Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.03.21|09:49

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Εθνική: Η ισοπαλία στη Γρανάδα άλλαξε αποδόσεις και ισορροπίες

εθνική-η-ισοπαλία-στη-γρανάδα-άλλαξε-α-168604

Η ισοπαλία με την Ισπανία στη Γρανάδα ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσε να δώσει η Εθνική Ελλάδας σε όσους την αμφισβητούσαν. Η ανανεωμένη ομάδα του Τζον φαν’τ Σχιπ έδειξε πάθος και όρεξη και πήρε πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην έδρα της πιο δυνατής ομάδας του Β’ ομίλου των ευρωπαϊκών προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Πλέον η απόδοση ώστε να τερματίσει η Ελλάδα στις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, διεκδικώντας έτσι την πρόκριση έστω μέσω των μπαράζ, πληρώνει 3.00 την ώρα που μέχρι τη σέντρα του αγώνα με τους Ισπανούς η απόδοση ήταν στο 8.50.

 

 

H κακή πορεία των τελευταίων ετών έφερε δύσκολες κληρώσεις για την Εθνική. Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανήμερα 25η Μαρτίου, η Ισπανία είχε θεωρητικά εύκολο έργο. Η νίκη των Ισπανών πλήρωνε 1.20 ενώ το διπλό της Ελλάδας πλησίαζε το 20.00. Ακόμα και στο 8.00 είχαμε συναντήσει την ισοπαλία, το αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει η Ελλάδα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα. 

Η Εθνική μπαίνει πια για τα καλά στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται στις αποδόσεις. Από εκεί που μέχρι τώρα το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις έπαιζε στα όρια του 8.50, την επομένη του ματς της Γρανάδα, η ίδια απόδοση έπεσε στο 3.00. Ασφαλώς Ισπανία και Σουηδία παραμένουν φαβορί, με απόδοση 1.06 και 1.50 αντίστοιχα ώστε να καταλάβουν τις προνομιούχες θέσεις, όμως η διαφορά δεν είναι πια τόσο μεγάλη.

Ελλάδα – Γεωργία στοίχημα

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου η Ελλάδα φιλοξενεί τη Γεωργία στη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών. Κόντρα στην ομάδα του Βίλι Σανιόλ (που στάθηκε αξιοπρεπώς στη Στοκχόλμη κόντρα στη Σουηδία, παρά την ήττα με 1-0), η Ελλάδα είναι φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.50, την ώρα που το διπλό των Γεωργιανών πλησιάζει το 8.00. Πάντως σε επτά ματς κόντρα στη Γεωργία, η Ελλάδα δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα. Αντιθέτως μετρά μία ισοπαλίες και έξι νίκες, με τελευταία το 2-1, με ανατροπή, στην Τιφλίδα το 2011. Τα γκολ του Φωτάκη και του Χαριστέα στο τελευταία δεκάλεπτο χάρισαν τη νίκη στην Εθνική και συνάμα την απευθείας πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

 

 

Η Ελλάδα έχει παραδοσιακά αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Είναι λοιπόν προφανές ότι στις αποδόσεις των γκολ το under έχει την τιμητική του (1.70 αντί 2.20 του over).

 

H αποστολή

Ο προπονητής Τζον φαν’τ Σχιπ κάλεσε τους εξής 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες με Ισπανία και Γεωργία: Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Σβάρνας, Μάνταλος (ΑΕΚ), Τζαβέλλας, Σιώπης (Ανάλιασπορ), Τζόλης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός), Δουβίκας (Βόλος), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γιαννούλης (Νόριτς), Κυρ. Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα), Μαυρίας (Ομόνοια), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Λημνιός (Κολωνία), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Καπίνο (Ζάντχαουζεν), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Χατζηδιάκος (Αλκμααρ), Γιακουμάκης (Φένλο), Παυλίδης (Βίλεμ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ).

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip