Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

01.12.20|09:32

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Σενάρια πρόκρισης και αποδόσεις

μαρσέιγ-ολυμπιακός-σενάρια-πρόκριση-161590

Ο Ολυμπιακός ήξερε καλά από τη μέρα της κλήρωσης κιόλας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ότι η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, οι Ερυθρόλευκοι έχουν τρεις βαθμούς, με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό τους. Ωστόσο, τα πράγματα μόνο χαμένα δεν είναι. Το ματς της Τρίτης (22:00) με τη Μαρσέιγ στην Κυανή Ακτή είναι το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και μετά τη χειμερινή διακοπή.

 

 

Σενάρια πρόκρισης

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρα: με ισοπαλία στο θρυλικό «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, ό,τι κι αν γίνει την τελευταία αγωνιστική.

To Γιουρόπα Λιγκ είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού. Για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει αρχικά ο Ολυμπιακός να νικήσει στη Μασσαλία και ταυτόχρονα να χάσει η Πόρτο από τη Μάντσεστερ Σίτι (που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση) στο «Ντραγκάο». Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, την τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τρία γκολ διαφορά.

Αν τώρα ο Ολυμπιακός ηττηθεί στη Μασσαλία, τα πράγματα μπλέκονται. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε την τελευταία αγωνιστική θα θέλει να πάρει τουλάχιστον ίσους βαθμούς με τη Μαρσέιγ, αφού η ισοβαθμία τον ευνοεί. Αν χάσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω, τότε θα πρέπει να μαζέψει κόντρα στην Πόρτο περισσότερους βαθμούς απ’ ό,τι η Μαρσέιγ απέναντι στη Σίτι.

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός στοίχημα

Η Μαρσέιγ είναι φέτος φάντασμα του εαυτού της, όταν αγωνιζεται στην Ευρώπη. Μηδέν βαθμοί, μηδέν γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, εντός συνόρων (παρότι ξεκίνησε μέτρια) έχει βρει τα πατήματά της. Μετρά 18 βαθμούς και βρίσκεται 6 μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν (την οποία κέρδισε τη δεύτερη αγωνιστική), με δύο ματς λιγότερα. Ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση ανταγωνισμού στο μονοδιάστατο γαλλικό πρωτάθλημα.

Και μπορεί στην Ευρώπη να είναι επιεικώς απογοητευτική, όμως οι στοιχηματικές τη θεωρούν φαβορί στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Μασσαλιώτες προσφέρονται στο 2.48, ενώ ο Ολυμπιακός δίνεται στο 3.35. Ιδια τιμή με το διπλό έχει και η συμφέρουσα για τους Πειραιώτες ισοπαλία, ενώ το 2Χ, δηλαδή και τα δύο αποτελέσματα που κυνηγάνε οι «Ερυθρόλευκοι», πληρώνει 1.57.

Το επιθετικό πρόβλημα και των δύο αντιπάλων στην Ευρώπη, με το μόλις ένα γκολ συνολικά σε τέσσερις αγωνιστικές, είναι λογικό πως στρέφει τις στοιχηματικές στο να δώσουν ως φαβορί το under, (1.67-2.20).

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip