Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

24.05.19|14:20

Kingbet Kingbet

Ο Νίκος Αναστόπουλος στους υποψήφιους να αναλάβουν τη Γιουβέντους!

ο-νίκος-αναστόπουλος-στους-υποψήφιου-167900

Η Γιουβέντους κατέκτησε το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα Ιταλίας και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Σε αυτόν δεν υπολογίζεται ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος μετά από 5 χρόνια στη Γιούβε αποτελεί παρελθόν. Στην πενταετία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας, οδήγησε την ομάδα του σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ (χαμένοι και οι δύο, από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ), ενώ πήρε και τέσσερα Κύπελλα. 

Νέος προπονητής της Γιουβέντους

Ο κύκλος έκλεισε, ο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν και η Γιούβε αναζητά τον αντικαταστάτη του. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη, με το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο. Ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, είναι το Νο1 φαβορί να αναλάβει τους «μπιανκονέρι», έστω κι αν η αγγλική ομάδα διέψευσε τη συγκεκριμένη φημολογία.

 

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις!

 

Η Novibet άνοιξε την αγορά «Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους» (μπορείτε να τη βρείτε στα Fun Bets), όπου ο Γκουαρντιόλα έχει απόδοση 2.25, με τον Μαουρίτσιο Σάρι (της Τσέλσι) να τον ακολουθεί, στο 2.50. Ο Ζοσέ Μουρίνιο (ελεύθερος) είναι στο 7.00 και ο Σιμόνε Ιντζάγκι (της Λάτσιο) στο 750. Στο 11.00 ο Ποκετίνο (της Τότεναμ) και στο 15.00 ο Ντεσάμπ (Εθνική Γαλλίας και πρώην παίκτης της Γιουβέντους).

Επίσης, συναντάμε και ένα όνομα έκπληξη στη λίστα της Novibet, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δίνεται σε απόδοση 501.00 να είναι ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους! Ο Αναστόπουλος, που απέκτησε το προσωνύμιο «Αλενατόρε» (σ.σ. προπονητής στα ιταλικά) λόγω του περάσματος από το ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αβελίνο (1987), αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα της Κέρκυρας.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip