Αξιοποίησε την ύπνωση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έφυγε νικήτρια (2-1). Ανύπαρκτη επιθετικά στο πρώτο μέρος (0-1), «ξύπνησε» στο δεύτερο, απείλησε από στατικές φάσεις, ισοφάρισε (62’), δις γλίτωσε δεύτερο γκολ και σε κόντρα στο 78’ πήρε το προβάδισμα. Στο 90+5’ ο Ρένοβ κράτησε τη νίκη σε εκτέλεση πέναλτι.
Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ γύρισε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ της μετά από την αλλαγή προπονητή έφτασε στο 3-0-7 (8/10 N/G, στα 7/10 δεν σκόραρε). Βαθμολογικά, το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στη 14η θέση, με «αέρα» έξι βαθμών από τη 16η Μπόχουμ.
Το σπάνιο στη Φρανκφούρτη ήταν ότι πέτυχε δύο γκολ. Μόλις για δεύτερη φορά σκόραρε άνω του ενός τέρματος στην περίοδο Μπάουμγκαρτ. Συνεχίζει να έχει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία. Στα δέκα παιχνίδια της με τον νέο τεχνικό σημείωσε οκτώ γκολ, τα τέσσερα μαζεμένα, εναντίον της Χόφενχαϊμ.
Θυμίζω στις αναλύσεις αγώνων της, ότι ως γηπεδούχος έχει δώσει πέντε παιχνίδια στην εποχή Μπάουμγκαρτ. Ήττες από το Κίελο (0-1), την Γκλάντμπαχ (1-2) και την Άουγκσμπουργκ (0-2), δυναμική ισοπαλία (0-0) με τη Λειψία, νίκησε τη Μάιντς (2-1). Δεν μου άρεσε δημιουργικά σε κανένα, ακόμα και τα γκολ που έβαλε προήλθαν κυρίως από λάθη αντιπάλων.