Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.01.23|18:05

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming: Δείτε Εδώ (20/01)

ολυμπιακός-ρεάλ-μαδρίτης-live-streaming-δείτε-εδ-171338

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί της Μπολόνια βρίσκονται στο 12-7 στη διοργάνωση, ισοβαθμώντας στη 2η θέση με τις Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Η ομάδα του Τσους Ματέο από την άλλη βρίσκεται στο 13-7, έπειτα 3 συνεχόμενα κερδισμένα παιχνίδια και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή. Ο αγώνας ολυμπιακός-ρεάλ μαδρίτης διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Αναντολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου, Ζαλγκίρις Κάουνας-Ερυθρός Αστέρας και Αρμάνι Μιλάνο-Βιλερμπάν. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία). Το παιχνίδι ολυμπιακος-ρεαλ μαδριτης μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διανύει μία πολύ καλή σεζόν, παρά κάποια ντεφορμαρίσματα ανά χρονικά διαστήματα. Βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις από την αρχή της διοργάνωσης και δεν έχει σκοπό να φύγει από εκεί. Το πλεονέκτημα έδρας ήταν ο στόχος από το ξεκίνημα της σεζόν και μέχρι στιγμής τα πράγματα οδεύουν στον σωστό δρόμο. Πήρε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η ενέργεια όμως του Κώστα Σλούκα λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, έδωσε ένα σημαντικότατο διπλό στον Ολυμπιακό. Οι νίκες είναι σχεδόν μοιρασμένες ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα τελευταία έτη. Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός επικράτησε στην έδρα του, με σκορ 74-68, με πρωταγωνιστές τους Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ. Οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν να αποκτήσουν ξανά τον Ελληνοαμερικάνο γκαρντ, αλλά αυτός επέλεξε να συνεχίσει την προσπάθειά του στις ΗΠΑ. Αυτό αφήνει τον Ολυμπιακό με μια επιλογή που δεν του έχει βγει μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, λόγω ιατρικού προβλήματος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της ελληνικής ομάδας συνεχίζει να είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Αποτελεί τον MVP της διοργάνωσης μέχρι στιγμής με τρομερά νούμερα. Σκοράρει 17,9 πόντους και παίρνει 7,2 ριμπάουντ. Είναι πρώτος σε μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, με 23,9.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming: Δείτε Εδώ (20/01)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming 20/01

Από την άλλη η προπορευόμενη στη βαθμολογία Ρεάλ, είναι σε πολύ καλό ρυθμό τον τελευταίο καιρό. Τη 17η αγωνιστική διέλυσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Μαδρίτη, με τελικό σκορ 98-65. Έπειτα ταξίδεψε στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι ώστε να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Έφυγε με τη νίκη εύκολα με 59-79, με τρομερές αμυντικές προσπάθειες, σε έναν αγώνα με τρομερή ατμόσφαιρα από τους Σέρβους οπαδούς. Τελευταία από τις συνεχόμενες νίκες της ήταν στη Γερμανία με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά από εκεί και πέρα ακολούθησε τις ομάδες που βρέθηκαν στην πρώτη θέση. Είναι η πρώτη φορά φέτος που είναι πρώτη και θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό, αν και θα την είχε εκτοξεύσει η ύπαρξη ενός πιο ποιοτικού γκαρντ. Αν και ο προπονητής που την αναγέννησε, ο Πάμπλο Λάσο, είναι πλέον παρελθόν από τον πάγκο της, ο νέος προπονητής της, Τσους Ματέο έχει καταφέρει να τη διατηρεί στις τοπ θέσεις.

Η μεταγραφή του Τζανάν Μούσα αποδεικνύεται «χρυσάφι». Ο Βόσνιος σκοράρει 15,4 πόντους, παίρνει 2,9 ριμπάουντ και δίνει 2,7 ασίστ με 15,8 στο performance index rating. Οι Ταβάρες και Ντεκ συνεχίζουν να είναι καθοριστικοί για τους Ισπανούς. Ο Ταβάρες έχει το υψηλότερο pir στην ομάδα, με 18,4 κατά μέσο όρο. Ο Αργεντινός φόργουορντ προσθέτει 16,7 στο index rating.

