*Στον α’ γύρο (27/10): Μέιντστοουν – Σόλιχαλ 1-3
*3-2-0 το ρεκόρ της Σόλιχαλ σε 5 προηγούμενα ραντεβού τους με τη Μέιντστοουν, με 2/2 εντός έδρας νίκες (2-0, 1-0)
*Τηλεοπτική μετάδοση
*Στον α’ γύρο (27/10): Μέιντστοουν – Σόλιχαλ 1-3
*3-2-0 το ρεκόρ της Σόλιχαλ σε 5 προηγούμενα ραντεβού τους με τη Μέιντστοουν, με 2/2 εντός έδρας νίκες (2-0, 1-0)
*Τηλεοπτική μετάδοση
Αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του FA Τρόφι γνώρισε η Σόλιχαλ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την κατώτερη Τέλφορντ στην προημιτελική φάση του θεσμού. Στο 25′ βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ δεχόμενη γκολ σε ανύποπτη φάση, ενώ παρότι ισοφάρισε (77′), τελικά δέχτηκε την «ψυχρολουσία» ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του ενεντηνταλέπτου. Στις καθυστερήσεις απώλεσε την ευκαιρία να οδηγήσει τη σειρά σε επαναληπτικό, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.
Ως εκ τούτου, ρίχνει το βάρος της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου στο πιο πρόσφατο χρειάστηκε να παίξει με παίκτη παραπάνω κόντρα στην Μπάρνετ για να αποσπάσει την ισοπαλία, με γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (2-2).
Οπως και να’ χει, παραμένει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας (-2) και δίχως αμφιβολία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Φάιλντ, δεν έχασε σε κάποιο άλλο από τα 8 τελευταία της στο πρωτάθλημα (5-2-1). Ζητούμενο η διάρκεια.
Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα τραυματισμών.
Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Στόκπορτ (ΝΛ Βορράς) στον εντός έδρας επαναληπτικό προημιτελικό του FA Τρόφι και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 3-0, δείχνοντας ότι την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της.
Τη δύσκολη αποστολή της σωτηρίας της ανέλαβε το τεχνικό δίδυμο Τζον Στιλ – Χακάν Χαϊρετίν, με τεράστια προπονητική εμπειρία και γνώστες της κατηγορίας. Ομολογουμένως, δεν είναι εύκολο το έργο τους καθώς αυτή τη στιγμή η Μέιντστοουν βρίσκεται στο -11 από τον υποβιβασμό και απομένουν μόλις δώδεκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σήμερα παίζει ένα «do or die» παιχνίδι στην έδρα της Σόλιχαλ και την ύστατη ώρα υπολογίζει ξανά στον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της, Τέργκοτ, ο οποίος πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι του Τρόφι μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του.
Περισσότερο θετικό, παρά αρνητικό είναι το ότι παίζει μακριά από την έδρα της, καθώς εκεί παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική. Συγκεκριμένα, οι 6/7 νίκες της στο πρωτάθλημα ήρθαν μακριά από το «σπίτι» της (6-1-10).
Διαθέσιμος είναι ο αρχηγός Τέργκοτ (μεσοεπιθετικός, 21/12). Πλήρης.
11.05.25|10:00
11.05.25|06:00