Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΕΛΓΚΙΝ
Facts Αγώνα
* Οι ισοπαλίες είναι το κυρίαρχο σημείο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από τη σεζόν 2003-04, 6-9-4.
* Τρεις άσοι, έξι Χ και ένα μόλις διπλό με γηπεδούχο τη Φότζια την ίδια περίοδο.
* Τελευταίο διπλό τη σεζόν 2011-12, από τότε 2-2-0.
* G/G πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Φότζια, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν και Over.
* G/G τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανάμεσά τους ματς ανεξαρτήτως έδρας, εκ των οποίων τα τρία ήταν και Over3,5.
* Έντονοι άνεμοι θα πνέουν σήμερα στην περιοχή.
Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από την Πάντοβα σε ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού», από αυτά που χαρακτηρίζονται «εξάποντα». Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Εξαργύρωσε την ανωτερότητά της ανοίγοντας το σκορ στο 45ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος κλείστηκε χωρίς λόγο. Απέκτησε παθητικό ρόλο και περίμενε καρτερικά τη λήξη του αγώνα. Δέχτηκε τεράστια πίεση και ισοφαρίστηκε τελικά ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία. Σε όλες θα μπορούσε κάτι καλύτερο αλλά παρουσιάζει ατολμία και έναν φόβο-άγχος όταν πάρει το προβάδισμα. Μετράει μία μόλις νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Αδυνατεί να αξιοποιήσει την έδρα της στους τρεις τελευταίους αγώνες ως γηπεδούχος. Κομβική η εβδομάδα εν όψει συνέχειας, καθώς την Τρίτη φιλοξενείται από την Άσκολι, ενώ την προσεχή Παρασκευή υποδέχεται την Κοζέντσα.
«Όσον αφορά το παιχνίδι με την Πάντοβα, μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και στο δεύτερο. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό. Παρά ήμασταν καλοί στο πρώτο και αρκετά κακοί στο δεύτερο. Χρειάζεται καλύτερη διαχείριση. Είναι κρίμα να χάνουμε το τρίποντο στο τέλος. Κάποιοι παίκτες απογοητεύτηκαν και έπρεπε να δουλέψουμε πρώτα στον ψυχολογικό τομέα. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα που είναι ήρεμη έχοντας γνώση της δύναμής της. Ένας αντίπαλος με ποιότητα και ισχύ. Το λένε και τα νούμερα. Έχουμε τη θέληση και την επιθυμία να νιώσουμε περηφάνια κατακτώντας μια μεγάλη νίκη» δήλωσε ο προπονητής Πασκουάλε Πανταλίνο.
Παραμένουν τραυματίες οι κεντρικοί αμυντικοί Τονούτσι (13/2) και Καμπορέζε (10/2).
Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στον δεύτερο γύρο. Κατάφερε τρίτη διαδοχική νίκη. Επικράτησε εντός έδρα της Τσιταντέλα (1-0). Καλύτερη της αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, εξαργύρωσε την υπεροχή της ανοίγοντας το σκορ στο 40ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος έκανε ότι χρειαζόταν προκειμένου να μην κινδυνέψει και να σφραγίσει το τρίποντο. Στο νέο έτος παρουσιάζεται κυνική και ώριμη να διαχειριστεί τη ροή του αγώνα, χαρακτηριστικά που η έλλειψή τους της στοίχισαν στον πρώτο γύρο. Αγνοεί την ήττα για οκτώ αγώνες. Τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Είναι η ομάδα της οποίας η εστία έχει δεχθεί τα λιγότερα σουτ συνολικά (245) αλλά και στον στόχο (73). Καλείται να δώσει «εξετάσεις» στη συνέχεια με το πρόγραμμα να δυσκολεύει ιδιαίτερα. Πεσκάρα εντός, Λιβόρνο εκτός, Κρεμονέζε εκτός και Σπέτσια εντός η επόμενη τετράδα αγώνων.
«Η άμυνα είναι ένα κομμάτι που με προβληματίζει. Κοιτάω συνολικά την αμυντική μας συμπεριφορά. Τις κινήσεις των αμυντικών, τις φάσεις των αντιπάλων. Δεν είναι ανάγκη να δεχτείς γκολ για να δεις πως κάτι δεν πάει καλά. Επεξεργάζομαι τις επιλογές μου. Κόντρα στη Φότζια θα έχω επιτέλους διαθέσιμους όλους τους μέσους. Υπάρχουν δύο φαβορί στο πρωτάθλημα. Η Παλέρμο και η Μπρέσια. Από εκεί και μετά το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Δεν με εντυπωσιάζει το ποδόσφαιρο καμίας ομάδας. Θεωρώ πως μπορεί να συμβούν τα πάντα στην κατάταξη» τα λόγια του τεχνικού Κρίστιαν Μπούκι.
Μοναδικοί απόντες ο πολυσύνθετος αμυντικός Ντι Κιάρα (15/0) και ο τερματοφύλακας Πουτζόνι (9 συμμετοχές).