγαλε 12 χιλιάρικα!

επαιξε-τα-τελευταία-του-72-λεπτά-έπιασε-20-2-166142

Πολλοί έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη φάση. Να έχουν μείνει μερικά ψιλά στο λογαριασμό σου στη στοιχηματική και να τα παίζεις σε ένα εξωφρενικό παρολί. Το γνωστό «ή όλα ή τίποτα». Αν κερδίσεις έχει καλώς. Αν χάσεις κάνεις την επόμενη κατάθεση. Μόνο που ένας τύπος από τη Βρετανία το είχε πάρει απόφαση. Ο λογαριασμός πήγαινε για οριστικό κλείσιμο. Έτσι πόνταρε τις τελευταίες 63 πένες που απέμεναν στη στοιχηματική του (κάπου στα 72 λεπτά του ευρώ) και έφτιαξε ένα παρολί είκοσι παιχνιδιών με απόδοση 25.505,74. Οπως καταλαβαίνει κανείς, για να έχουμε ασχοληθεί μαζί του, η έμπνευσή του βγήκε αληθινή και ο λογαριασμός που πήγαινε για… απόσυρση, γέμισε με 12.200 ευρώ!

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

Την αποκάλυψη έκανε στο Twitter o γιος του, Ανταμ Όσμπορν, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες της Γουλβς και πλέον αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Γόρτσεστερ. Οι πανηγυρισμοί στο σαλόνι της οικογένειας Όσμπορν, όταν αντιλήφθηκαν ότι κέρδισαν περισσότερες από 10.600 στερλίνες (12.200 ευρώ) έγιναν viral και έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Πάντως ο πατέρας Όσμπορν, που είχε τεράστια έμπνευση, θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμα περισσότερα, αφού έκανε cash οut για σιγουριά, όμως τελικά όλες του οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και θα μπορούσε να κερδίσει 16.000 ευρώ.

 

 

 

Και όλα αυτά τα κατάφερε παίζοντας σε σχετικά… αντιτουριστικά πρωταθλήματα. Πέρα από Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λιγκ 1, επιλογές υπήρχαν από Ελβετία, Κύπρο, Σκωτία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Αυστρία, Σουηδία, Τουρκία, Δανία, Αργεντινή, Κροατία, Β’ Ισπανίας και Γ’ Γαλλίας. Ο γύρος του κόσμου σε ένα δελτίο.

Προφανώς μετά από αυτό δεν έκλεισε το λογαριασμό του. Τράβηξε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών και άφησε στη στοιχηματική του κάπου 130 ευρώ, έτσι για να έχει να παίζει.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip