Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.08.19|08:40

Kingbet Kingbet

Γιουρόπα Λιγκ: Η πρόκριση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ομίλους μέσα από τις αποδόσεις

γιουρόπα-λιγκ-η-πρόκριση-παοκ-και-αεκ-σ-164853

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Αγιαξ, όμως η ήττα με 3-2 (σε συνδυασμό με το 2-2 της Τούμπας) τον άφησε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν πλέον την είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μέσω των πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία. Εκεί, στα πλέι οφ, θα βρεθεί και η ΑΕΚ, η οποία μετά την πρόκριση εις βάρος της Κραϊόβα θα βρει απέναντί της την τουρκική Τραμπζονσπόρ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Στοίχημα, αποδόσεις

Ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια προσπάθεια στην Ολλανδία για να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του και να αφήσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον περσινό ημιφιναλίστ της διοργάνωσης. Μετά το 2-2 της Τούμπας, οι Θεσσαλονικείς πήγαν στο Αμστερνταμ με ακόμα λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης, όμως έπαιξαν στα ίσια την πρόκριση και αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες. Το τελικό 3-2 αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του Φερέιρα, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που τα δύο από τα τρία γκολ του αντιπάλου προήλθαν από πέναλτι.

Πλέον, ο πρωταθλητής Ελλάδας αφήνει το Τσάμπιονς Λιγκ (εκεί όπου συνεχίζει ο Ολυμπιακός) καλείται να προχωρήσει παρακάτω και να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίπαλος στους διπλούς αγώνες θα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας από την Σλοβακία. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου στη Σλοβακία (στις 22:00), ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα, στις 29 Αυγούστου.

Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση, με την απόδοση να είναι μόλις στο 1,17! Ενόψει του πρώτου αγώνα, η απόδοση για νίκη του  «Δικεφάλου» είναι στο 1,80, με την ισοπαλία να «παίζει» στο 3,65, ενώ ο άσος των Σλοβάκων δίνει 4,00. Σχεδόν ισορροπημένες οι αποδόσεις στο under-over, καθώς αμφότερα κινούνται στο 1,90. Φαβορί το goal/goal έναντι του no goal.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

 

ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ, Σλόβαν - ΠΑΟΚ, αποδόσεις, στοίχημα

 

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Στοίχημα, αποδόσεις

Η ΑΕΚ μπορεί να μην κέρδισε στο άδειο –λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ την Κραϊόβα (1-1), όμως το 2-0 με το οποίο επικράτησε στη Ρουμανία την έστειλε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί θα βρει απέναντί της ένα πιο υψηλό εμπόδιο, την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Οι στοιχηματικές, πάντως, όπως θα δείτε παρακάτω, θεωρούν ότι η «Ενωση» είναι το φαβορί, τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 22:00, στο ΟΑΚΑ. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά, στις 29 Αυγούστου, στην Τουρκία.

Ενόψει του πρώτου αγώνα, η νίκη της ΑΕΚ δίνει 2,20, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 3,10 και τη νίκη των Τούρκων στο 3,25. Οι στοιχηματικές περιμένουν κλειστό παιχνίδι, με το under να δίνει 1,60 και το no goal 1,78. Πάντως, στην κατηγορία «πρόκριση» τα πράγματα είναι πολύ οριακά και ελαφρύ φαβορί δίνεται η τουρκική ομάδα. 

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip