
Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι 0-1
B’ ΓΥΡΟΣ: Ρος Κάουντι – Λίβινγκστον 0-2
* Τεχνητός χλοοτάπητας.
* Η Λίβινγκστον είναι η μόνη ομάδα στην Πρέμιερ που έχει σημειώσει περισσότερα από τα μισά τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της (19/29, δηλαδή 66%).
* Συνολική παράδοση (από το 1995-96): 18-11-6. Η Λίβινγκστον έχασε μόνο 1/10 μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας (6-3-1). Μοναδική επιτυχία της Ρος Κάουντι σε αυτό το διάστημα το διπλό στον α’ γύρο (1-0), το οποίο αποτέλεσε την πρώτη ιστορικά νίκη της στο Λίβινγκστον (0-1-5, νωρίτερα).

Ύστερα από 4 διαδοχικές ήττες σε Κύπελλο και Πρέμιερ, παραχώρησε το 1-1 στην ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ. Μπήκε πιο επιθετικά, με τον Μπράντλεϊ να έχει δοκάρι πριν ανοίξει το σκορ στο 13’. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, αντέδρασαν και «άγγιξαν» την ισοφάριση (Ανάκου), πριν τη βρουν με τον Μπέχιτς (59’). Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης η Λίβινγκστον είχε και 2ο δοκάρι (Μπράντλεϊ), αλλά χρειάστηκε και μία σωτήρια επέμβαση του γκολκίπερ Τζορτζ.
Το συγκρότημα του Μάρτιντεϊλ έβαλε τέλος στο σερί ηττών, όμως ήθελε κάτι καλύτερο απέναντι στην ομάδα που καταλαμβάνει την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Οι πρόσφατες επιδόσεις (1-2-4) έβγαλαν τη «Λίβι» από την προνομιούχο 6άδα (-1) και τα περιθώρια έχουν στενέψει λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Ρος Κάουντι, βελτιώνοντας και τον πρόσφατο εντός έδρας απολογισμό (1-4-2).
Πραγματοποίησε την πρώτη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα ο 28χρονος αμυντικός Ντε Λούκας (2/0). Βρέθηκε στην αποστολή των προηγούμενων δύο αγώνων μετά από καιρό ο στόπερ Μπράντον (3/0). Εξέτισε και ακολουθεί ο στόπερ Τζ. Φιτζγουότερ (22/1). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικός στόπερ Ομπιλέγε (25/1). Δεν θα αργήσει να επανέλθει μετά από μακροχρόνια απουσία ο αμυντικός Παρκς.

Η χαρά για το θριαμβευτικό 4-0 στο ντέρμπι ουραγών με την Νταντί Γιουνάιτεντ κράτησε για μία εβδομάδα, αφού υπέστη την εντός έδρας ήττα στο νέο «6ποντο» με τη Μάδεργουελ (0-2). Στο ανοιχτό πρώτο ημίχρονο, όπου υπήρξαν εκατέρωθεν φάσεις, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε τις περισσότερες. Η αποβολή του Μπάλντουιν (69’), ωστόσο, άλλαξε τα δεδομένα στην επανάληψη και οι αντίπαλοι «χτύπησαν» με τον Φαν Φέιν (74’, 88’).
Ο Μάλκι Μακάι στάθηκε στη φάση της αποβολής και για μια ακόμη φορά καταφέρθηκε εντός της διαιτησίας. Όπως και να ‘χει, τα «ελάφια» οφείλουν τα κοιτάξουν μπροστά στα παιχνίδια που ακολουθούν και θα κρίνουν την παραμονή τους στην Πρέμιερ. Κέρδισαν μόνο 2/13 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (2-3-8), ενώ αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 6 ταξίδια τους (0-2-4).
Τιμωρημένοι ο στόπερ Μπάλντουιν (22/0), του οποίου η έφεση δεν ήταν επιτυχημένη, και ο 21χρονος εξτρέμ Οβούρα Έντουαρντς (22/2). Εκτός ο μέσος Τίλσον (22/1). Χάνει και τις επόμενες εβδομάδες ο αριστερός μπακ Πέρινγκτον (11/0). Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του μέσου Πάτον (7/0), ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.