Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.03.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Απόδοση της ημέρας και 0% γκανιότα (14-03-2019)

απόδοση-της-ημέρας-και-0-γκανιότα-14-03-2019-182922

Στο νέο Pamestoixima.gr έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις με εξαιρετικές προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. (14-03-2019)

Το Τσάμπιονς Λιγκ αφήνει τη σκυτάλη στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου  διεξάγονται οι οκτώ ρεβάνς στο πλαίσιο της φάσης των «16». Με το ένα πόδι στα προημιτελικά βρίσκεται η Νάπολι μετά το πανεύκολο 3-0 επί της Σάλτσμπουργκ μία βδομάδα νωρίτεα. Οι Αυστριακοί είναι πανίσχυροι στο σπίτι τους, αλλά οι «παρτενοπέι» δεν θα κινδυνεύσουν αν επιδείξουν σοβαρότητα. Στο πρώτο ματς δεν βρήκε δίχτυα, θα τα καταφέρει απόψε ο Ινσίνιε; Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον επιθετικό των Nαπολιτάνων με ενισχυμένες αποδόσεις.

 Δράση απόψε και στην Ευρωλίγκα, με πέντε παιχνίδια να ανοίγουν την αυλαία της 26ης αγωνιστικής. Εχοντας βάλει τέλος στο σερί πέντε ηττών με το διπλό που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαυροβούνιο, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μιλάνο με στόχο να κάνει ίσως το πιο καθοριστικό βήμα για το πλασάρισμα εντός της οκτάδας. Ζήσε τη μάχη στο Μιλάνο με 0% γκανιότα* στον Γιώργο Πρίντεζη σε over/under πόντους.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Όροι και προϋποθέσεις. Ισχύει για την αγορά over/under πόντους έως την έναρξη του αγώνα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip