- Α’ ΓΥΡΟΣ (1/10): Ρέντινγκ-Μπέρτον 3-1
- 2-1-5 η παράδοση (1-0-2 με γηπεδούχο την Μπέρτον).
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΡΤΟΝ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Facts Αγώνα

ΜΠΕΡΤΟΝ ΑΛΜΠΙΟΝ
Ρεπορτάζ
Έχει… παλμό σε πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το Σάββατο (25/1) «καθάρισε» τη Ρόδεραμ, επικρατώντας 4-2 εντός έδρας και σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, μετά το «διπλό» (1-2) κόντρα στη Γουίγκαν στο κουπόνι στοιχήματος. Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της Λιγκ 1 και απέχει έξι βαθμούς από τη ζώνη της σωτηρίας, ενώ μετράει μόλις μία ήττα στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος.
Δεν ξεκίνησε καλά και δέχθηκε μόλις στο 2’ το 1-0, αλλά ανέτρεψε την κατάσταση πριν το ημίχρονο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ Μπέντβαρσον. Ο Ισλανδός στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας «χτύπησε» δύο φορές (8’, 41’) και συνολικά μετράει τρία γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις. Αφού λίγες ημέρες πριν είχε ισοφαρίσει κόντρα στη Γουίγκαν. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν ο αμυντικός Σουίνι (39’) και ο μεσοεπιθετικός ΜακΚίρμαν (47’). Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 61’, αλλά συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το φινάλε.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός ο Τζίλιγκαν (μέσος, 16 συμ.), ερωτηματικό ο Λάρσον (επιθετικός, 1 συμ.), στα… πιτς ο Σάτερ (επιθετικός, 3 συμ.). Δεν υπολογίζει, ως γνωστόν, για το υπόλοιπο της σεζόν τον Μπαϊράμι (αμυντικός, 2 συμ.).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Ρεπορτάζ
Δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση στις αναλύσεις στοιχήματος. Έχασε με 2-0 το Σάββατο (25/1) στη «μάχη» στην έδρα της Λέιτον με φόντο την εξάδα και βρέθηκε εκτός αυτής. Γνώρισε 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί το 1-3 από τη Στόκπορτ και 3η σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Αφού νωρίτερα αποκλείστηκε στο FA Cup από την Μπέρνλι.
Παρουσιάστηκε κατώτερη σε σχέση με τους γηπεδούχους και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Τόσο μετά το 1-0 στο 29’, αλλά ούτε και μετά το 2-0 στο 51’. Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς, έχοντας χάσει μόλις στο 6’ τον βασικό στόπερ Ντόρσετ. Έμεινε μακριά απ’ τη νίκη στην Α’ Αγγλίας για 3ο σερί ματς, έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Δεν έχει κερδίσει μετά το «διπλό» (1-3) στην έδρα της Κέμπριτζ την Πρωτοχρονιά.
Αγωνιστικά νέα
Στα… πιτς μπήκε ο Ντόρσετ (αμυντικός, 15 συμ.). Καμαρά (μεσοεπιθετικός, 19/4) και Ακάντε (εξτρέμ, 16/1) παραμένουν εκτός. Όπως και ο Γιάντομ (μπακ, 0 συμ.) από την αρχή της σεζόν.
ΜΠΕΡΤΟΝ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|