Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΕΡΣΕΝΜΠΡΟΥΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
To Over 5.5 μοιάζει να είναι η πρώτη διαθέσιμη ανεκτή απόδοση (2.02), το G/G η τζογαδόρικη.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΡΣΕΝΜΠΡΟΥΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Facts Αγώνα
* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου.
* Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο της Όσναμπρικ, σε απόσταση 34 χιλιομέτρων από την έδρα της Μπέρζενμπρικ που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.
* Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά στο πλαίσιο του Κυπέλλου.
* Η τελευταία φορά που η Γκλάντμπαχ την… πάτησε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης είναι προ δέκα ετών. Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την (τότε τρίτης κατηγορίας) Ντάρμσταντ.
Βρέθηκε να παίρνει μέρος στο Κύπελλο ως Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Κάτω Σαξωνίας την περασμένη σεζόν. Επικράτησε με 3-0 στον τελικό απέναντι στη Σπέλε-Φένχαουζ.
Η Σπέλε-Φένχαουζ μάλιστα ήταν η πρωταθλήτρια του ομίλου Κάτω Σαξωνίας της Όμπερλιγκα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η Μπέρζενμπρικ τερμάτισε στην τέταρτη θέση, 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική επίδοση (85 γκολ) στο πρωτάθλημα.
Ήταν γενικά πλούσια σε τέρματα τα παιχνίδια της, από τις ομάδες της πρώτης επτάδας της βαθμολογίας στον όμιλο διέθετε τη χειρότερη αμυντική επίδοση (55 γκολ παθητικό).
Στο Κύπελλο Γερμανίας έχει παίξει άλλη μία φορά, το μακρινό 1990 (0-4 από το Αννόβερο). Για πιθανότητα πρόκρισης 1% με 2% έκαναν λόγο τα στελέχη της εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.
Στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος είχε χαμόγελα. Με 3-1 νίκησε εκτός έδρας την Γκερμάνια Έγκεστορφ, τρίτη στη βαθμολογία της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Καλή πρεμιέρα για τον νέο προπονητή Τομπίας Λάνγκεμαϊερ.
Ο χαφ Αϊκσλέγκερ (0/0) και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τάλε (0/0) είναι εκτός μάχης. Έλειπαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπέμαν – Λάινβεμπερ, Χέντεμαν, Γκρέτεν, Παπαχριστοδούλου – Βάλντοβ, Μούριτς – Κλάουζχαλμαν, Μπάνικ, Ράιμερικ – Λίρμαν.
Νέος προπονητής (Χεράρδο Σεοάνε), αρκετές αλλαγές προσώπων στο μεσοεπιθετικό και επιθετικό κομμάτι, επιθυμία αλλαγής αγωνιστικής εικόνας. Το σχετικά βαρετό, μονότονο στιλ επί Ντάνιελ Φάρκε πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.
Εφικτό; Ναι, εφικτό αν κρίνουμε από όσα βλέπαμε στη Λέβερκουζεν με τον Σεοάνε. Δεδομένο; Φυσικά όχι. Να τη δούμε πρώτα. Πήρε τους ποδοσφαιριστές που ήθελε, έχασε αρκετά σημαντικά στελέχη των περασμένων ετών, ειδικά μεσοεπιθετικά, είναι σε διαδικασία «κατασκευής».
Η αμυντική γραμμή της πάντως δεν μου εμπνέει σιγουριά. Νεαροί μπακ, μικρό βάθος στις θέσεις, υπό πώληση ο μέχρι πέρσι βασικός στόπερ Ελφέντι, μόνο ο γερόλυκος Γιάντσκε και ο μόνιμα παγκίτης για δύο χρόνια Φρίντριχ πίσω από τους εναπομείναντες δύο διαθέσιμους βασικούς στόπερ.
Εκτός μάχης είναι ο βασικός αμυντικός χαφ Κονέ, ο χρήσιμος αμυντικός χαφ Κράμερ και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Λάινερ. Είναι αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Όμλιν – Σκάλι, Ιτακούρα, Βέμπερ, Νετς – Βάιγκλ, Νόιχαουζ – Ονορά, Πλεά, Ενγκουμού – Τσβαντσάρα.