Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΣΙΒΑ - ΤΟΚΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχος λόγω έδρας από το σετ αποδόσεων, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την εικόνα των δύο ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Καλύτερη ομάδα η Τόκιο, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κασίβα. Σκοράρουν συχνά οι φιλοξενούμενοι, πιθανό το Χ2+G/G στο 2.50 της novibet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΣΙΒΑ - ΤΟΚΙΟ
Facts Αγώνα
- 13η αγωνιστική της J-League στην Ανατολική Περιφέρεια. Επετειακό πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια που συμπληρώνει η ομοσπονδία, θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.
- Οι 20 ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ των 10, Ανατολή και Δύση. Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου θα προκριθεί στον τελικό και η νικήτρια θα πάρει το μοναδικό εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Δεν υπάρχει υποβιβασμός.
- Εάν δεν υπάρξει νικητής στον αγώνα, οι ομάδες οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι, εκεί που ο νικητής της διαδικασίας κερδίζει έναν επιπλέον βαθμό.
Άλλη μια ήττα για την Κασίβα, η τρίτη διαδοχική στο πρόγραμμα αγώνων, αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός έδρας από την Κασίμα με 0-1. Δεν κατάφερε πολλά απέναντι στην πρωτοπόρο και περσινή πρωταθλήτρια, ενώ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σκόραρε ο Σουζούκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, περιμένοντας πλέον να τελειώσει η σεζόν, καθώς έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός στόχων.
Μόνιμα εκτός οι Τεζούκα, Κουμασάκα, Βατάι, Γιαμάντα (μέσοι). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κούμπο και ο μέσος Κοϊζούμι.
Η Τόκυο συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μια ακόμη νίκη απέναντι στη Μίτο με 5-2, διατηρώντας το +4 από την τρίτη θέση, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’, αντέδρασε άμεσα: στο 35’ ο Μαρσέλο Ράιαν ισοφάρισε, στο 43’ ο Σάτο έκανε την ανατροπή, ενώ στο 45+5’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος, ουσιαστικά η Τόκιο είχε κλειδώσει τη νίκη, ωστόσο δεν… άφησε το πόδι από το γκάζι. Στο 68’ ο Μουρόγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ, η Μίτο μείωσε προσωρινά και ο Σάτο διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Εκτός ο εξτρέμ Ταβαρατσουμίντα και ο αμυντικός Ναγκατόμο.