Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Υπάρχει σημαντική διαφορά και γι’ αυτό εύλογα η πρώτη σκέψη είναι το διπλό. Ωστόσο, η Νιουκάστλ θα κατεβεί με ενδεκάδα ανάγκης και χωρίς λύσεις στον πάγκο. Όσο κακή και εάν είναι η Μπόρνμουθ, το ρίσκο είναι μεγάλο. Προτιμάμε το G/G γιατί τα «κεράσια» δέχονται πολύ εύκολα τέρματα, αλλά μπορούν να σκοράρουν.
Ειδικά στοιχήματα
Χ2+G/G
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Facts Αγώνα
- Ελάχιστες οι φορές που έχουν συναντηθεί (5-5-7).
- Δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ η Μπόρνμουθ κόντρα στη Νιουκάστλ (0-4-4).
- Σερί τεσσάρων G/G+Over έχει βγάλει αυτό το ζευγάρι με γηπεδούχο την Μπόρνμουθ.
- Μόνο δύο νίκες έχει απέναντι στη Νιουκάστλ η Μπόρνμουθ στην κορυφαία κατηγορία και αμφότερες ήρθαν εκτός έδρας με προπονητή τον Έντι Χάου, τον νυν κόουτς των φιλοξενούμενων.
- Μόνο μία νίκη έχει η Μπόρνμουθ εντός στα τελευταία 15 στην Premier League (1-3-11).
- Επτά αγώνες χωρίς ήττα μετρά η Νιουκάστλ στο πρωτάθλημα (5-2-0).
- Επτά διαδοχικά Over έχει η Μπόρνμουθ και πέντε G/G.
- Τρία σερί N/G και πέντε στα τελευταία έξι έβγαλε η Νιουκάστλ.
Δείτε τα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ
Με τόσα ειδικά στοιχήματα παικτών η Premier League γίνεται η αγαπημένη σου. Betshop 21+
Η προ δύο αγωνιστικών νίκη της με την Μπέρνλι (2-1) της έδωσε μεγάλη ανάσα, αλλά θα χρειαστεί και ανάλογη συνέχεια εάν θέλει να φλερτάρει τόσο έντονα με τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στα τελευταία τέσσερα, αν συμπεριλάβουμε και τον αγώνα με τη Λίβερπουλ για το League Cup, βρίσκει δίχτυα. Γενικότερα αρχίζει να ρολάρει σε αυτό τον τομέα παρόλο που μόλις μία ομάδα έχει σημειώσει λιγότερα τέρματα από εκείνη. Το θέμα είναι πρωτίστως η αμυντική της λειτουργία. Μόνο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί περισσότερα από τα 27 γκολ της Μπόρνμουθ μετά από έντεκα αγωνιστικές! Με τόσα κενά στα μετόπισθεν, δεν είναι εύκολο να είναι ανταγωνιστική και ειδικά με τους μεγάλους.
Το επιβεβαίωσε και στην πρόσφατη επίσκεψή της στο «Έτιχαντ». Εκεί η Μάντσεστερ Σίτι τη διέλυσε. Το τελικό 6-1 λέει όλη την αλήθεια για το τι έγινε και να σκεφτεί κανείς πως ο Χάαλαντ βγήκε στο ημίχρονο. Εάν ήθελαν, θα πετύχαιναν και περισσότερα γκολ οι πρωταθλητές. Απλώς κάπου έσβησαν και εκείνοι. Από το 30′ έως το 37′ η Μπόρνμουθ είχε δεχτεί τρία γκολ, ενώ δύο ακόμη σημειώθηκαν από το 83′ έως το 88′. Ούτε σε ροή αγώνα ούτε στις στατικές φάσεις είχαν την αμυντική συμπεριφορά που θα έπρεπε τα «κεράσια». Να σημειωθεί πως φέτος έχουν μόλις ένα clean sheet στην Premier League και συνολικά δύο σε 14 ματς!
Νέος τραυματισμός για τον Σκοτ (χαφ, 3/0), επιστρέφουν ο βασικός τερματοφύλακας Νέτο (9/0) και ο Κουκ (χαφ, 7/0), που εξέτισε την ποινή του. Δεν έχουν επανέλθει ακόμα οι Άνταμς (χαφ, 0/0), Φρέντρικς (δ. μπακ, 0/0) και Μαρκόντες (χαφ, 0/0).
Μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως η Ντόρτμουντ είναι ο φετινός κρυπτονίτης της. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά έχει μόνο δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και αυτές ήρθαν απέναντι στους Γερμανούς. Δεν κατάφερε, μάλιστα, να τους βάλει ούτε γκολ. Εντελώς διαφορετικοί, πάντως, οι δύο αγώνες. Εντός έδρας το τελικό 0-1 ήταν μαγική εικόνα. Μεταξύ άλλων η Νιουκάστλ είχε και δύο δοκάρια για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στη Βεστφαλία πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια. Επέλεξε χωρίς λόγο να κάτσει πίσω, όπως είχε κάνει και με τη Μίλαν, μόνο που αυτή τη φορά δέχτηκε γκολ και στη συνέχεια δεν είχε απάντηση.
Κόντρα στην Ντόρμτουντ η Νιουκάστλ δέχτηκε φάσεις από νωρίς και στο 26′ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Για όλο το πρώτο ημίχρονο απουσίαζε από το γήπεδο και όταν επανήλθε στο δεύτερο, δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει. Πρακτικά μόνο σε μία φάση με τον Ζοέλιντον έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Το 2-0, στα live scores έγινε σε μία αντεπίθεση στο 79′ και εκεί τελείωσαν όλα. Καμία φαντασία, κανένα επιθετικό πλάνο και μοναδικό ελαφρυντικό για την ομάδα του Έντι Χάου οι πολλές απουσίες. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Άγγλο τεχνικό το πόσους παίκτες έχει χάσει. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι εκ των κορυφαίων. Δεν μπορούν να καλυφθούν εύκολα τα κενά τους και ειδικά όταν οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλον σε Αγγλία και Ευρώπη.
Αμφίβολος είναι ο Γουίλσον (επ.) λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε με την Ντόρτμουντ. Τιμωρημένος ο Γκιμαράες (χαφ, 11/1) και γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα. Είναι πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τον Χάου, ο οποίος είπε πως «ποτέ δεν είχα τόσες απουσίες σε αυτό το επίπεδο». Τραυματίες είναι οι Μπερν (αρ. μπακ, 11/1), Μπότμαν (στόπερ, 5/1), Μέρφι (εξτρέμ, 5/1), Ίσακ (φορ, 8/6), Τάργκετ (αρ. μπακ, 3/0), Μανκίγιο (δ. μπακ, 0/0), Άντερσον (χαφ, 9/0) και Μπαρνς (εξτρέμ, 6/1). Τιμωρημένος έως το τέλος της σεζόν είναι ο Τονάλι (χαφ, 8/1).