Στοίχημα moto GP

στοίχημα-moto-gp-170726

Μηχανοκίνητα σπορ λοιπόν. Ναι, δεν είναι μόνο η Φόρμουλα 1, αν αυτό έχετε στο νου σας οι λιγότερο μυημένοι στο αντικείμενο. Είναι φυσικά και το Moto GP. Με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Το Γκραν Πρι των μοτοσυκλετών λοιπόν, το οποίο με μία πρώτη εισαγωγή μπορούμε να πούμε ότι είναι και πιο συναρπαστικό για ποντάρισμα σε σχέση με τη Φόρμουλα. Ας αφήσουμε όμως τις συγκρίσεις, τουλάχιστον προς το παρόν, και ας δούμε σε αυτόν τον οδηγό τι είναι το στοίχημα moto GP, τι ευκαιρίες κρύβει, που και πως μπορείτε να ποντάρετε. Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη αγορά. Θα βρείτε πολλές επιλογές, το θέμα είναι τι θα επιλέξετε και με ποιο κριτήριο.

Moto GP Στοίχημα

Η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη, οι αποδόσεις ελκυστικές. Μπορείτε να παίξετε τόσο πριν την έναρξη της κούρσας, όσο και σε live betting. Επίσης υπάρχουν και τα μακροχρόνια στοιχήματα, που όπως και στη Φόρμουλα 1, συγκεντρώνουν πάνω τους τεράστιους τζίρους.

Ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο

Είναι το πλέον δημοφιλές μακροχρόνιο στοίχημα και αφορά ποιος αναβάτης θα ανακηρυχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον Doctor, τον θρύλο Βαλεντίνο Ρόσι. Φυσικά και για τον Μαρκέθ, τον Ντοβιτσιόζο, τον Λορένθο, τον Πεδρόσα και πολλούς άλλους. Πώς όμως θα καταλήξετε για το που θα εμπιστευθείτε τα χρήματά σας; Ιδού το ερώτημα λοιπόν.

Πρέπει να γνωρίζετε καλά τι έκανε πέρσι ο κάθε οδηγός, σε ποια κατασκευάστρια εταιρεία ανήκει, πως τα πήγε στις χειμερινές δοκιμές. Το κάθε τι μετράει. Το στοίχημα moto GP απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση και γνώση.

Κατάκτηση νίκης ανά αγώνα

Εδώ πρέπει να βρείτε ποιος θα κερδίσει την κούρσα που γίνεται. Την Παρασκευή γίνονται οι ελεύθερες δοκιμές. Το Σάββατο οι κατατακτήριες που κρίνουν με ποια θέση εκκίνησης θα ξεκινήσει ο αγώνας. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να παρακολουθήσετε τι έχει γίνει αυτές τις δύο μέρες πριν ποντάρετε στον Κυριακάτικο αγώνα.

Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας την παράδοση που έχει ο κάθε οδηγός στη συγκεκριμένη πίστα, τον καιρό που παίζει καθοριστικό ρόλο και τι κάνει σε κάθε αγώνα ανάλογα με τη θέση στην οποία ξεκινά. Είναι σημαντικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές του κάθε αναβάτη.

Κατατακτήριες κούρσες: Ποιος θα κερδίσει

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι οι κούρσες ξεκινούν από την Παρασκευή με τις ελεύθερες δοκιμές και συνεχίζονται το Σάββατο με τις κατατακτήριες. Στα περισσότερα νόμιμα online στοιχηματικά σάιτ μπορείτε να ποντάρετε ποιος θα είναι ο νικητής στα κατατακτήρια του Σαββάτου. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να στηθείτε στις οθόνες σας από την Παρασκευή.

Ταχύτερος γύρος στην κούρσα

Πρόκειται για ένα άκρως συναρπαστικό και άμεσο στοίχημα. Ένα ποντάρισμα που δεν σας αφήνει να ανασάνετε. Ποντάρετε λοιπόν ποιος οδηγός θα κάνει τον πιο γρήγορο γύρο στην κούρσα. Αυτό σημαίνει πως αυτός πως μπορεί να μην είναι ο νικητής του αγώνα. Επίσης είναι απίστευτα συναρπαστικό, διότι πολύ απλά, κάθε μα κάθε γύρος έχει τη δική του τεράστια σημασία.

Αναβάτης VS Αναβάτη

Κι εδώ υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι κόντρες και οι βεντέτες κάποιες φορές, ανάμεσα στους αναβάτες είναι μεγάλες. Γι’ αυτό λοιπόν μπορείτε να ποντάρετε για παράδειγμα αν ο Ρόσι θα τερματίσει πάνω από τον Μάρκεθ, χωρίς να είναι απαραίτητο να κερδίσει την κούρσα. Δηλαδή μπορεί ο Ρόσι να είναι 3ος και ο Μάρκεθ 5ος. Τότε το στοίχημα εφόσον έχετε ποντάρει στον Doctor είναι κερδισμένο.

Live Betting στο Moto GP

Υπάρχει μεγάλο έδαφος για ζωντανό ποντάρισμα στο Moto GP. Σίγουρα πολύ μεγαλύτερο σχέση με τη Φόρμουλα 1. Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος, αυτός είναι μάλλον προφανής. Οι προσπεράσεις εδώ είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο, σε σχέση με τα μονοθέσια. Η κατάταξη μπορεί να αλλάζει και σε κάθε γύρο και τα πάντα να κριθούν κυριολεκτικά στο νήμα. Γι’ αυτό το ζωντανό στοίχημα στο Moto GP παίρνει τεράστιους τζίρους και έχει μεγάλες ευκαιρίες.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip