Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.10.23|20:30

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Live Streaming (12/10)

παναθηναϊκός-μπάγερν-live-streaming-12-10-243886

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι δίνει ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της δεύτερης «στροφής» της φετινής σεζόν στη Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται live streaming την ανανεωμένη Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο, με το «ροζ φύλλο» αγώνα να είναι απαραίτητο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 12/10/2023

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports4

Ντέρμπι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της EuroLeague για δύο ομάδες που έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, επικρατώντας με 88-78 των πρασίνων στην παράταση (74-74 κ.α).

Οι δύο ομάδες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στην κανονική διάρκεια, όμως το τριφύλλι έπαθε black-out στο έξτρα πεντάλεπτο και παραδόθηκε στον αιώνιο αντίπαλό του.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Live Streaming

Το δίδυμο των γκαρντ του Γιώργου Μπαρτζώκα «υπέγραψε» το διπλό του Ολυμπιακού, με τον εξαιρετικό Τόμας Ουόκαπ να μετράει 17 πόντους (5/10 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα και τον ορεξάτο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος να έχει 16 πόντους και 3 ασίστ.

Σπουδαία δουλειά από τον Άλεκ Πίτερς, που τελείωσε το ματς με ένα επιβλητικό double – double (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ σε 37′). «Κατάθεση ψυχής» έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όντας ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ των νταμπλούχων Ελλάδας (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ σε 36′), διψήφιος και ο Αϊζάια Κάνααν, που βρήκε μεγάλα σουτ (14 πόντοι με 4/6 τρίποντα).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα καλύτερος από την εικόνα του τελικού του Super Cup, βρήκε «εκρηκτικά» διαστήματα, είχε 41% πίσω από το τρίποντο (10/24 3π.), αλλά δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς και το πλήρωσε.

Διψήφιος ο Κώστας Σλούκας (20 πόντοι με 7/15 σουτ), που χρειαζόταν συμπαραστάτες στο φινάλε και υπέπεσε σε 7 λάθη. Πολύτιμος ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ), double – double και από τον Ματίας Λεσόρ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) που όμως στο τέλος δεν ήταν καλός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming Ζωντανά 12/10

Υψηλού επιπέδου εμφάνιση από τον Μάριους Γκριγκόνις, που κλήθηκε να καλύψει και το «2» και το «3» της ομάδας του, έβαλε 17 πόντους με 4/6 τρίποντα, αλλά -και εκείνος με τη σειρά- στην τελική ευθεία… έμεινε από ανάσες. Περισσότερα τα λάθη (19) από τις ασίστ (15), δείγμα του ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του στο παρκέ.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν Μονάχου από την πλευρά της έκανε την ανατροπή με ηγέτη τον Σιλβέν Φρανσίσκο και πήρε τη νίκη στο γερμανικό ντέρμπι από την Άλμπα Βερολίνου και ξεκίνησε ιδανικά την Euroleague στην επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στους πάγκους μετά από ένα σχεδόν χρόνο απουσίας.

Ο Πάμπλο Λάσο βίωσε για πρώτη φορά την εμπειρία να κοουτσάρει στη EuroLeague μακριά από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Βάσκο προπονητή. Η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοσή της στην τρίτη περίοδο και να χτίσει διαφορά ασφαλείας απέναντι στην Άλμπα, επικρατώντας με 80-68.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Δείτε τον αγώνα εδώ

Οι Βαυαροί είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο σκόρερ της αναμέτρησης τον άλλοτε γκαρντ του Περιστερίου, Σιλβέν Φρανσίσκο (17 πόντοι). Οι Μπόνγκα (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Μπολμάρο (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και Μπούκερ (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) ακολούθησαν τον Γάλλο γκαρντ για την Μπάγερν που κατέβασε 49 ριμπάουντ αντί των 17 της Άλμπα!

Όσον αφορά τον Σερτζ Ιμπάκα, ο Κονγκολέζος πρώην NBAer μέτρησε 8 πόντους με 2/4 βολές, 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 17:57.

Panathinaikos Bayern Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και αυτό επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν το νεοφώτιστο Μαρούσι και παρά τη νίκη με 82-71, ο Τούρκος προπονητής τους ξέσπασε τόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς όσο και στα αποδυτήρια.

«Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι και να ήμασταν κυρίαρχοι στο παρκέ, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι. Και από την απόδοση πολλών παικτών μας.

Είναι επικίνδυνο να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, το είπα ήδη στους παίκτες μου και θα πάρουμε άμεσα δυναμικές αποφάσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπάγερν.

Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε.

Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δεν γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Το είδαμε και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» αυτό.

Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Αν χρειαστούμε κάτι θα το κάνουμε. Να πάρουμε παίκτη, να αλλάξουμε. Έχουμε υψηλούς στόχους και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα το αλλάξουμε».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».

Είναι χαρακτηριστικό πώς οι φωνές του Εργκίν Αταμάν, μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα ακούγονταν από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ, με τους «πράσινους» να μην έχουν ξαναδεί έτσι τον Τούρκο τεχνικό, που ήταν έξαλλος από την εικόνα που είχε το ο Παναθηναϊκός στο τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στο Μαρούσι.

Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι το αποψινό ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι «must win» για τον Παναθηναϊκό, καθώς ένα πιθανό 0-2 στο ξεκίνημα της Euroleague, σε συνδυασμό με τη συντριβή από τους Πειραιώτες στον τελικό του Super Cup θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο «πράσινο» οικοδόμημα.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το site της Kingbet, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για την προσπάθεια που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming αλλά και την παρθενική παρουσία του Πάμπλο Λάσο στη χώρα μας δίχως να βρίσκεται στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip