Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.03.21|10:29

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Φαβορί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (video)

φαβορί-ο-παοκ-στο-ντέρμπι-της-θεσσαλον-170990

ΠΑΟΚ και Αρης, οι δύο μεγάλοι της Θεσσαλονίκης, είναι τη δεδομένη στιγμή τα φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης και της τρίτης θέσης, που οδηγούν στον δεύτερο προκριματικό γύρου του παρθενικού Κόνφερενς Λιγκ. Αλλά ακόμα και αν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και η αναμέτρησή τους την Κυριακή (19:30) είναι σαφέστατα το παιχνίδι της αγωνιστικής. Και όπως κάθε ματς τέτοιου βεληνεκούς, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των στοιχηματικών, οι οποίες θεωρούν τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ ως φαβορί για τη νίκη.

 

 

ΠΑΟΚ – Αρης στοίχημα

Τους δύο παραδοσιακούς αντιπάλους του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης χωρίζει όλος κι όλος ένας βαθμός, αφού ο Αρης είναι δεύτερος με 47 βαθμούς (14 πίσω από τον Ολυμπιακό) και ο ΠΑΟΚ τρίτος με 46. Δίνεται λοιπόν άλλο ένα επίπεδο κίνητρου (όχι δηλαδή ότι χρειαζόταν) στην ελληνική εκπροσώπηση στο Σαββατοκύριακο των ντέρμπι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στοιχηματικά, ο ΠΑΟΚ (που προέρχεται από ήττα στην Τρίπολη) είναι το φαβορί με απόδοση στο 1.80. Το «διπλό» του Αρη (του οποίου η τελευταία ήττα στο Πρωτάθλημα ήταν επισης στην Τρίπολη με 2-1) συναντάται ακόμα και πάνω από το 4.60. Ενας Αρης που πάντως έχει έντεκα χρόνια να νικήσει στην Τούμπα, από τις 3 Οκτωβρίου 2010 (1-0 με το γκολ του Χαβίτο). Εκτοτε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες, ο Άρης δύο (αμφότερες στο «Κλεάνθης Βικελίδης), ενώ εννέα ματς έληξαν ισόπαλα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η παράδοση έχει πολλή ισοπαλία, σημείο που βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 3.50.

 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόσφατη παράδοση στα γκολ. Στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το No Goal (στο 1.73 την Κυριακή), όμως τα προηγούμενα εννέα ήταν όλα Goal/Goal (2.02 στο επερχόμενο ντέρμπι).

Από την πρώτη τους συνάντηση, το 1927, μέχρι σήμερα, ΠΑΟΚ και Αρης έχουν βρεθεί 208 φορές. Ο ΠΑΟΚ μετρά 73 νίκες, 66 έχει ο Αρης και 69 ματς έληξαν ισόπαλα. Στη δε Τούμπα, ο «Δικέφαλος έχει 33 νίκες και μόλις 9 ήττες σε 62 αναμετρήσεις.

Highlights

Θυμηθείτε το ματς του πρώτου γύρου, όπου ο Αρης αναδείχθηκε νικητής με 1-0 (40’ Μπρούνο Γκάμα):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip