ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΚΩΚ
19:30
07.02

ΣΕΛΤΙΚ – ΝΤΑΝΤΙ

Φορτσάρει και στο Κύπελλο
1
X
2
Εκτίμηση
Σέλτικ Παρκ
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Λιγκ Καπ το έχασε η Σέλτικ, την Πρέμιερ δεν την έχει σε καμία περίπτωση στο χέρι της και έτσι το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση, όπου δεν μπορεί να αδιαφορήσει. Η Νταντί έχει το μυαλό της κυρίως στο πώς θα αποφύγει τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα προβάλει σοβαρή αντίσταση σήμερα. Φαβορί ο άσος, μαζί με N/G ανεβαίνει στο τίμιο 1.78 της Stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ

Facts Αγώνα

  • Νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Σκωτίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και, εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.
  • Στην Πρέμιερ αγωνίζονται οι δύο ομάδες.
  • 45-8-2 η παράδοση.
  • Α’ Γύρος: Νταντί – Σέλτικ 2-0
  • Β’ Γύρος: Σέλτικ – Νταντί 1-0
ΣΕΛΤΙΚ
Ρεπορτάζ

Λόγω έντονης βροχής στο Αμπερντίν τις τελευταίες μέρες, ο αγωνιστικός χώρος του «Πίτοντρι» βάρυνε επικίνδυνα, σε βαθμό που δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα με τους «Ντονς». Τσάμπα το ταξίδι την Τετάρτη, αλλά τουλάχιστον δεν κατανάλωσε δυνάμεις σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο. Τελευταίο της ματς ήταν το 2-0 με τη Φόλκερκ, όπου δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο μαρτυρά το τελικό σκορ.

Εύκολα ή δύσκολα, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Σέλτικ κέρδισε. Η Χαρτς μεσοβδόμαδα σκόνταψε στο Πέισλι και με ένα ματς λιγότερο, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και στο -3 από τους δεύτερους Ρέιντζερς. Ο Μάρτιν Ο’Νιλ δίνει τον αγώνα του, προκειμένου να δέσει τους αρκετούς παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή, με το ήδη υπάρχον υλικό και το ματς Κυπέλλου μοιάζει ιδανική ευκαιρία. Οι «καθολικοί» στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισαν σβηστά την ερασιτεχνική Όκονλεκ Τάλμποτ με 2-0 εκτός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνια απών ο Ζότα (εξτρέμ, 0 συμ.), μόνιμα τραυματίες εδώ και καιρό οι Κάρτερ-Βίκερς (αμυντικός, 7 συμ.), Τζόνστον (αμυντικός, 2 συμ.) και Όσμαντ (επιθετικός, 1 συμ.).

ΝΤΑΝΤΙ
Ρεπορτάζ

Όπως η Σέλτικ, έτσι και η ίδια δεν έδωσε αγώνα την Τετάρτη. Πολύ έντονη η βροχή και στη δική της περιοχή, δεν τη χάλασε που κράτησε δυνάμεις και δεν εξοντώθηκε στο βαρύ γήπεδό της, με αντίπαλο τη Μάδεργουελ. Τελευταία της αναμέτρηση, ήταν το ισόπαλο 0-0 στο Πέισλι κόντρα στη Σεντ Μίρεν, όπου πήρε με σχετική άνεση τον βαθμό.

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης η Νταντί. Χωρίς μεγάλο και γεμάτο ρόστερ, δίχως ιδιαίτερη ποιότητα στο υλικό της, αλλά με πλάνο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο Στίβεν Πρίσλεϊ έχει κερδίσει άπαντες με τη δουλειά του και τον τρόπο που κοιτάζει τους πάντες στα μάτια. Στο +6 με ματς λιγότερο από την προτελευταία Κιλμάρνοκ, θυμίζουμε απλά πως έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό το καλοκαίρι. Στο Κύπελλο μετράει ήδη μία σπουδαία πρόκριση, με το 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ.

Αγωνιστικά Νέα

Απουσιάζουν από το ματς Κυπέλλου οι Κουμέτιο (αμυντικός, 14 συμ.) και Κ. Ρόμπερτσον (αμυντικός, 14 συμ./2 γκολ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino