Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.10.20|09:41

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ: Σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάιντερ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

γιουρόπα-λιγκ-σε-αποδόσεις-απόλυτου-α-163764

Η πορεία των δύο Δικεφάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια, ενώ η ΑΕΚ επέστρεψε από την έδρα της Μπράγκα, στη βόρεια Πορτογαλία, με ήττα 3-0 στις αποσκευές. Τα πράγματα είναι δύσκολα στη συνέχεια. Στα ματς της προσεχούς Πέμπτης (29/10) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εμφανίζονται ως απόλυτα αουτσάιντερ στα ματς τους με Γρανάδα και Λέστερ αντίστοιχα.

 

ΑΕΚ-Λέστερ αποδόσεις

H Λέστερ έχει κάθε δικαίωμα να συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του σύγχρονου βρετανικού ποδοσφαίρου. Μετά από πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε ιδανικά, νικώντας 3-0 τη Ζόρια, χωρίς τον τραυματία Τζέιμι Βάρντι. Ο «Βαρντς» ωστόσο θα είναι παρών στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μετά και την εμφάνισή του κόντρα στην Αρσεναλ την Κυριακή, όπου πέρασε στο ματς ως αλλαγή και πέτυχε το γκολ της νίκης. Εκεί η Λέστερ είναι το απόλυτο φαβορί, αφού προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω στο 1.75 από τις στοιχηματικές, ενώ ο άσος της ΑΕΚ συναντάται στο 4.40. Μάλιστα, οι αποδόσεις βγάζουν καθαρή νίκη των «Αλεπούδων», αφού ως φαβορί παρουσιάζεται τόσο το Over, όσο και το No Goal.

Γρανάδα-ΠΑΟΚ στοίχημα

H Γρανάδα πέρασε με ανατροπή από το Αϊντχόφεν και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και παρότι είναι πρωτάρα στη διοργάνωση (έχει ήδη δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια) παρουσιάζεται ως φαβορί. Η απόδοση των Ανδαλουσιάνων παίζει στο 1.60, ενώ το διπλό του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 5.45. Η Γρανάδα βασίζεται στη σφιχτή της άμυνα (το 6-1 από την Ατλέτικο πριν από ένα μήνα δεν ήταν παρά μια ανωμαλία του συστήματος) και συνεπώς οι στοιχηματικές δίνουν προβάδισμα τόσο στο Under, όσο και στο No Goal.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip