Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε φόρμα η Μπρίστολ Ρόβερς, που θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα σερί οκτώ νικών. Εχουν ρυθμό τελευταία τα ματς της Τσέλτεναμ, η οποία δεν έχει πλέον το άγχος της παραμονής. Λογικό Over 2,5 γκολ στη bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Facts Αγώνα
- Στις 07/10 για το Λιγκ Τρόφι: Τσέλτεναμ – Μπρίστολ Ρόβερς 0-1
- Στις 22/11/2025 για τη Λιγκ2: Τσέλτεναμ – Μπρίστολ Ρόβερς 1-0
Σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή η Μπρίστολ Ρόβερς. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Τρανμίρ (2-1) το περασμένο Σάββατο, έφτασε τις επτά σερί νίκες και τις εννέα στην τελευταία δεκάδα αγώνων (9-0-1).
Πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο για την ομάδα του Στιβ Εβανς, με τον έμπειρο προπονητή να παραμένει εν τέλει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της, αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις πως για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα στοχεύει ξεκάθαρα στα πλέι οφ.
«Εχουμε μία ευκαιρία για ένα μικρό ρεκόρ. Νομίζω πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει οκτώ σερί νίκες στη σεζόν. Οπότε, είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε μπροστά στο κοινό μας και στο κατάμεστο γήπεδό μας», σημείωσε σχετικά με το ματς που ακολουθεί ο έμπειρος προπονητής της.
Θα χάσει τα δύο ματς που απομένουν ο Αλφι Κίλγκουρ (στόπερ, 36 συμ. / 1 γκολ και 4 ασίστ), λόγω τραυματισμού. Έλειψε και την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς άλλα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Τέλος στο σερί των τριών νικών και του αήττητου των τεσσάρων αγωνιστικών για την Τσέλτεναμ. Μεσοβδόμαδα, υποδέχθηκε την Τρανμίρ σε εξ αναβολής ματς και ηττήθηκε με 3-1. Προηγήθηκε στο σκορ (στο 40’) όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλή απόδοση, διάστημα στο οποίο δέχθηκε και τα τρία γκολ.
Κακή εμφάνιση μετά από καιρό για την Τσέλτεναμ, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έχει σωθεί και μαθηματικά. Αυτή την αγωνιστική θα δώσει το τελευταίο της εκτός έδρας για φέτος, αφού θα κλείσει τη σεζόν ως γηπεδούχος, απέναντι στην Κόλτσεστερ.
«Αυτός ο μήνας, με επτά ματς, ήταν από τους δυσκολότερους. Αυτό που μπορώ να πως για το ματς με την Τρανμίρ, είναι πως τους δώσαμε το πρώτο γκολ. Μετά από ένα κυρίαρχο πρώτο ημίχρονο, μας σόκαρε όλους», ανέφερε ο προπονητής της, Στιβ Κότεριλ.
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί τυχόν σημαντικές απουσίες παικτών για τον προπονητή της. Αναμένεται ακόμα μία φορά με διάταξη 4-3-3.