Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

19.01.23|17:21

Kingbet Kingbet

Βίρτους - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (19/01)

βίρτους-παναθηναϊκός-live-streaming-δείτε-εδώ-19-01-19519

Για την 20η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια. Οι πράσινοι σταμάτησαν ένα πολύ κακό σερί έξι ηττών, την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλέον οι πράσινοι βρίσκονται στο 7-12, ισοβαθμώντας με την Μπάγερν Μονάχου στη 14η θέση της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια, βρέθηκαν στη 13η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική η Βίρτους έχασε από τον Ολυμπιακό, στην έδρα της. Ο αγώνας βιρτους μπολονια-παναθηναικος διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Φενερμπαχτσέ-Μονακό, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου, Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα και Βαλένθια-Παρτιζάν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία). Το παιχνίδι βίρτους μπολόνια-παναθηναϊκός μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα. Μετά από έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έπαιξε ένα ματς ζωής ή θανάτου με τη Μακάμπι στην έδρα του. Ενώ βρέθηκε να κερδίζει με 9 πόντους λίγα λεπτά πριν από το φινάλε, για άλλη μια φορά κατάφερε να χάσει το υπέρ του πλεονέκτημα. Στο τέλος του παιχνιδιού χρειάστηκε ένα μεγάλο σουτ, το οποίο το έβαλε ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Τα προβλήματα πάντως των πρασίνων είναι ακόμα εμφανή. Ο προπονητής του τριφυλλιού είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Με ήττα από την Μπολόνια, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Μέσα στην εβδομάδα μερίδα οπαδών μίλησε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς σε έντονο ύφος. Ο Μαυροβούνιος κόουτς υποσχέθηκε ότι η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει σύντομα. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί του τριφυλλιού του ζήτησαν έντονα την απομάκρυνσή του. Εκεί βρέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης. Συνομίλησε μαζί τους και τους διαβεβαίωσε και αυτός ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι έκρυθμη και μόνο δύο τρόποι υπάρχουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο πρώτος είναι να φτιάξει ένα σερί νικών και να επιστρέψει στις θέσεις των πλέι οφ. Ο δεύτερος είναι να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Το δεύτερο ακούγεται πιο πιθανό, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί να ποικίλλουν. Πρώτο φαβορί είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ένας έμπειρος προπονητής με επιθετικό προσανατολισμό, που θα ταιριάξει στους πράσινους. Ακούστηκαν και τα ονόματα των Πάμπλο Λάσο και Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά οι υποθέσεις τους δεν προχώρησαν για διαφορετικό λόγο. Μένει να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν αυτά που ακούγονται ή αν θα έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός Live Streaming

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 18/01

Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να πάρει τους πόντους της νίκης μόλις δύο φορές φέτος. Το ρεκόρ του είναι 2-7. Θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο της Euroleague, οι πράσινοι ήταν οι νικητές στην παράταση. Κέρδισαν την Μπολόνια με σκορ 88-85. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 26 πόντους. Με τα μεγάλα του σουτ, έδωσε πνοή ζωής στον ΠΑΟ και εν τέλει το αποτέλεσμα που ζητούσε.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

Ξεχωρίζει στον φετινό Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον. Είναι πρώτος σκόρερ στην ευρωλίγκα, με 21,2 πόντους. Μαζεύει 3,9 ριμπάουντ, με συνολικά 16,7 στο σύστημα αξιολόγησης. Σημαντικότατος είναι και ο Ντέρικ Γουίλιαμς, με 14,9 στο performance index rating. Σκοράρει 14,6 πόντους και παίρνει 5 ριμπάουντ.

Στα ομαδικά στατιστικά τους, οι πράσινοι έχουν μέτριες επιδόσεις. Σκοράρουν 79,3 πόντους, μαζεύουν 34,3 ριμπάουντ και δίνουν 14,5 ασίστ. Έχουν επίσης 6,6 κλεψίματα, 2,5 μπλοκ και 82,7 στο σύστημα αξιολόγησης. Στις ασίστ ειδικότερα η επίδοση επιδέχεται αρκετής βελτίωσης, αφού είναι μία από τις χειρότερες της φετινής Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα βρίσκονται στην 15η θέση, της ειδικής βαθμολογίας.

Virtus Bologna – Panathinaikos Live Streaming

Η Μπολόνια από την άλλη είναι μία ομάδα πολύ συγκροτημένη. Προπονητής της είναι ο πολύπειρος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, Σέρτζιο Σκαριόλο. Πάλεψε να βρει σταθερότητα και ρυθμό. Πλέον κοιτάζει τις θέσεις των πλέι οφ, καθώς έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στις τοπ θέσεις της διοργάνωσης. Έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από τη Βαρκελώνη πριν από δύο αγωνιστικές. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την καταπληκτική εμφάνισή της, στα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα της. Έχασε με 10 πόντους από τη Ζαλγκίρις κάνοντας μέτρια εμφάνιση. Έπειτα σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα με τον Ολυμπιακό, έχασε στο φινάλε με δύο πόντους. Είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για το φάουλ του Οτζελέγιε στον Παπανικολάου και την αποβολή λίγο πριν από το τέλος του Μίλος Τεόντοσιτς. Πρόκειται για μία ομάδα που μοιράζει αρκετά το σκοράρισμα, χωρίς κάποιον από τους παίκτες να ξεφεύγει επιθετικά.

Σεμί Οτζελέγιε και Μίλος Τεόντοσιτς ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα, έχοντας έκαστος 10,1 πόντους. Ο Νιγηριανός έχει κατά μέσο όρο 10,7 στο pir, με τον Σέρβο γκαρντ να προσθέτει 9,8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Σαν ομάδα είναι πολύ καλή στα αμυντικά της καθήκοντα. Ένας από τους τομείς που το αποδεικνύει αυτό είναι τα κλεψίματα, στα οποία είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης της Euroleague.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING

Δηλώσεις λίγες ώρες πριν από παιχνίδι έκανε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Στάθηκε κυρίως στο γεγονός, ότι το αποτέλεσμα απέναντι στη Φενέρ κρίθηκε από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, ενώ τόνισε πως η ομάδα του βελτιώνεται.

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 10 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της διπλής αγωνιστικής στη Euroleague. Τα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι ήταν διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα. Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τις δύο νίκες, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε. Χάσαμε δύο σουτ στο τέλος και υπήρξε ένα διαιτητικό λάθος αλλά κόντρα στη Μακάμπι κερδίσαμε, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μας. Τώρα παίζουμε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Η Βίρτους έχει μεγάλα ονόματα, εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Τεόντοσιτς, Σενγκέλια, Χάκετ, Λούντμπεργκ, Μπελινέλι. Πολύπειροι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι δύσκολο για εμάς αναμφίβολα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς, πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Παίζει εκπληκτικά τελευταία αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όπως είπα πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα. Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς είναι τα “κλειδιά”».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip