Είδε κι έπαθε η Ελλάς Βερόνα για να περάσει στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας. Τα κατάφερε και πλέον στους «32» θα αντιμετωπίσει τη Βενέτσια, με τέτοια εικόνα όμως που παρουσίασε δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά, ούτε στη διοργάνωση, ούτε στο πρωτάθλημα.
Ακόμα βέβαια είναι νωρίς, ωστόσο όταν αδυνατείς να κάμψεις την αντίσταση μίας ομάδας από τη Serie C (Αουντάντσε Τσερινιόλα), έστω και αν το ματς έγινε εκτός έδρας, «κάτι» δεν πηγαίνει καλά.
Το ματς ήταν ισορροπημένο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο στα προγνωστικά. Πήρε προβάδισμα στο 55’ με τον Μπράνταριτς, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 91’ και να πανηγυρίσει στα πέναλτι. Στα φιλικά κέρδισε τη Βίρτους Βερόνα 6-0, έφερε 2-2 με τη Σουντιρόλ και έχασε από τη Σεν Πάουλι 0-1.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 25 παίκτες αποχώρησαν από το ρόστερ. Πολλοί από αυτούς ως δανεικοί, άλλοι που ήταν δανεικοί και επέστρεψαν στις ομάδες τους, ενώ αρκετοί έμειναν ελεύθεροι. Έκανε τρεις μεγάλες πωλήσεις. Γκιλάρντι (στόπερ, Ρόμα), Κόπολα (στόπερ, Μπράιτον), Τσατσουά (μπακ, Γουλβς).
Για την άμυνα ήρθαν οι Βαλεντίνι (Φιορεντίνα, δανεικός), Νούνιεζ (Θέλτα, Μπράνταριτς (Σαλερνιτάνα), Μπελγκάλι (Μαλίν) και για τα χαφ ο Σαντιάγκο (Χετάφε).