27.09.23|12:21

Ο Ρουφιάνος Ο Ρουφιάνος

Η σχέση Κορδόν - Μορόν πριν το Ολυμπιακός - Άρης

η-σχέση-κορδόν-μορόν-πριν-το-ολυμπιακό-231194

Τι γίνεται με τον επιθετικό του Άρη που είναι και πρώτος σκόρερ με τον Ελ Κααμπί.

Τέσσερα γκολ ο Ελ Κααμπί και τέσσερα γκολ ο Μορόν του Άρη. Αυτοί είναι οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος σε πέντε αγώνες.

Όμως σήμερα θα σας μιλήσω για τον Μορόν. Ο οποίος πριν έρθει στον Άρη έπαιζε στην Μπέτις. Και ξέρετε ποιος ήταν στην Μπέτις ε; Ο Κορδόν!

Το εντυπωσιακό με την περίπτωση του Μορόν είναι πως τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε βάλει όλα κι όλα τρία γκολ σε σύνολο 66 αγώνων πρωταθλήματος.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 Και όχι στην Μπέτις βεβαίως βεβαίως. Μετά την πρώτη χρονιά δηλαδή στην Μπέτις επί Κορδόν (έβαλε ένα παστέλι) πήγε δανεικός μετά στην Εσπανιόλ (ένα παστέλι κι εκεί) και μετά δανεικός στη Λας Πάλμας (άλλο ένα παστέλι εκεί).

Και ξαφνικά μπουμ. Τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα πρώτα πέντε ματς πρωταθληματος ο Μορόν!

Που να το φανταζόταν ο Κορδόν.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα