Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.12.19|07:00

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Football Manager 2020: Ολες οι αλλαγές στο καινούριο Manager!

football-manager-2020-ολες-οι-αλλαγές-στο-καινούριο-manager-160013

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις δουλειά, σχολή, κοπέλα και φίλους για τους επόμενους μήνες. Το παιχνίδι φαινόμενο που λέγεται Football Manager επιστρέφει με τη νέα φετινή του έκδοση. Οι απανταχού επίδοξοι προπονητές βγάζουν τα σακάκια από τις ντουλάπες τους, ξεσκονίζουν τα μπλοκάκια με τις τακτικές τους και ετοιμάζονται για νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις!

Οι αλλαγές που αναμένεται να κάνουν τη φετινή έκδοση του παιχνιδιού ακόμα πιο ελκυστική είναι πολλές, με νέα χαρακτηριστικά και προσθήκες που θα κάνουν την εμπειρία σου ως προπονητής του αγαπημένου σου ποδοσφαιρικού συλλόγου ακόμα πιο ρεαλιστική!

 

Πότε βγαίνει το football manager 2020;

Αυτή ήταν η ερώτηση της οποίας την απάντηση ψάχναμε εδώ και καιρό όλοι εμείς οι φανατικοί φίλοι του football manager. Όπως έχει γίνει γνωστό, το football manager 2020 κυκλοφόρησε για όλες τις πλατφόρμες στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου. Η Sports Interactive, η εταιρία που φέρνει στις οθόνες μας αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι προσομοίωσης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν όσοι έχουν αγοράσει ήδη το παιχνίδι με pre-order θα έχουν πρόσβαση σε κάποια early access έκδοση, κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Τι αλλαγές υπάρχουν στο football manager 2020

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο άρθρο στις αλλαγές που υπάρχουν στο νέο football manager (και πιθανότατα όντως θα ακολουθήσει νέο άρθρο!), όμως τρεις είναι οι σημαντικότερες από αυτές και εκείνες που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά σε σύγκριση με τις εκδόσεις των προηγούμενων ετών. Τις κρατήσαμε και σας τις παρουσιάζουμε!

Match engine

Ένας εκ των βασικότερων στόχων που είχαν θέσει οι developers του νέου football manager ήταν η βελτίωση της match engine. Από ότι φαίνεται τα κατάφεραν και η εμπειρία κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών γίνεται πιο ρεαλιστική από ποτέ! Τα βελτιωμένα γραφικά με βάση στην κάθε λεπτομέρεια (στάδια, αγωνιστικός χώρος, παίκτες, καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα) και η βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη αναμφίβολα θα κάνουν την in-game εμπειρία σου την καλύτερη στην ιστορία των football manager.

Match Engine

Club vision

Μία σημαντική προσθήκη είναι το Club vision. Η ομάδα της Sports Interactive έδωσε φέτος μεγάλη βάση στη φιλοσοφία του κάθε συλλόγου. Για παράδειγμα, αν αναλάβεις τα ηνία της Ντόρτμουντ θα έχεις την υποχρέωση να δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι στόχοι του κάθε συλλόγου θα είναι είτε «απαιτούμενοι» είτε απλώς «επιθυμητοί» και αποτελούν μέρος ενός πενταετούς πλάνου. Η κουλτούρα του κάθε συλλόγου και η φιλοσοφία του πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και αν για παράδειγμα είσαι ένας προπονητής που βασίζεται σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, θα δέχεσαι προτάσεις για να αναλάβεις ομάδες που ταιριάζουν σε αυτό.

Club Vision

Τεχνικό επιτελείο

Το τεχνικό επιτελείο που υπάρχει σε κάθε ομάδα και βρίσκεται στο πλευρό του κάθε προπονητή, πλέον παίζει μεγαλύτερο ρόλο από κάθε άλλη φορά. Δόθηκε μεγάλη έμφαση σε ρόλους όπως αυτούς του Loan Manager ή του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ η ανάθεση ρόλων στο υπόλοιπο προσωπικό σου γίνεται σαφώς ευκολότερη. Το νέο football manager επικεντρώνεται πολύ όσα συμβαίνουν στα προπονητικά κέντρα των συλλόγων και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην καθημερινότητα του παιχνιδιού. 

Staff

Πώς θα κατεβάσω το football manager 2020

Όλα καλά μέχρι εδώ! Η ερώτηση που έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο είναι «πώς θα κατεβάσω το football manager 2020;». Τρεις είναι οι επιλογές που έχεις. Αρχικά, μπορείς να το αγοράσεις μπαίνοντας στο επίσημο σάιτ του φούτμπολ μάνατζερ. Εκεί θα υπάρχει η επιλογή να αγοράσεις το παιχνίδι, την κλικάρεις και ακολουθείς τα βήματα που χρειάζονται για να ολοκληρώσεις την football manager αγορά.

Επίσης, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και μέσω steam, ενώ, τέλος, από τις 19 Νοεμβρίου και έπειτα, θα έχεις τη δυνατότητα να το παραλάβεις την κανονική κόπια από κάποιο κατάστημα. Αν τώρα ψήνεσαι να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, μπορείς να λάβεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας για τρία football manager 2020! Ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς και να κάνεις δικό σου το νέο football manager, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα Ευρώ!

Πόσο κάνει το football manager 2020

Η τιμή του νέου football manager για ηλεκτρονικό υπολογιστή ή Xbox κυμαίνεται γύρω στα 50 Ευρώ και αφορά την πλήρη έκδοση μαζί με την έκδοση touch για κινητά. Αν τώρα θέλεις μόνο την έκδοση για κινητό, η αγορά του στοιχίζει περίπου 30 Ευρώ.

Πώς εγκαθιστώ το football manager 2020

Αφού έχεις αγοράσει το παιχνίδι, το μόνο που μένει να κάνεις πριν επιλέξεις την αγαπημένη σου ομάδα, κάτσεις στην άκρη του πάγκου της και την οδηγήσεις προς τη δόξα, είναι να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Αν έχεις αγοράσει μια φυσική κόπια σε δίσκο dvd, τότε απλά το βάζεις στον υπολογιστή σου και ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες εγκατάστασης (install) που θα σου δοθούν. Αν έχεις προμηθευτεί την έκδοση touch, πρέπει να καταβάσεις την εφαρμογή football manager 2020 touch στο κινητό ή το τάμπλετ σου και να βάλεις τον κωδικό που σου έχει σταλεί από την Sports Interactive για να το ενεργοποιήσεις. 

Πώς μπορώ να παίξω football manager 2020

Μόλις ολοκληρώσεις τα παραπάνω βήματα, η επόμενη ερώτηση που θα έρθει στο μυαλό σου είναι: «Ωράια, και τώρα πώς μπορώ να παίξω football manager 2020;». Αν μιλάμε για την έκδοση touch, τότε θα πρέπει το κινητό ή το τάμπλετ σου να υποστηρίζουν την εφαρμογή. Όσον αφορά τον υπολογιστή, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω στοιχεία για να τρέξει κανονικά και χωρίς προβλήματα το παιχνίδι.

Memory:2 GB

Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 3650

CPU: Intel Pentium 4 2.40GHz

Football Manager 2020 File Size: 7 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (Update 1803/April 2018 or later) – 64-bit

Αν έχεις  Mac

Memory: 2 GB

Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 3650

CPU: Intel Core 2 Duo T5600

File Size: 7 GB

OS: 10.11.6, 10.12.6, 10.13.6, 10.14.6, 10.15 – 64-bit

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip