- 9-5-12 η παράδοση (5-1-7 με γηπεδούχο την Έξετερ).
- Τρία Over 2,5 στα πέντε τελευταία ραντεβού τους.
Δείτε όλα τα προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας.
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε όλα τα προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας.
Λύγισε δύσκολα με σκορ 2-1 στην έδρα της Στίβενεϊτζ το Σάββατο (20/9) για τη Λιγκ 1, γνωρίζοντας 4η διαδοχική ήττα (οι τρεις στο πρωτάθλημα). Με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη 16η θέση της βαθμολογίας. Απομακρύνθηκε στο -7 από την πρώτη εξάδα που είναι ο στόχος της, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο.
Παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό χάρη σε ωραία εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, ενώ γλίτωσε στο τσακ το 2-0, καθώς ακυρώθηκε τέρμα της Στίβενεϊτζ στα μέσα του ημιχρόνου λόγω οφσάιντ. Στο 27’ κατάφερε να φέρει στα ίσα την αναμέτρηση. Ο μπακ-χαφ Νίσκανεν σέντραρε και ο φορ Μάγκενις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο τελευταίος παραλίγο να της δώσει προβάδισμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Έγινε ροκ το ματς στην τελική ευθεία. Είχε ευκαιρίες για το 2-1, αλλά απειλήθηκε και από τους γηπεδούχους. Τελικά έγειρε η πλάστιγγα υπέρ της Στίβενεϊτζ στο 80’ και δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ για να σώσει την παρτίδα.
Πλήγμα με τον τραυματισμό του Κοξ (βασικός επιθετικός). Θα στερηθεί ούτως ή άλλως τρεις μήνες τον Γκόμες (χρήσιμος εξτρέμ), εκτός και ο Άιτσισον (επιθετικός).
Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Λιγκ Καπ την Τετάρτη (24/9). Έχασε με 2-0 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι και η πορεία της ολοκληρώθηκε στον 3ο γύρο της διοργάνωση. Μπορεί να έχασε, αλλά βγήκε… χαμένη, καθώς κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.
Βρέθηκε στο 18ο λεπτό πίσω στο σκορ, ενώ μέχρι την ανάπαυλα βελτίωσε την εικόνα της και είχε κάποιες καλές στιγμές, με κορυφαία εκείνη του μεσοεπιθετικού Ρέντμοντ. Αντιστάθηκε στους «Πολίτες» μέχρι το 74’, όταν και δέχθηκε δεύτερο τέρμα, με το οποίο τελείωσαν όλα οριστικά.
Στο πρωτάθλημα πέταξε δύο βαθμούς το Σάββατο (20/9), καθώς δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Μπέρτον (0-0), η οποία είναι τελευταία στη Λιγκ 1. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος μετράει μόλις μία νίκη (1-1-2).
Πιθανόν να πίστεψε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι. Αυτό έδειξε από την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο μέρος, στο οποίο απείλησε ελάχιστα απέναντι σε μία ομάδα με χαμηλό ταβάνι και η οποία δεν φημίζεται για την άμυνά της. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκαν οι επεμβάσεις από τον γκολκίπερ Νίκολς για να πάει έστω με το 0-0 στα αποδυτήρια.
Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, δίχως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον φορ Τέιλορ, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων έδιωξε το ωραίο σουτ του αμυντικού Ρούχαν. Στην τελική ευθεία είχε φάση με τον αμυντικό Λόου και αρκετές στατικές φάσεις για να βρει το γκολ, αλλά έμεινε… άσφαιρη.
Παραμένουν εκτός Τσάπμαν (τερματοφύλακας), Μίλερ (αμυντικός), Έβανς (μέσος) και Χίλι (επιθετικός). Θα φρεσκάρει την ενδεκάδα ο προπονητής.
26.09.25|17:00
26.09.25|11:00
26.09.25|11:00