Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.06.19|00:01

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Κουπόνι Μπάσκετ με ανταγωνιστικές αποδόσεις* στην Championsbet (13-06-2019)

κουπόνι-μπάσκετ-με-ανταγωνιστικές-απ-185197

Κουπόνι Μπάσκετ με πλούσια ειδικά και ανταγωνιστικές αποδόσεις (13-06-2019).

Στην εγχώρια πραγματικότητα, απόψε διεξάγεται ο τρίτος αγώνας της σειράς των μικρών τελικών. Μετά από δύο μπρέικ την Κυριακή και την Τρίτη, ΑΕΚ και Περιστέρι είναι στο 1-1 με τη σειρά να μεταφέρεται απόψε στο «ΟΑΚΑ» ξανά.

Championsbet.net: Ολα τα σπορ παίζουν εδώ!

Στο 1-1 και οι τελικοί της τουρκικής λίγκας, εκεί όπου η Αναντολού Εφές αναμετράται με τη Φενέρμπαχτσε. Μετά τους δύο αγώνες στο «σπίτι» της ομάδας του Αταμάν, απόψε οι πρωταθλητές αναλαμβάνουν ρόλο οικοδεσπότη έχοντας να ανταποκριθούν στις σημαντικές απουσίες τους.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, συνεχίζεται με τη διεξαγωγή του έκτου τελικού. Οι Ράπτορς συνεχίζουν να προηγούνται με 3-2 στις νίκες, ψάχνοντας άλλη μία για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. Δεν κατάφεραν το βράδυ της Δευτέρας στο Τορόντο και αυτό θα επιχειρήσουν απόψε στο Οκλαντ ώστε να μην πάει η σειρά στο έβδομο παιχνίδι.

Τεράστια γκάμα με ειδικά στοιχήματα για όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα της ημέρας περιμένουν τα μέλη της Championsbet! Βρείτε το στοίχημα που σας ενδιαφέρει και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές για μέγιστο κέρδος*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip