Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.09.19|10:00

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Sportingbet: Η.Π.Α - Γαλλία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (11-09-2019)

sportingbet-η-π-α-γαλλία-με-ακόμα-καλύτερες-αποδ-182701

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Η.Π.Α – Γαλλία.

Η Γαλλία είναι η πρώτο αντίπαλος των Η.Π.Α στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Κίνας. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, αντιμετωπίζει εκείνη του Βενσάν Κολέ, στην προσπάθεια της, για πρόκριση στα ημιτελικά, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της και την κατάκτηση του τίτλου. Οι Αμερικανοί είναι αήττητοι από τις φάσεις των δύο ομίλων, εν αντιθέσει με τους «τρικολόρ» που ηττήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι τους, στον δεύτερο όμιλο κόντρα στην Αυστραλία. Η.Π.Α – Γαλλία με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που έχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας θέλει να δώσει η Τσεχία. Η παρέα του Σατοράνσκι έφτασε στα νοκ άουτ, έπειτα από έναν αγώνα… θρίλερ κόντρα στην Εθνική. Εκεί μπορεί να ηττήθηκε ωστόσο πήρε τη διαφορά που ήθελε και δεν έχασε με +12 πόντους. Στον δρόμο τους οι Αυστραλοί, που έως τώρα απέδωσαν εξαιρετικό μπάσκετ και είναι μία από τις ομάδες, που δεν γνώρισαν την ήττα. Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip