- 33-20-16 η παράδοση.
- Α’ Γύρος: Ντροχέντα – Μποέμιαν 2-1
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΧΙΜΙΑΝ - ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ.
Facts Αγώνα

ΜΠΟΧΙΜΙΑΝ
Ρεπορτάζ
Είχε υπομονή και δικαιούταν 100% τη νίκη απέναντι στην Ντάνταλκ. Μπορεί να της πήρε 80’ για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο το άξιζε, μιας και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα. Οι φάσεις της δεν καρποφόρησαν, αλλά ο Ακιντούντε στο 80’ της έδωσε το προβάδισμα και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε της αναμέτρησης.
Αρχίζει να παίρνει μπρος η Μποέμιαν υπό τις οδηγίες του Άλαν Ρέινολντς. Στο 3-0-2 ο απολογισμός της μετά την αλλαγή προπονητή και 4-0-2 από την στιγμή που αποχώρησε ο Ντέκλαν Ντιβάιν. Είναι τόσο μικρές οι διαφορές γενικά στην λίγκα, όπου πλέον με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Σέλμπουρν και Ντάνταλκ έχει σκαρφαλώσει πια στην 2η θέση της βαθμολογίας παρέα με την Ντέρι και στο -5 από την κορυφή, αποδεικνύοντας σιγά-σιγά πως αξίζει κάτι παραπάνω από μία απλή μάχη στην ουρά.
Αγωνιστικά νέα
Ξανά εκτός οι Μπάκλεϊ (μέσος, 0 συμ.) και Κόνγουολ (αμυντικός, 1 συμ.).

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ.
Ρεπορτάζ
Πολύ σκληρή για να πεθάνει απέναντι στην Ντέρι. Μπορεί να προηγήθηκε με τέρμα του Ντέιβις στο 3’, αλλά στην πορεία είδε την αντίπαλό της να φέρνει τούμπα το παιχνίδι και μάλιστα πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη είχε τις στιγμές της, γλίτωσε και το 3ο γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις, για να φτάσει στην ισοφάριση με τέρμα του Πιερό στο 86’, σώζοντας τον βαθμό με το τελικό 2-2.
Ήταν η 4η διαδοχική ισοπαλία της Ντροχέντα, μετράει πια 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-1), κερδίζει με μεγάλη δυσκολία και μοιραία το καλό της ξεκίνημα έπαψε πια να την βοηθάει, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση της βαθμολογία και στο -3 από την απευθείας παραμονή. Συν τοις άλλοις, αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα της (0-2-2), έχοντας την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με μόλις 2 γκολ ενεργητικό.
Αγωνιστικά νέα
Απουσιάζουν οι Μπόιλ (αμυντικός, 4 συμ.), Γουόκερ (αμυντικός, 3 συμ.) και Κιν (μέσος, 0 συμ.). Αποχώρησαν ως τραυματίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντέρι οι Κέιν (αμυντικός, 5 συμ.) και ΜακΝάλι (επιθετικός, 4 συμ.).