Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

17.06.21|10:38

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (17/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172759

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του EURO 2020 ξεκίνησε από εχθές. Κάποιοι έχουν κάνει βήμα πρόκρισης (η Ιταλία την κλείδωσε και μαθηματικά), άλλοι έχουν αρχίσει να ιδρώνουν. Το σημερινό πρόγραμμα έχει τρία ματς: Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία, Δανία – Βέλγιο και Ολλανδία – Αυστρία. Ακολουθεί στατιστική ανάλυση, αλλά και όσες προτάσεις προκύπτουν από την εξέταση των αριθμών, καθώς και από τις προσφορές* του Pamestoixima.gr.

 

 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (16:00)

Εξι σερί ήττες σε τελική φάση Euro μετράει η Ουκρανία, η οποία πάντως έδειξε καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ολλανδία. Καλύτερη από όσο θα περίμενε κανείς εμφανίστηκε και η Βόρεια Μακεδονία κόντρα στην Αυστρία. Δύο ομάδες που ξέρουν να σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ σχετικά εύκολα. Προβάδισμα έχουν, λόγω της ποιότητάς τους, οι Ουκρανοί. Ο άσος παίζει στο 1.71 με μηδενική γκανιότα* στο Pamestoixima.gr

Στα αξιοπερίεργα της πρώτης αγωνιστικής είναι πως η Ουκρανία και η Βόρεια Μακεδονία κέρδισαν συνολικά ένα κόρνερ, ενώ ήταν οι ομάδες που υπέπεσαν στα περισσότερα φάουλ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία

 

ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (19:00)

Το Βέλγιο έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο Euro. Κόντρα σε μια Δανία που έχασε τον ηγέτη της (και σίγουρα είναι ακόμα σοκαρισμένη από το καρδιακό επεισόδιο του Ερικσεν) μπορεί να σφραγίσει από σήμερα την πρόκριση, έστω και αν το παιχνίδι γίνεται στην Κοπεγχάγη. Η νίκη των Βέλγων, σε τιμές διπλασιασμού από το Pamestoixima.gr είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Και φυσικά με την προσφορά 2-0 & Εληξε*, αν το Βέλγιο προηγηθεί με 2-0, το στοίχημα είναι κερδισμένο, ασχέτως της εξέλιξης του αγώνα από εκεί και πέρα.

Στην πρεμιέρα, η Δανία είχε 18 τελικές, χωρίς να σκοράρει, ενώ το Βέλγιο από τα τέσσερα σουτ που βρήκαν στόχο έβαλε στο σακούλι τρία γκολ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Δανία - Βελγιο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ (22:00)

Mε νίκη ξεκίνησαν τη διοργάνωση Ολλανδοί και Αυστριακοί. Πρακτικά όποιος νικήσει σήμερα προκρίνεται, ενώ μια ισοπαλία ίσως στέλνει και τους δύο στην επόμενη φάση. Πρόκειται για δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά με αμυντικά προβλήματα. Το παιχνίδι είναι επικίνδυνο αν κανείς ψάξει σημείο, όμως ένα ενδιαφέρον στοίχημα είναι να σκοράρει anytime ο Μέμφις Ντεπάι (1.94). Ο καλύτερος σκόρερ των Ολλανδών έμεινε άσφαιρος κόντρα στην Ουκρανία και είναι δύσκολο να σιγήσει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Και με το Επιστροφή Χρημάτων – Χρήση VAR* του Πάμε Στοίχημα εφόσον ακυρωθεί γκολ του επιθετικού της Λυών, μετά από υπόδειξη του VAR, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ολλανδία - Αυστρία

 

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Tετάρτη 16 Ιουνίου, σε περίπτωση που υποδειχθεί κόκκινη κάρτα και το στοίχημά σου στο «ακριβές σκορ» είναι χαμένο, το ποντάρισμά σου επιστρέφεται.. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip