Ανάλυση Αγώνα
- 
                                            Εκτίμηση
 - 
                                        Αποδόσεις
 - 
                                        Ανάλυση
 - 
                                            Στατιστικά
 
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μοιάζει ισορροπημένο, αποτυπώνεται άλλωστε και στην τιμολόγηση. Παιχνίδι που δεν… βλέπεις διαβάζοντάς το εκ των προτέρων. Εξ αυτού, το under δείχνει fair, όχι όμως στο 1.66 της Bet365 για τα γούστα μου, προτιμότερο το κυνήγι της καλοπληρωμένης (σε εκτιμώμενο «κλειστό» ματς μεταξύ δύο ομάδων πολύ «σφιχτών») της ισοπαλίας.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 0-1
 - 14-11-9 υπέρ της Μπασακσεχίρ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 6-5-5 υπέρ της Κόνιασπορ η παράδοση στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο Ικόνιο. 12-9-3 και 4-5-3 υπέρ της Μπασακσεχίρ οι αντίστοιχες επιδόσεις σε επίπεδο Super Lig. Αξιοσημείωτο ότι ισοπαλία έχει προκύψει στις 9 από τις 20 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
 - Μόνο 1 γκολ έχει δεχτεί η Μπασακσεχίρ μετά το 75’ στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα η ομάδα με το μικρότερο παθητικό στη Super Lig στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 11 γκολ έχει δεχτεί σε αυτό η Κόνιασπορ (την ξεπερνάνε με 12 Χατάισπορ, Τραμπζονσπόρ και Ιστανμπούλσπορ).
 
Δείτε τα προγνωστικά Τουρκία
Ισορροπημένο το παιχνίδι στο Γκαζιαντέπ, τυπικό ματς μεταξύ ομάδων που «καίγονται» για βαθμούς. Στο ημίωρο βρέθηκε πίσω στο σκορ, πριν βγει το ημίχρονο ισοφάρισε (42’), με το β’ να κυλάει με πολύ μεγάλη εκατέρωθεν προσοχή και πρακτικά συμβιβασμό με την ισοπαλία (1-1).
Μία ακόμη. Τρίτη σερί στο πρωτάθλημα. Και έτσι… συντηρείται. Και στη ζώνη (προτελευταία γαρ) εξαιτίας του ότι δεν κερδίζει (από τον Δεκέμβριο και μετά έχει πανηγυρίσει μόνο μία φορά) και παραμένοντας – ελέω των ισοπαλιών – σε απόσταση βολής από την έξοδο από εκεί (-2).
Διπλό δεν έχει στις 10 τελευταίες εξόδους της, το πρόβλημα στο γκολ βγάζει μάτι (δεύτερη χειρότερη επίθεση, καλύτερη μόνο από της ουραγού), ωστόσο είναι γεγονός πως μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του κόουτς Ομέροβιτς αχνοφαίνονται κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης.
Τιμωρημένος είναι ο Ουλγκούν (αμ. χαφ, 18/0), νοκ-άουτ παραμένει ο Ντεμιρμπάγκ (στόπερ, 15/0), μακροχρόνια απουσιάζουν οι Τέρε (εξτρέμ, 3/0), Ντεμίρ (φορ, 0/0).
Διαθέσιμοι οι 3 τελευταίοι νιόφερτοι, δύο από τη Super Lig, ο Εντάο (εξτρέμ, 21/1) και ο Ετέμι (εξτρέμ, 16/1), αμφότεροι αποκτήθηκαν από την Ιστανμπούλσπορ (ο δεύτερος δανεικός) και τρίτος ο Σέρβος Νταμιάνοβιτς (στόπερ, αποκτήθηκε από τη Βόζντοβατς), αποχώρησε επιστρέφοντας στην Πορτογαλία (Γκιμαράες) ο γνωστός μας Ολιβέιρα (φορ, 15/0).
Το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε στη φιλοξενία της Φενερμπαχτσέ, επιστρατεύοντας πολύ «ξύλο». Είχε κόστος. Δεν ήταν οι 7 κίτρινες (ενδεικτικές αυτές), αλλά οι 2 κόκκινες. Σημαντικότερη η πρώτη, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, που την υποχρέωσε σε αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιποι του ματς.
Άντεξε όμως και στο β’, φτάνοντας τα «καναρίνια» στα όρια τους. Τελικά όμως στις καθυστερήσεις (πάλι), λύγισε με πέναλτι, ολοκληρώνοντας τότε το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της δεύτερης αποβολής που της καταλογίστηκε.
Έτσι τερμάτισε αήττητο 7 αγωνιστικών, έτσι γνώρισε την πρώτη ήττα στο «σπίτι» της μετά από 7 παιχνίδια εκεί (5-2-0). Αν μη τι άλλο αξιόμαχη εμφάνιση κόντρα στους πρωτοπόρους, πειστήριο της βελτίωσης που δείχνει τελευταία ακόμη και στο μεγαλύτερο – μέχρι τώρα – πρόβλημα που ήταν τα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Δεν έχει ηττηθεί στις 2 τελευταίες εξόδους της, νωρίτερα δεν είχε νίκη στις προηγούμενες 7. Κάπως έτσι έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη και να διατηρεί μια σχετική απόσταση (+4), κυρίως όμως έχοντας βάλει πολύ… κόσμο στο ενδιάμεσο.
Τιμωρημένοι είναι οι Φιγκεϊρέδο (επ., 21/4), Κένι (επ., 18/1), εξέτισε ο Οπόκου (στόπερ, 12/2), επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του ο Ιέ (στόπερ, 2/0), αμφίβολοι δίνονται οι Αμπέιντ (χαφ, 14/2) Πέλκας (χαφ, 16/3).