Olympiakos – Real Madrid Live Streaming

Αρκετά πράγματα ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αρχικά για τον αγώνα τόνισε: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το έχουν αντιληφθεί όλοι, όπως οι φίλαθλοι της ομάδας και για αυτό έχουν κάνει sold out από τις προηγούμενες μέρες. Όλοι περιμένουν να δουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, ελπίζω και θεάματος.

Νομίζω πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα “όπλα” που διαθέτουν. Δηλαδή, βασιζόμενοι στον τρόπο παιχνιδιού τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερος. Ο δικός μας τρόπος είναι ιδιαίτερος και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ.

Είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους περιφερειακούς, προσωπικότητα και μεγάλο size στη γραμμή ψηλών. Γενικά καταλαβαίνετε πως είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Ομαδικά το παιχνίδι μας θα πρέπει να είναι πολύ συμπαγές».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για τη μάχη των Ταβάρες και Φαλ: «Δεν είναι τόσο απλό. Δεν μπορείς να πεις ότι παίζει ο Ταβάρες με τον Φαλ, επειδή είναι δυο παίκτες που μοιάζουν σε μέγεθος. Δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει σε ένα ματς. Είναι θέμα συνεργασίας. Συνεργάζονται πολλοί παίκτες. Συνεργάζονται ψηλοί με περιφερειακούς, περιφερειακοί με περιφερειακούς, παίκτες στα post, παίκτες στα pick and roll. Είναι πάρα πολλές οι διεργασίες που γίνονται μέσα σε ένα παιχνίδι και είναι λίγο εύκολο να το πεις, ότι θα παίξει ο Φαλ με τον Ταβάρες. Είναι μια ομαδική λειτουργία. Εμείς ξέρουμε πώς παίζει η Ρεάλ, αλλά και αυτοί ξέρουν πώς παίζουμε εμείς».

Τέλος για το αν φταίει η πίεση του κόσμου, για τις προηγούμενες ήττες εντός έδρας: «Δεν συμφωνώ. Δεν κατακτάμε κάτι με περισσότερο κόπο. Ξοδεύουμε πολύ κόπο σε κάθε παιχνίδι, γιατί έτσι είναι η Euroleague. Είναι δύσκολη διοργάνωση και κάθε παιχνίδι είναι φοβερά δύσκολο.

Με ρώτησαν και τις προάλλες τα ίδιο πράγματα, αν δηλαδή νιώθουμε πίεση επειδή έχουμε κάνει τρεις ήττες εδώ. Θα ήθελα να σας θυμίσω πως και η Ρεάλ που είναι πρώτη έχει τρεις ήττες στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα έχει κάνει τρεις ή τέσσερις. Θέλω να πω ότι αυτή είναι η μορφή της Euroleague. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια, που θα κερδίσεις μέσα, θα χάσεις μέσα, θα κερδίσεις και θα χάσεις έξω και τελικά θα κάνεις έναν απολογισμό για το αν έχεις περάσει στην οκτάδα, που είναι ο στόχος όλων των ομάδων.

Προφανώς, παίζουν και οι αντίπαλοι, αν δεν είσαι σε καλή μέρα, αν οι άλλοι παίξουν πολύ καλά. Σε ματς που χάσαμε εδώ, για παράδειγμα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο αντίπαλός μας έπαιξε καταπληκτικό παιχνίδι, σούταρε πολύ καλά, είχε τον έλεγχο του αγώνα. Μπορεί να συμβεί. Δεν ξεχωρίζουμε τα ματς σε εντός και εκτός. Το γεγονός πως δεν κάνουμε ταξίδι και το γεγονός πως θα παίξουμε στο περιβάλλον το δικό μας, με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας, φυσικά και είναι αβαντάζ. Εμείς κοιτάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τρεις ήττες εντός, αλλά και οι ομάδες που είναι στην κορυφή έχουν κάνει τόσες ήττες εντός. Έτσι είναι η Euroleague και πρέπει να το συνηθίσουμε όλοι».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip