Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.04.23|16:00

Kingbet Kingbet

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (06/04)

ερυθρός-αστέρας-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-202648

Ακόμα πιο κοντά βρέθηκε ο Ολυμπιακός στην εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια για τη φετινή ευρωλίγκα μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης που παρακολουθήσατε live streaming. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 81-73 και κατάφεραν να φτάσουν στη δέκατη τρίτη διαδοχική νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους, γεγονός που τους δίνει ιδιαίτερη ψυχολογική «ένεση» ενόψει του διαφαινόμενου ραντεβού τους στους τελικούς της Α1, αλλά και της δοκιμασίας στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Τον αγώνα ερυθρος αστερας – ολυμπιακος μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης φέτος και μοιάζουν έτοιμοι αλλά και ικανοί να το πετύχουν. Εξάλλου, ακόμα και σε βράδια που βασικές μονάδες του «οικοδομήματος» του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ο Ολυμπιακός βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα. Κάτι ανάλογο έγινε και στη συνάντηση με το «τριφύλλι», το οποίο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλύτερο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αυτός που ξεχώρισε στο ξεκίνημα του ματς (8-7 στο 5′), όμως το ντέρμπι δεν είχε πολλή ποιότητα, τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της πρώτης περιόδου (16-17). Με τον Μάριους Γκριγκόνις να γράφει το 16-22 από τη γωνία στο ξεκίνημα της δεύτερης, ο Παναθηναϊκός ένιωσε ότι ήταν ικανός να πάρει το ματς. Εκεί όμως ο Ταρίκ Μπλακ έκανε θραύση στη ρακέτα, σκόραρε διαδοχικά καλάθια, έβαλε και τις βολές και ένα 9-0 από τα δικά του χέρια γύρισε το παιχνίδι τούμπα. Εμφανίστηκε ωστόσο ένας ιδιαίτερα εύστοχος Αρτούρας Γκουντάιτις και ένας κοντρολαρισμένος και ομαδικός Ντουέιν Μπέικον για να κλείσουν οι φιλοξενούμενοι το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 5 (33-38).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Live Streaming

Τα πάντα όμως άλλαξαν με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Τόμας Ουόκαπ «ντύθηκε» Κώστας Σλούκας και με εξαιρετικές επιλογές σε δημιουργία αλλά και εκτέλεση οδήγησε τον Ολυμπιακό στο εξωπραγματικό 24-10 της περιόδου, το οποίο έβαλε «φωτιά» στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι «πράσινοι» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με τα εύστοχα σουτ τριών πόντων από τον Λευτέρη Μαντζούκα μείωσαν άμεσα στον έναν (57-56). Ο Μπλακ όμως συνέχισε να κάνει θραύση μέσα στο «ζωγραφιστό», έδωσε και ασίστ στον Σλούκα για το γκολ-φάουλ του 68-62, πριν ο Βεζένκοφ βάλει τεράστιο τρίποντο για το 71-67 και ο ίδιος καρφώσει για το +6 που δεν μπορούσε πια να ανατραπεί.

Έτσι, το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 81-73 και να βελτιώνει το ρεκόρ του στο 23-9, έχοντας 13-3 στο γήπεδό του και 10-6 μακριά από αυτό. Με τη νίκη αυτή, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας και έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, περιμένει απλά να μάθει την ομάδα που θα είναι το τελευταίο εμπόδιό του πριν το Final Four του Κάουνας (19-21 Μαΐου).

Παράλληλα, έφτασε τις δεκατρείς διαδοχικές νίκες επί του «αιωνίου» αντιπάλου του αποδεικνύοντας περίτρανα πως την τελευταία διετία του έχει πάρει τον «αέρα», καθώς ακόμα και στη μετά – Ράντονιτς εποχή που το «τριφύλλι» επιδεικνύει μεγαλύτερη μαχητικότητα δεν μπορεί να βρει τρόπο να κερδίσει τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 06/04

Μπροστάρηδες ακόμα μιας επικράτησης με αντίπαλο τους «πράσινους» ήταν οι Τόμας Ουόκαπ, Σάσα Βεζένκοφ και Ταρίκ Μπλακ. Δεκατρείς ασίστ μοίρασε ο Ουόκαπ κάνοντας ρεκόρ καριέρας, δεκαεννέα πόντους σημείωσε ο Βεζένκοφ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει τον Μπλακ, που έκανε «black jack», φθάνοντας τους είκοσι έναν.

Είπαμε νωρίτερα για τον στόχο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο Κάουνας, αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκεται εκεί ο Ερυθρός Αστέρας. Παρά τη νίκη του στην τελευταία χρονικά υποχρέωσή του με αντίπαλο τη Βαλένθια στο Βελιγράδι (92-73), οι δεκαπέντε νίκες σε τριάντα δύο αγωνιστικές τον έχουν ρίξει στη δέκατη θέση δίως ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης. Απέναντι στους Ισπανούς ωστόσο οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και πήραν δίκαια το «ροζ φύλλο» αγώνα μία εβδομάδα πριν βρεθεί στον δρόμο τους ο Ολυμπιακός.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Red Star Olympiacos Live Streaming

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της σερβικής ομάδας ήταν ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που τελείωσε το ματς έχοντας 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Ντόμπριτς (16π.) και Καμπάτσο (15π., 7ασ.). Βελτιωμένος ήταν και ο Βιλντόζα, ο οποίος στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του αλλά και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, έφτασε τους 9 πόντους, τα 3 ριμπάουντ και τις 7 τελικές πάσες.

Στο ματς του πρώτου γύρου πάντως είχε γίνει μια αναπάντεχη έκπληξη, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας έφυγε νικητής από το Φάληρο. Στα πλαίσια της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός, που προερχόταν από γκέλα στη Γαλλία (έχασε από τη Βιλερμπάν με 77-75), δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 86-90. Οι Πειραιώτες έκλεισαν το σαραντάλεπτο με 11/32 τρίποντα και ενώ είχαν εντυπωσιακή αναλογία ασίστ/λαθών, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στους καταπληκτικούς Σέρβους του Ντούσκο Ιβάνοβιτς που είχαν 74% στο δίποντο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Αυτός που ξεχώρισε για τους νικητές ήταν ο Λούκας Βιλντόζα, με τον Αργεντινό να κλείνει το ματς με 22 πόντους σε 27 λεπτά (3/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 10/11 βολές), οκτώ ασίστ για ένα λάθος, τέσσερα ριμπάουντ, αλλά και οκτώ κερδισμένα φάουλ για 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Στον αντίποδα, λίγα πράγματα κράτησε ο Ολυμπιακός από το σύνολο της αναμέτρησης, με τον Σλούκα να αστοχεί στο 84-86 στο τρίποντο που θα έβαζε μπροστά τους Πειραιώτες.

Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη διαδοχική ήττα δεν τους επηρέασε, καθώς μία εβδομάδα αργότερα συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 95-71, δίχως μάλιστα να βρίσκεται στη διάθεσή τους ο αναμφισβήτητος MVP της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα, Σάσα Βεζένκοφ.

Όσον αφορά το αποψινό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά θέλουν να κάνουν το χρέος τους απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρωτιά της κανονικής διάρκειας και να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα play off που θα κρίνουν την παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε την ελληνική ομάδα live streaming να δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της Euroleague αλλά και να μπείτε στo σάιτ της Kingbet. Να διαβάσετε τις αναλύσεις από όλες τις αναμετρήσεις της τριακοστής τρίτης αγωνιστικής και να κάνετε τις πιο συμφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip