Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.10.19|10:26

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Μπαρτσελόνα - Ιντερ με πλήθος επιλογών στην Bet365 (2-10-2019)

μπαρτσελόνα-ιντερ-με-πλήθος-επιλογών-181760

Μπορεί στο Champions League να ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία, αλλά στο Campionato, έχει 6/6 και απόψε, η Ίντερ, δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η Bet365 σου προσφέρει ό,τι θέλεις για τη μάχη της Βαρκελώνης. 

Θα σημειωθούν περισσότερα από 2.5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Το over προσφέρεται σε απόδοση 1.66.

Ο «αέρας» που έχει φέρει η έλευση του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, έχει αλλάξει και τη γενικότερη αύρα του συλλόγου, με την Ίντερ να είναι στην πρώτη θέση της Serie A, μετά από έξι αγωνιστικές, με ισάριθμες νίκες. Στο 5.75 βρίσκεται η επικράτησή της και απόψε.

Προφανώς και το έργο της στην έδρα της Μπαρτσελόνα, είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο μετά το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στη Σλάβια Πράγας, θέλει να πάρει… πίσω τους δύο βαθμούς που έχασε εκεί. Η πιθανότητα να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, προσφέρεται στο 3.20.

Θα σημειωθεί περισσότερο από 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης; Το σχετικό over βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, έχει προβληματίσει στο ξεκίνημα της σεζόν, τόσο σε La Liga όσο και σε Champions League, καθώς στην πρώτη αγωνιστική, μπορεί να μην έχασε στην έδρα της Ντόρτμουντ (0-0), αλλά πέρασε πολύ δύσκολα και χρειάστηκε τις μεγάλες επεμβάσεις του Τερ Στέγκεν. Το προβάδισμά της στο ημίχρονο του αποψινού αγώνα, προσφέρεται στο 2.05.

Στην Ισπανία, έκανε δύο συνεχόμενες νίκες με Βιγιαρεάλ και Χετάφε, όντας στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και τη Ρεάλ. H συμμετοχή του Μέσι είναι αμφίβολη, την ώρα που η νίκη της Μπαρτσελόνα, απόψε, βρίσκεται στο 1.55.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip