ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΓΓ1
15:01
25.05

ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Βαλίτσες για την Τσάμπιονσιπ
1
X
2
Εκτίμηση
ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ (90.000)
18° C Αίθριος
Cosmote Sport 3
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αποστόλης Λιβάνιος Αποστόλης Λιβάνιος
Ώρα έναρξης: 15:01
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να προβιβαστεί η Τσάρλτον + 1-4 γκολ

Απόδοση: 1.86
bet365 Παίξε νόμιμα

Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μία η Τσάρλτον, η οποία έχει «όπλο» την ομαδικότητα και την ισορροπία που βγάζει στο παιχνίδι της, ενώ στηρίζει πολλά και στην άμυνά της. Από την άλλη, η Λέιτον είναι πιο… ροκ, δέχεται και βάζει γκολ, παρουσιάζοντας συχνά αφέλεια στη λειτουργία στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Έπαιξαν ρόλο η τύχη και η διαιτησία για να βρεθεί εδώ, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι έχει συμπληρώσει εννέα αγώνες αήττητη. Καλύτεροι, πάντως, οι γηπεδούχοι, τόσο γενικότερα στη σεζόν, όσο και αυτήν την περίοδο. Η λογική λέει ότι είτε στο 90λεπτο (το πιο πιθανό) ή στη συνέχεια θα σφραγίσουν το εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ. Επιλογή μας να προβιβαστεί η Τσάρλτον σε combo με το 1-4 γκολ σε απόδοση 1.86 στην bet365.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Facts Αγώνα

  • Μονός τελικός για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.
  • 22-10-20 η παράδοση (7-0-3 στην Α’ Αγγλίας).
  • Α’ ΓΥΡΟΣ (17/8): Τσάρλτον – Λέιτον 1-0
  • Β’ ΓΥΡΟΣ (1/3): Λέιτον -Τσάρλτον 1-2
  • ΛΙΓΚ ΤΡΟΦΙ (10/12): Τσάρλτον – Λέιτον 0-2
  • N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Τσάρλτον.
  • G/G στο στοίχημα τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Λέιτον.
  • Εννέα αγώνες αήττητη είναι η Λέιτον.
  • Η Λέιτον είχε νικήσει τη Ρέξαμ σε δύο αγώνες τη σεζόν 1998-99, αλλά από τότε έχει χάσει τους τρεις τελικούς πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Έχει να αγωνιστεί από το 2014, που έχασε στα πέναλτι από τη Ρόδεραμ για την Α’ Αγγλίας.
  • Η Τσάρλτον έχει πάρει και τους τρεις τελικούς πλέι οφ που έχει δώσει για τη Φούμπολ Λιγκ, με τον τελευταίο να είναι το 2019.
  • Η Τσάρλτον έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους τελικούς που έχει δώσει στο Γουέμπλεϊ. Το 1947 επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι και κατέκτησε το Κύπελλο, ενώ το 1998 λύγισε με 7-6 στα πέναλτι τη Σάντερλαντ για τα πλέι οφ της 2ης κατηγορίας και το 2019 νίκησε με 2-1 τον ίδιο αντίπαλο για την 3η κατηγορία.
  • Από τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, μόνο η Μπέρμιγχαμ (111), η Πίτερμπρο (98) και Λιντς (96) έχουν σημειώσει περισσότερα γκολ από τη Λέιτον (94).
  • Και τα τρία φετινά γκολ της Τσάρλτον στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στη Λέιτον σημειώθηκαν μετά το 90’. Καμία ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα (έχει 10, όπως και η Λιντς) στις καθυστερήσεις από τους «Άντικς». Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι και η Λέιτον σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις στο 2-0 επί της Τσάρλτον για το Λιγκ Τρόφι τον Δεκέμβριο.
  • Συνυπολογίζοντας και τα πλέι οφ, μόνο ο Κέλμαν (23) της Λέιτον Όριεντ έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από τον Γκόντεν (19) της Τσάρλτον.

Δείτε τα προγνωστικά League 1

ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ρεπορτάζ

Με «όπλο» την ισορροπία που διαθέτει μεσοεπιθετικά και μεσοαμυντικά ως ομάδα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουίκομ στα ημιτελικά. Σφράγισε την πρόκριση, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας στις 15/5, σε συνδυασμό με το 0-0 εκτός, τέσσερα 24ωρα πριν στις αναλύσεις αγώνων. Ήταν το συστατικό που έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και αυτό την έστειλε στη διαδικασία των νοκ άουτ.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 82ο λεπτό ο φορ Γκόντεν από κοντά, έπειτα από προσπάθεια του αμυντικού Τζόουνς, δίνοντας συνέχεια ο 33χρονος επιθετικός στη συνέπεια που έδειξε φέτος στους αγώνες στο «σπίτι» της.

Αμυντικά δεν επέτρεψε, όπως και στον πρώτο αγώνα, στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους και επιβραβεύτηκε για την ανωτερότητα που έδειξε στο σύνολο στο συγκεκριμένο μπρα-ντε-φερ. Με την ίδια φιλοσοφία αναμένεται να προσεγγίσει και τον τελικό με τη Λέιτον, ώστε να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ μετά το 2021.

«Νιώθουμε χαρά, αλλά και ανακούφιση. Έχουμε υπέροχη πορεία, είμαστε καλή ομάδα εδώ και καιρό. Φέραμε τον Γκόντεν για να σκοράρει, αλλά στηρίζεται σε καλούς συμπαίκτες», ανέφερε ο προπονητής της, Νέιθαν Τζόουνς.

Αγωνιστικά Νέα

Επέστρεψε ο Ανέκε (επιθετικός, 29/1). Εκτός συνεχίζει ο Λίμπερν (φορ, 32/10).

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Ρεπορτάζ

Χαμογέλασε στο θρίλερ με τη Στόκπορτ στις 14/5, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, ανατρέποντας τα προγνωστικά και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Επικράτησε 4-1 στη… ρώσικη ρουλέτα, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια, το οποίο έστειλε τη μονομαχία σε ημίωρη παράταση.

Έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα και τη συνολική εικόνα που έδειξε σε εκείνον τον αγώνα (με το πρώτο της γκολ να είναι οφσάιντ), οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της. Μπόρεσε να πιάσει, ωστόσο, στον… ύπνο τους γηπεδούχους, με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του μπακ Γκάλμπρεθ, που έφερε σε θέση βολής τον εξτρέμ Ο’ Νιλ, ο οποίος «τρύπησε» τον αντίπαλο γκολκίπερ στην κλειστή του γωνία.

Αντιμετώπισε αμυντικά μεγάλο πρόβλημα στις στατικές φάσεις και με αυτόν τον τρόπο απειλήθηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές στη συνέχεια, με τη μία να είναι δοκάρι. Έτσι, βέβαια, παραλίγο να κάνει το 2-0 στο 41’ με κεφαλιά του συνήθη υπόπτου, Κέλμαν, που είχε επίσης μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση στο 49’. Από κόντρα σε σουτ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 74’, αλλά σε καμία περίπτωση δεν της γύρισε την πλάτη η τύχη σε αυτήν τη μονομαχία. Στην παράταση ήταν παθητική, δεν έφτιαξε ούτε μία φάση της προκοπής και είδε τον αντίπαλο να χάνει δύο μεγάλες.

Ευστόχησε και στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσε, με τον γκολκίπερ της να έχει μία απόκρουση, ενώ τον γλίτωσε άλλη μία το δεξί του δοκάρι.

«Δεν ήθελα ένα τέτοιο γκρουπ εξαιρετικών ποδοσφαιριστών να δώσει εδώ το τελευταίο του ματς, αλλά στο Γουέμπλεϊ», είπε ο τεχνικός της, Ρίτσι Γουέλενς και πρόσθεσε «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Συνολικά όμως δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα μας. Παλιότερα είχαμε δώσει ένα ματς κόντρα στην Κάρντιφ, όταν ήμουν στη Λέστερ για να κερδίσουμε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Παίξαμε εξαιρετικά, αλλά χάσαμε στα πέναλτι. Δεν νοιάστηκε κανείς για αυτό».

Αγωνιστικά Νέα

Στα… πιτς Σίμσον (αμυντικός, 26 συμ.) και Χέιπ (αμυντικός, 29/3). Εκτός σταθερά ο Γκρέιαμ (εξτρέμ, 10 συμ.), όπως και ο Άρτσιμπαλντ (μέσος, 0 συμ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino