Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.12.22|17:10

Kingbet Kingbet

Εφές - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (01/12)

εφές-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-εδώ-01-12-15328

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές. Ο απολογισμός των ερυθρόλευκων από τη διαβολοβδομάδα είναι μία νίκη με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και μία ήττα στο Ισραήλ, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτά τα αποτελέσματα τους κατατάσσουν πλέον στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 7-3, σε ισοβαθμία με Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μόνο θετική ήταν η προηγούμενη εβδομάδα. Με 2 στις 2 νίκες στην Ιταλία, απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, βρίσκεται στην 5η θέση της Euroleague με 5 νίκες και 5 ήττες. Ισοβαθμεί με Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Γκίτις Βίλνιους (Λιθουανία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία). Τον αγώνα Αναντολου Εφες-Ολυμπιακος μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Ολυμπιακός μετά από 10 αγωνιστικές στη φετινή ευρωλίγκα, παραμένει στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης και έχει βάλει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας. Εκτός έδρας έχει αγωνιστεί 5 φορές συνολικά φέτος. Η έκβαση στην πλειονότητα των παιχνιδιών ήταν θετική για τους Πειραιώτες. Στα πέντε ματς μακριά από την Ελλάδα, έχουν τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα. Επικράτησαν της Μπαρτσελόνα, την πρώτη αγωνιστική, με σκορ 70-80. Έπειτα κέρδισαν, στη δυσκολότερη επικράτησή τους μέχρι στιγμής, τη Ρεάλ Μαδρίτης με τελικό σκορ 87-89. Στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι θα κάνει την πρώτη του ήττα στην Euroleague (αήττητος μέχρι εκείνη τη στιγμή), αλλά ήταν καταιγιστικός στην τελευταία περίοδο και νίκησε με 97-92. Η Μπάγερν δεν ήταν φόβητρο για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πέρασαν από το Μόναχο χωρίς καμία δυσκολία. Το στραβοπάτημα ήρθε με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη νωρίς στην 4η περίοδο. Παρόλα αυτά τα λάθη του Αϊζέια Κάνααν και η κακή απόδοση του πάγκου του, οδήγησαν στην ήττα με 90-84.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ελληνική ομάδα, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Με τελικό σκορ 86-76 έφτασε τις εφτά νίκες στη φετινή διοργάνωση. Πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού ήταν οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Παπανικολάου, με 24 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Η προϊστορία των δύο ομάδων από το 2001 και μετά είναι τεράστια. Σε 44 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, η Εφές προπορεύεται με 24 νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει 22. Στις τελευταίες 8 μάλιστα αναμετρήσεις τους, απόλυτη κυρίαρχος είναι η Εφές με τους ερυθρόλευκους να έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις μία φορά. Την περυσινή σεζόν συναντήθηκαν τρεις φορές. Στην Τουρκία κέρδισε η Εφές με σκορ 88-69, ενώ στο ΣΕΦ νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στην παράταση, με τελικό σκορ 87-85. Στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, μεγάλη νικήτρια ήταν η Αναντολού. Με το buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς, οι Τούρκοι πέρασαν στον τελικό και εν τέλει κατέκτησαν το τρόπαιο.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 01/12

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να προπορεύονται στο σύστημα αξιολόγησης, καθώς με 104,9 κατά μέσο όρο, βρίσκονται 1οι στην Euroleague. Στη δεύτερη θέση είναι στα κλεψίματα με 8,6 και στις ασίστ με 21,5. Στους πόντους ανά αγώνα παραμένουν 3οι με 85,3, πίσω από Μπασκόνια και Φενέρ.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 01/12

Στα ατομικά στατιστικά συνεχίζει να διακρίνεται ο Σάσα Βεζένκοφ. Κάνει το υψηλότερο performance index rating της ομάδας του αλλά και όλης της διοργάνωσης, με 27,8 μέσο όρο. Σκοράρει 20,1 πόντους και μαζεύει 8,7 ριμπάουντ (1ος στην Ευρωλίγκα). Καταλυτικός είναι και ο Κώστας Σλούκας. Έχει 13,5 πόντους και 6,9 ασίστ (1ος στην Ευρωλίγκα), με 18,8 στο pir. Να προσθέσουμε ότι και ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, είναι στην κορυφή των κλεψιμάτων ανά αγώνα της Euroleague με 2,4.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Anadolu Efes-Olympiakos Live Streaming

Η Εφές άρχισε άλλη μία σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με μέτριο τρόπο. Έφτασε ακόμα και στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, αλλά για άλλη μια φορά κατάφερε να ορθοποδήσει. Πλέον με ρεκόρ 5-5 είναι 7η και μπορεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Μάλιστα είναι σε πολύ καλό ρυθμό έχοντας 3 στα 3 στους πιο πρόσφατους αγώνες της. Κέρδισε κατά σειρά τις Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια. Στο ματς μάλιστα με την Μπολόνια κινδύνεψε να χάσει ενώ νικούσε και με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά εν τέλει κέρδισε σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Μίλος Τεόντοσιτς.

Στα ατομικά στατιστικά των Τούρκων, οι Βασίλιε Μίσιτς και Γουίλ Κλάιμπερν δείχνουν να είναι από άλλο πλανήτη. Ο Σέρβος κάνει κατά μέσο όρο 18,2 πόντους, 6,4 ασίστ και 21,7 στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αμερικανός είναι και αυτός σε τρομερό ρυθμό έχοντας 20,4 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, με 22,3 στο σύστημα αξιολόγησης.

Στα ομαδικά, σκοράρουν 83,6 πόντους, μαζεύουν 33,4 ριμπάουντ, δίνουν 14,6 ασίστ, κλέβουν 5,9 μπάλες, έχουν 3,6 μπλοκ και 96,4 στο index rating.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της ομάδας και είπε για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που θέλει να αγωνιστεί: «Πρέπει να παίξουμε με το στιλ το δικό μας, απλώς πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο. Το στιλ το δικό μας είναι αυτό, να παίζουμε ομαδικά και με μεγάλη ταχύτητα και στο να πασάρουμε και στο πώς κινούμαστε μακριά από την μπάλα. Πρέπει να σουτάρουμε την μπάλα καλά, πρέπει να έχουμε ισορροπία σκοράροντας και μέσα και έξω και φυσικά πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δημιουργούς τους. Είναι μια ομάδα που έχει φοβερά γεμάτο ρόστερ».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

Για το κακό ξεκίνημα της Εφές, πρόσθεσε: «Όταν μπαίνεις να παίξεις με την Εφές δεν έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ή θα σε υποτιμήσουν. Ξέρεις πως αν δεν είσαι 100% έτοιμος θα έχεις πρόβλημα. Γενικά πάντως, πλέον παίζουν καλύτερα. Κέρδισαν εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια, εντός κέρδισαν την Μπαρτσελόνα και δείχνουν όλο καλύτερα. Προφανώς το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό».

Τέλος για τον περσινό ημιτελικό και το τρίποντο του Μίσιτς είπε: «Πραγματικά δεν το σκέφτομαι. Όχι μόνο εγώ, όλοι στον αθλητισμό μαθαίνουμε να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Αν μένεις στα παλιά σε ξεπερνούν τα πράγματα. Σας διαβεβαιώ πως από την περσινή ομάδα που είχαμε και χάσαμε για ένα σουτ την πρόκρισή μας στον τελικό, έχω μόνο πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Πήγαμε πολύ καλά, πήραμε τίτλους… Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν βέβαια μια φάση που μας στέρησε έναν τελικό. Ας ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να βελτιωνόμαστε συνέχεια, μήπως το ξανακάνουμε…».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip