-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΕΝΤΕΓΙΝ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο, θα ακολουθήσει ρεβάνς. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά τον επαναληπτικό οι δύο ομάδες ισορροπούν σε βαθμούς, τέρματα και εκτός έδρας τέρματα, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι χωρίς να προηγηθεί παράταση.
Τα ζευγάρια είναι τέσσερα. Οι νικήτριες μπαίνουν στους ομίλους, οι δύο ηττημένες με τον καλύτερο βαθμολογικό απολογισμό σε αυτή τη φάση μεταφέρονται στη φάση των «32» του Σουνταμερικάνα.
* Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2015 στη φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Τότε η Νασιονάλ είχε αποσπάσει 2-2 στην Παραγουάη και είχε επιβληθεί 4-0 στην Κολομβία.
(Παραγουάη): Απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τη Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας, αποσπώντας 1-1 στο υψόμετρο της Λα Παζ και συντρίβοντάς την 5-1 στη ρεβάνς. Πάντως δεν ήταν όλα τόσο εύκολα όσο φαίνεται από το τελικό σκορ, μέχρι το 60’ το σκορ ήταν 1-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αργεντινός επιθετικός Αντριάν Μαρτίνες που σημείωσε χατ-τρικ στη ρεβάνς, ενώ είχε σκοράρει και στη Βολιβία.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη νεοφώτιστη Ρίβερ. Χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μικρή έκπληξη, ειδικά εάν ληφθεί υπόψη ότι ισοφάρισε μόλις στο 80’ με τον αμυντικό Αλαν Μπενίτες.
Θα απουσιάσει ο τραυματίας μέσος Ανχελ Καρντόσο Λουσένα (4/1). Επίσης απών ο Κολομβιανός μέσος Μεχία (3/0) που είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο δεξιός μπακ Πίρις (5/0). Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στη θέση του ο Αλαν Μπενίτες (6/1).
(Κολομβία): Είναι ανανεωμένη σε σχέση με τα πρόσωπα που την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα-φόβητρο των τελευταίων χρόνων. Παραμένει πάντως ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο, πάντως, προβληματίζει με την επιθετική του λειτουργία, έχοντας βρει δίχτυα μόλις 5 φορές στα 7 φετινά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες. Βέβαια από την άλλη έχει δεχτεί μόλις δύο, παρουσιάζοντας μία εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία.
Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Λα Γκουάιρα της Βενεζουέλας με «μινιμαλιστικό» τρόπο. Επιβλήθηκε 1-0 στη Βενεζουέλα και έφερε 0-0 στην Κολομβία χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λα Εκιδάδ, έχοντας χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο εξτρέμ Λουκουμί ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες, όμως χθες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην αρχική ενδεκάδα. Παίζεται μία θέση στη μεσαία γραμμή ανάμεσα στον Ραμίρες και τον Ουρουγουανό Σεπελίνι.