Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.12.22|11:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (30/12)

παναθηναϊκός-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-εδ-157334

Το ντέρμπι των αιωνίων διεξάγεται για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες εκτός έδρας. Η τελευταία ήταν στην Τουρκία με αντίπαλο την Εφές, με τελικό σκορ 88-69. Πλέον η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στο 6-9, σε ισοβαθμία με τις Παρτιζάν, Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν. Ο ολυμπιακός από την άλλη έπεσε αρκετά στη βαθμολογία, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του. Την 15η αγωνιστική μάλιστα έχασε στην έδρα του από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 86-90. Πλέον κατατάσσεται 6ος, με ρεκόρ 9 νικών και 6 ηττών. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Ο αγώνας των ελληνικών ομάδων διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν-Άλμπα Βερολίνου και Βίρτους Μπολόνια-Φενερμπαχτσέ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Γκίτις Βίλνιους (Λιθουανία). Το παιχνίδι παναθηναικος – ολυμπιακος μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Live Streaming

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν εκτός ρυθμού μακριά από την έδρα της. Εκεί που φάνηκε να ρολάρει, πετυχαίνοντας 4 συνεχόμενες νίκες, έχασε 2 παιχνίδια στην Ισπανία και ένα στην Τουρκία με την Εφές. Με τη Βαλένθια θα μπορούσε να είχε φύγει με τους βαθμούς της νίκης, αλλά δεν έφτασε η υπερπροσπάθεια του Ντουέιν Μπέικον. Στην παράταση οι πράσινοι έκαναν αρκετά λάθη και ηττήθηκαν με τρεις πόντους στο τέλος του παιχνιδιού. Στη Βαρκελώνη προσπάθησαν να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή με μπροστάρη για άλλη μία φορά τον Αμερικάνο φόργουορντ, αλλά ο αγώνας έληξε 74-68 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Στην Κωνσταντινούπολη το σκορ ξέφυγε εξαρχής και έτσι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν κατάφεραν ποτέ να ξαναμπούν στον αγώνα. Το τελικό 88-69 ήταν μία από τις πιο βαριές ήττες του φετινού Παναθηναϊκού.

Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει θετικό ρεκόρ. Έχει 4 νίκες και 3 ήττες, με τα θετικά αποτελέσματα να είναι συνεχόμενα. Έπειτα από την ήττα από την Παρτιζάν ο ΠΑΟ είχε 3 στις 3 ήττες στην έδρα του. Από εκεί και έπειτα έκανε την αντεπίθεσή του και με 4 νίκες διόρθωσε αρκετά της εις βάρος του κατάσταση στην αρχή της σεζόν. Τεράστιο ρόλο έπαιξε σίγουρα η έλευση του Ντουέιν Μπέικον αλλά και η επιστροφή από τραυματισμό του Νέιτ Γουόλτερς.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 30/12

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση. Ξεκίνησε στην ευρωλίγκα με τον καλύτερο τρόπο και βρέθηκε ακόμα και στην κορυφή της για κάποιο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έδειξε αρνητικά δείγματα, με τους βασικούς του παίκτες να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης. Ως αποτέλεσμα ήρθε η αναπάντεχη ήττα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν και η επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ. Στη Λυών ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κλειδώσει πολύ νωρίς τη νίκη του, αλλά έχασε τη συγκέντρωση του και τη μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει. Έτσι οι Γάλλοι κέρδισαν στο τελευταίο σουτ, με το τελικό σκορ να είναι 77-75. Απέναντι στους Σέρβους οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να ανεβάσουν νωρίς τη διαφορά, αλλά ο Ερυθρός με τον Νέντοβιτς και τον Βιλντόζα, βρήκε λύσεις και εν τέλει επικράτησε στο Φάληρο με 86-90. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι πλέον στις θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming 30/12

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αγωνιστεί 7 φορές μακριά από την έδρα τους. Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, τα τρία επί ισπανικού εδάφους (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης) και ένα στη Γερμανία (Μπάγερν), πήραν συνεχόμενες νίκες και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα στη φετινή διοργάνωση. Ακολούθησαν όμως οι ήττες από Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές και Βιλερμπάν για να τους προσγειώσουν πάλι στο έδαφος. Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό είναι το τι συμβαίνει με τους νέους παίκτες του. Κανείς δεν είναι στο επίπεδο που επιθυμεί ο κόουτς του Ολυμπιακού και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον τους στην ομάδα. Οι Πειραιώτες μάλιστα θα επιχειρήσουν να εντάξουν πάλι στο ρόστερ τους τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς. Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς απασχολεί τοπ συλλόγους της Euroleague.

Η προϊστορία των δύο ομάδων στην Ευρώπη έχει ξεκάθαρο νικητή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τις διπλάσιες νίκες από τον Παναθηναϊκό στα μεταξύ τους παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει 14 φορές ενώ ο ΠΑΟ 7, σε 21 αναμετρήσεις. Στους 9 αγώνες που έχουν διεξαχθεί στην έδρα των πρασίνων, ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά προηγείται σε νίκες έχοντας 5, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τις άλλες τέσσερις. Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη ποιοτική διαφορά και έτσι οι Πειραιώτες επικράτησαν με μεγάλες διαφορές και στις δύο αναμετρήσεις τους. Στο ΟΑΚΑ τελικό σκορ ήταν το 65-84 και στο ΣΕΦ το 101-73. Το φετινό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει εξελίξει το ρόστερ του και έτσι οι δύο σύλλογοι είναι κοντά σε ποιότητα.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Panathinaikos-Olympiakos Live Streaming

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικάνος είναι τρομερός στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα, μετά από το σύντομο πέρασμά του στο NBA. Είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 20,3 πόντους και συμπληρώνει 4,1 ριμπάουντ, με 16,3 στο σύστημα αξιολόγησης. Καταλυτικός για τους πράσινους είναι και ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο πρώην φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ σκοράρει 14,7 πόντους, μαζεύει 5,1 ριμπάουντ, με 15,3 στο performance index rating.

Στα ομαδικά στατιστικά τους δεν ξεχωρίζουν σε κάποια κατηγορία, έχοντας 79,5 πόντους, 34,5 ριμπάουντ, 15,6 ασίστ, 7,1 κλεψίματα, 2,5 μπλοκ και 84,6 στο index rating.

Και για τον μπροστάρη της ομάδας του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι απλά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ενδέχεται να είναι και ο καλύτερος παίκτης της φετινής Euroleague. Θα είναι τεράστια η απώλεια του αν τελικά δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του και λείψει από το ντέρμπι των αιωνίων. Είναι πρώτος συνολικά στη διοργάνωση στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας κατά μέσο όρο 25,3. Έχει 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Σημαντικοί για τον Ολυμπιακό είναι επίσης οι Κώστας Σλούκας με 18,1 στο pir, Μουσταφά Φαλ του οποίου η απουσία ήταν καταλυτική στο ματς με τον Ερυθρό, Τόμας Γουόκαπ με 11 στο pir και 2,1 κλεψίματα, αλλά και οι Έλληνες Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι 1οι σε πόντους στη Euroleague με 86,4, πρώτοι στο pir κατά μέσο όρο με 107, πρώτοι στα κλεψίματα με 8,4 και προηγούνται και στις ασίστ έχοντας 22,5 ανά παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Για το ντέρμπι μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Δεν μπορείς να αρνηθείς πως δεν είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό. Ιδίως με τη βαρύτητα που δίνουν οι αντίπαλοί μας. Έχουν κάνει sold out τόσες μέρες, περιμένουν πώς και πώς. Για εμάς είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Σίγουρα, με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Αλλά για τους αντιπάλους μας είναι πιο σημαντικό από αυτό που φαίνεται».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για τον Παναθηναϊκό και τα στοιχεία του τόνισε: «Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τον Μπέικον. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Παίρνει πολλές προσπάθειες, έχει μεγάλη ικανότητα στο σκορ. Όταν είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει, ο Παναθηναϊκός σκοράρει γενικά πολύ. Όταν δεν σκοράρει πολύ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει χαμηλά. Άρα, αυτό το match up θα είναι πολύ σημαντικό, για οποιονδήποτε τον μαρκάρει. Από εκεί και πάρα ο Παναθηναϊκός έχει ικανότητα και ταλέντο. Έχει σε όλες τις θέσεις παίκτες που έχουν εμπειρία από τη Euroleague. Έχει παίκτες να παίξουν αμυντικό ρόλο και επιθετικό ρόλο. Νομίζω πως γενικά πρέπει να κάνουμε ένα καλό αμυντικά παιχνίδι, όπως πάνω-κάτω κάναμε εδώ, όταν κερδίσαμε για το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει επιθετικά να είμαστε καλύτεροι. Να σκοράρουμε τα ελεύθερα σουτ που θα βρούμε σίγουρα, μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας. Να ανταποκριθούμε και αμυντικά στη στόχευση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει κάποιους παίκτες σε iso καταστάσεις, είτε στο ποστ, είτε στην περίμετρο και πρέπει να αμυνθούμε καλά και ατομικά, αλλά και συνολικά η ομάδα πως θα καλύψει αυτά τα mismatch».

Τέλος για τον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα. Γενικά έχει ενόχληση. Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να παίξει».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip