Υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της. Μόνιμη η πρωτοβουλία της στο πρώτο 45λεπτο αλλά δίχως ιδέες. Κατάφερε ωστόσο να προηγηθεί από στατική φάση στο 17’. Συνέχισε να έχει αρκετές προσπάθειες δίχως τελική ακρίβεια και από απευθείας φάουλ στο 71’ δέχτηκε το 1-1. Σε κάθε επόμενη προσπάθειά της έλειψε η ποιότητα και η ακρίβεια στο τελείωμα.
Την Τετάρτη η Μπάγερν ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν σκόραρε στις δύο ευκαιρίες της στο πρώτο 45λεπτο, δεν δέχτηκε γκολ στο χαζό πέναλτι που παραχώρησε. Το δέχτηκε τελικά μετά από ατομική γκάφα στο 57’. Εκεί είχαν κριθεί όλα. Η αντίπαλος χαλάρωσε σταδιακά, από χαζό πέναλτι βρήκε την ισοφάριση στο 82’.
Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έμεινε για τρίτο επίσημο παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-1), έχει πρόσφατο ρεκόρ 1-2-2 στις επίσημες υποχρεώσεις της, αποχαιρέτισε και το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα, μοναδικό στόχο που της απέμεινε, όπου το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σταθερά δύο βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και με λιγότερο «αέρα» εννέα βαθμών από την πέμπτη Φράιμπουργκ στην κούρσα για τα εισιτήρια του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο σε σχέση με όσα γράψαμε στο ρεπορτάζ προ της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα προβλήματά της είναι πολλά, αρχίζουν από τις διοικητικές κεφαλές της και αποδείχτηκε ότι σε αυτή τη σεζόν, σε αυτή τη φάση, η αντικατάσταση του Νάγκελζμαν από τον Τούχελ δεν ήταν η λύση.
Για τρίτη σερί σεζόν η βαυαρική ομάδα αποτυγχάνει να βρεθεί σε ημιτελική φάση είτε του Κυπέλλου Γερμανίας είτε μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μόλις δύο φορές στην ιστορία της είχε συμβεί ξανά αυτό. Στο διάστημα 1976-1979 και στο διάστημα 1991-1994. Ιστορικά άσχημες επιδόσεις.